Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Powrót ZWIERZa

Trikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, kiedyś jako jedynego youtubera z metinowców go oglądałem. Pamiętam jak odchodził :P Już nie śledzę nowych rzeczy z metin2.pl ale jego filmiki pewnie pooglądam :) Fajnie, że tu o tym napisałeś :P

ex

Opublikowano

Co myślicie o powrocie zwierza do metin2.pl ?

To jest ukryta treść, proszę
Jarasz się nim ?

Co on takiego osiągnął na PL ?

wbił 99 