Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilans 16 latka

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro w szkolę mamy robiony bilans w gabinecie pielęgniarki.

Chciałbym wiedzieć co tam będzie sprawdzane itd. bo jakoś nie kręci mnie żeby stara babka sprawdzała mi genitalia :D

Wydaje mi się,że powinne być robione te podstawowe badania np: wzrost,waga,wzrok itd.

Jakby co to mam 16 lat (1 liceum).Wydaje mi się, że jakby miały być badane genitalia to poszlibyśmy dalej do jakiejś przychodni itd. ale moge się mylić :D

Opublikowano

Ale wy macie ciekawe wizyty lekarskie :D

Szkolna pielęgniarka sprawdza: ciśnienie, wzrost, wagę i wzrok - nic więcej.

Jeśli bilans odbywa się u lekarza rodzinnego/w medycynie pracy etc, to dodatkowo mogą walnąć Ci szczepionkę, pobrać krew itp.

PS. Wstydzisz się swojego pyrtusia, skoro tak się boisz takiego badania? :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej wymienił, będziesz miał mierzony wzrost, wagę, chyba jeszcze tylko sprawdzi czy coś ze zwrokiem masz (znaczy jak masz na nosie okulary, to znaczy, że masz zepsuty wzrok, a jak nie masz okularów to zdrowy :D ). To jest zwyczajna pielęgniarka szkolna która całe życie powtarza, że nie może mieć w swoim gabinecie leków i na ból głowy daje krople rzołądkowe, a nie jakiś wyspecjalizowany lekarz :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej wymienił, będziesz miał mierzony wzrost, wagę, chyba jeszcze tylko sprawdzi czy coś ze zwrokiem masz (znaczy jak masz na nosie okulary, to znaczy, że masz zepsuty wzrok, a jak nie masz okularów to zdrowy :D ). To jest zwyczajna pielęgniarka szkolna która całe życie powtarza, że nie może mieć w swoim gabinecie leków i na ból głowy daje krople rzołądkowe, a nie jakiś wyspecjalizowany lekarz :D

Haha, dokładnie :D

"Nie mogę podać Ci tych leków, bo jeszcze Ci się coś stanie i będzie moja wina.."

Jak nie poda to też mi się coś stanie i też będzie jej wina xD

Opublikowano

Ja miałem bodajże mierzenie wzrostu, wagi, wzrok słuch i to tyle.

Być może jednak zależy to od szkoły. Ja idąc do technikum, musiałem złożyć wizytę u lekarza medycyny pracy, i z kartką od niego poszedłem na bilans. Jeśli jesteś w innej szkole, która nie wymaga kartki od owego lekarza, możesz mieć tych badań więcej.

Opublikowano

Ja miałem bodajże mierzenie wzrostu, wagi, wzrok słuch i to tyle.

Być może jednak zależy to od szkoły. Ja idąc do technikum, musiałem złożyć wizytę u lekarza medycyny pracy, i z kartką od niego poszedłem na bilans. Jeśli jesteś w innej szkole, która nie wymaga kartki od owego lekarza, możesz mieć tych badań więcej.

No niestety, ja idąc do technikum gastro. musiałem zrobić badania na jakieś nosicielstwo (badania z gunwem ;c), na szczęście obyło się bez pobierania krwi czy innych badziewi :D

Opublikowano

Jutro w szkolę mamy robiony bilans w gabinecie pielęgniarki.

Chciałbym wiedzieć co tam będzie sprawdzane itd. bo jakoś nie kręci mnie żeby stara babka sprawdzała mi genitalia :D

Wydaje mi się,że powinne być robione te podstawowe badania np: wzrost,waga,wzrok itd.

Jakby co to mam 16 lat (1 liceum).Wydaje mi się, że jakby miały być badane genitalia to poszlibyśmy dalej do jakiejś przychodni itd. ale moge się mylić :D

Ciekawe jak będziesz się wykręcał na komisji wojskowej xD

Pielęgniarka sprawdza podstawowe rzeczy, a i tak Ci pewnie da skierowanie do rodzinnego i tam będziesz miał badanie pytona.

Opublikowano

U mojego brata pielęgniarka o wszystko pytała a uczeń mówił z pamięci. Tego co nie wiedział pielęgniarka pisała tyle ile być powinno, więc nie wiadomo.

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

W mnie rok temu było sprawdzane: Wzrost, waga, słuch i wzrok. Oprócz tego kontrola (raz była) czy ktoś wszy ma i tylko tyle :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

miałem to dziś..

Niby okresowe badanie ale kazała zdjąć spodnie posmyrała po faji jak stawał miałeś wynik pozytywny

Na szczęście zdałem.

vayne.png

Opublikowano

U mnie klasa została podzielona na chłopaków i dziewczyny no i pielęgniarka sprawdzała wzrost, wagę, słuch, wzrok i erekcje, sprawdzała czy wszystko porządku z klejnotami .

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Trolle widzę że już się uaktywniły xD

Wzrost/waga/wzrok/postawa (sprawdza czy masz prosty kręgosłup) , te pielegniarki są tak inteligentne że nawet nie zauważyły mojej wady postawy - mam barki wysunięte do przodu,ale to koryguje samemu i widzę postęp)

graphic.png

Opublikowano

Nię będzie Ci sprawdzać czy masz jaja itd., ale wszystko jest rzeczą ludzką. Jak Ty sobie wyobrażasz kąpanie się pod prysznicem po wf`ie? Jak Ty sobie wyobrażasz grę w słoneczko? :O Z założonymi spodniami?

Opublikowano

Mi badała genetalia. Kazała ściągnąć spodnie, pomacała i kazała dojść do erekcji. Była też pierdolnięta i kazała mi zwalić i sprawdzic czy sperma jest ok... To była taka stara babka z 50-60 lat mnie badała

Opublikowano

Nię będzie Ci sprawdzać czy masz jaja itd., ale wszystko jest rzeczą ludzką. Jak Ty sobie wyobrażasz kąpanie się pod prysznicem po wf`ie? Jak Ty sobie wyobrażasz grę w słoneczko? :O Z założonymi spodniami?

Złota zasada = nigdy nie patrzysz na intymne sfery kolegów z klasy czy tam klubu, to normalnie - tylko pielegniarka ci maca freda, jest róznica co nie :D?

Gra w sloneczko, boże.. nie pasuje do tego pokolenia idiotów.

graphic.png

Opublikowano

Skoro sie teraz boisz jak jakas stara baba zobaczy ci jajca , to poczekaj na komisje wojskowa az wsadza ci palec do dupy i sprawdzanie jaj przy udziale 4 starych babek i kilku synkow twojego wieku powodzenia !

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...