Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dungeon Rozpadlina Śmierci. Eternity #4

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi jest szkoda osób które twierdzą, że jestem Santrielem bo ich wiedza w tym temacie jest na poziomie minusowym a nie wspomnę już, że opierają swoje "mądrości" na rzuceniu ploty przez innego użytkownika bez sprawdzenia. Rozumiem, że Eternity jest konkurencją dla innych serwerów ale nie wyobrażałem sobie, że administratorzy innych serwerów będą aż tak się błaźnić byle odciągnąć zainteresowanie.

Żałosne ale w stylu adminów którzy są użytkownikami MPC.

Pozdrawiam tych co nie szukają problemów bo tacy zawsze u nas mogą liczyć na pomoc w dzień i w nocy.

Jesteśmy teamem który nigdy nie odmawia rady czy nawet siedzenia nocki aby rozwiązać problem innego serwera. (Nie jeden serwer się o tym przekonał)

Trochę beka że tak piszesz a w temacie Alistry sam oskarżasz ich o to że to serwer Santriela a nawet ich nie znasz.. #Hipokryzja.

Jeżeli masz coś wspólnego z tymi całym zodim , kiziorem , quettim itp itd.

To życzę powodzenia bo złodzieje i krętacze zawsze kończą w głową w dupie.

@topic

To mi się chyba najbardziej podoba z tych wszystkich twoich exportów. Fajnie się komponuję.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę beka że tak piszesz a w temacie Alistry sam oskarżasz ich o to że to serwer Santriela a nawet ich nie znasz.. #Hipokryzja.

Jeżeli masz coś wspólnego z tymi całym zodim , kiziorem , quettim itp itd.

To życzę powodzenia bo złodzieje i krętacze zawsze kończą w głową w dupie.

@topic

To mi się chyba najbardziej podoba z tych wszystkich twoich exportów. Fajnie się komponuję.

Gdybym nie znał to bym nie pisał (ja nie oskarżam tylko wiem). #Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Co masz na myśli mówiąc "Jeżeli masz coś wspólnego" ??

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdybym nie znał to bym nie pisał (ja nie oskarżam tylko wiem). #Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Co masz na myśli mówiąc "Jeżeli masz coś wspólnego" ??

No to źle ich znasz :p bo ja znam też ich trochę i Bazyla którego oskarżasz o bycie Santrielem.. to hehe Jak santriel miał superniebo to on miał w tym momencie całkiem inny serwerem który padł... Potem powrócił z większym doświadczeniem po jakiś czasie...

A mam na myśli to że widzę że cały czas Cię bronią w twoich tematach i piszą że im pomagasz itp. Więc z tego wnioskuję że pewnie jesteś Kains albo ktoś tam od niego bo wiem że oni tam często im pomagają.

A to jest banda szumowin, złodziei i krętaczy i niedługo ich za to ręka boska u kara...

Opublikowano

No to źle ich znasz :P bo ja znam też ich trochę i Bazyla którego oskarżasz o bycie Santrielem.. to hehe Jak santriel miał superniebo to on miał w tym momencie całkiem inny serwerem który padł... Potem powrócił z większym doświadczeniem po jakiś czasie...

A mam na myśli to że widzę że cały czas Cię bronią w twoich tematach i piszą że im pomagasz itp. Więc z tego wnioskuję że pewnie jesteś Kains albo ktoś tam od niego bo wiem że oni tam często im pomagają.

A to jest banda szumowin, złodziei i krętaczy i niedługo ich za to ręka boska u kara...

Nie raz sobie z nimi rozmawiam na TS i to tyle. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

No to źle ich znasz :P bo ja znam też ich trochę i Bazyla którego oskarżasz o bycie Santrielem.. to hehe Jak santriel miał superniebo to on miał w tym momencie całkiem inny serwerem który padł... Potem powrócił z większym doświadczeniem po jakiś czasie...

My nie bronimy , tylko wydząc wylewający się chejt pod serverem godnym uwagi można tylko stwiedzić że administratorzy innych serverów mają już 3kg w gaciach :/

Ja sam z reguły staram się nie chejtować w prezentacjach , tylko obserwuje reakcje i zgranie drużyny servera.

Tworzenie servera tak jak to ktoś już napisał dla biznesu jest bez sensu tutaj moge powiedzieć z doświadczenia.

Lepiej mieć jeden server i starać się go ulepszać niż co 3/6 miesiące go reaktywować.

Administrator servera który jest nastawiony na kase niestety tego nie zrozumie , jednak gracz wyrobi sobie opinię o takim serverze.

Nie potrafie tego zrozumieć dlaczego napisałeś szumowin , złodziei i krętaczy.

Niestety także o nas nic nie wiesz a próbujesz pouczać innych.

@/Server widać że jest tworzony z pasji , a takich jest już coraz mniej.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

My nie bronimy , tylko wydząc wylewający się chejt pod serverem godnym uwagi można tylko stwiedzić że administratorzy innych serverów mają już 3kg w gaciach :/

Ja sam z reguły staram się nie chejtować w prezentacjach , tylko obserwuje reakcje i zgranie drużyny servera.

Tworzenie servera tak jak to ktoś już napisał dla biznesu jest bez sensu tutaj moge powiedzieć z doświadczenia.

Lepiej mieć jeden server i starać się go ulepszać niż co 3/6 miesiące go reaktywować.

Administrator servera który jest nastawiony na kase niestety tego nie zrozumie , jednak gracz wyrobi sobie opinię o takim serverze.

Nie potrafie tego zrozumieć dlaczego napisałeś szumowin , złodziei i krętaczy.

Niestety także o nas nic nie wiesz a próbujesz pouczać innych.

@/Server widać że jest tworzony z pasji , a takich jest już coraz mniej.

Zodi ja was znam lepiej niż ty myślisz.. Jeżeli ty nie wiesz co to "litegame" robi to znaczy że jesteś pionkiem,marionetką.

Kiedyś prawda wyjdzie najaw nie będę pluł jadem bo nie mam twardych dowodów , wiem co KizioRCK i QueTTi robią i za co są odpowiedzialni..

PS. Grenchu jeszcze tam w combata gra ;) ?

Opublikowano

Mi jest szkoda osób które twierdzą, że jestem Santrielem bo ich wiedza w tym temacie jest na poziomie minusowym a nie wspomnę już, że opierają swoje "mądrości" na rzuceniu ploty przez innego użytkownika bez sprawdzenia. Rozumiem, że Eternity jest konkurencją dla innych serwerów ale nie wyobrażałem sobie, że administratorzy innych serwerów będą aż tak się błaźnić byle odciągnąć zainteresowanie.

Żałosne ale w stylu adminów którzy są użytkownikami MPC.

Pozdrawiam tych co nie szukają problemów bo tacy zawsze u nas mogą liczyć na pomoc w dzień i w nocy.

Jesteśmy teamem który nigdy nie odmawia rady czy nawet siedzenia nocki aby rozwiązać problem innego serwera. (Nie jeden serwer się o tym przekonał)

Zauważ, że na kontach, które już "opuściłeś" nie starasz się tak dbać o poziom wypowiedzi - po prostu piszesz co chcesz.

To samo było z AincradOnline - na początku pisał z poziomem, teraz jego brak. Poza tym na Aincrada już nikt nie wchodzi.

Moim zdaniem twierdzenie, że nie jesteś Kainsem jest po prostu żałosne. Grafika Twojego kolegi "Zodiego" strasznie przypomina mi Nexanity(patrz sygna).

Z tego co widzę jest by "Naid", tak więc pewnie jesteś grafikiem na Eternity, a sygnatura tego serwera opiera się na tym samym co Aincrad.

Zmieniłeś po prostu rendery i background. Grafika "Zodiego" jest wkomponowana w klimat Nexanity, tak więc nie możesz twierdzić, że nie jesteś członkiem tego teamu.

Opublikowano

Dla was to kazdy to santriel teraz odkąd wyszło na jaw ze siedzi na tym forum i spamuje w serwerach metin2.

@up

Ta grafika, to zwykły jebany topaz labs którego może użyć kazdy, zero tu kompozycji ^^

Mylny trop panowie, szukajcie dalej :-)

@top

Ciekawy dungeon, bedziesz w przyszlosci opisywać wiecej o nim?

Opublikowano

Zauważ, że na kontach, które już "opuściłeś" nie starasz się tak dbać o poziom wypowiedzi - po prostu piszesz co chcesz.

To samo było z AincradOnline - na początku pisał z poziomem, teraz jego brak. Poza tym na Aincrada już nikt nie wchodzi.

Moim zdaniem twierdzenie, że nie jesteś Kainsem jest po prostu żałosne. Grafika Twojego kolegi "Zodiego" strasznie przypomina mi Nexanity(patrz sygna).

Z tego co widzę jest by "Naid", tak więc pewnie jesteś grafikiem na Eternity, a sygnatura tego serwera opiera się na tym samym co Aincrad.

Zmieniłeś po prostu rendery i background. Grafika "Zodiego" jest wkomponowana w klimat Nexanity, tak więc nie możesz twierdzić, że nie jesteś członkiem tego teamu.

Konto AincradOnline nie jest ani nie było moje.

Wszystkie bg czy rendery które użyłem do sygnatury Zodiego są w google grafika, wystarczy poszukać.

(Tak przy okazji nie jestem grafikiem :D)

Nie wiem czy ktoś wchodzi na konto AincradOnline ale gdybyś się rozejrzał to patrz:

To jest ukryta treść, proszę

Brak doinformowania to główna wada ludzi którzy próbują coś wskórać w tym temacie.

Dla was to kazdy to santriel teraz odkąd wyszło na jaw ze siedzi na tym forum i spamuje w serwerach metin2.

@up

Ta grafika, to zwykły jebany topaz labs którego może użyć kazdy, zero tu kompozycji ^^

Mylny trop panowie, szukajcie dalej :-)

@top

Ciekawy dungeon, bedziesz w przyszlosci opisywać wiecej o nim?

Zamiast opisywać to postaram się filmiki nagrać (oczywiście bez całkowitego przechodzenia bo tak to bym radochę zabrał)

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, powiem tylko że serwer będzie wyjebany w kosmos, a administracja zna się na rzeczy jak mało kto ;].

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Bardzo łądna mapa chociaż mi się wydaje, że ten jak to nazwać portal za potworami jest wzorowany z gry Devil may cry. Można wiedzieć ile ci zajęło ją robienie?

Opublikowano

Bardzo łądna mapa chociaż mi się wydaje, że ten jak to nazwać portal za potworami jest wzorowany z gry Devil may cry. Można wiedzieć ile ci zajęło ją robienie?

Chow robił mapę jakieś 4 godziny.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na żadnym serwie nie spotkałem tych mobów..

Powiedzcie jeszcze że podobne konie będzie można mieć w grze dla własnego użytku :D

Może tak może nie... :P

0LsM05U.png

Opublikowano

No wszystko wygląda epicki *_*.

A i taka prośba, mógłbyś mi recznie wysłać emaila aktywacyjnego na forum? Nie chce mi przyjść, a kilka razy korzystałem z opcji wyślij ponownie... (Nick - KeiS, email - [email protected]).

Do modów, musiałem ta sprawę załatwić tutaj, gdyż nie mogę wysłać PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...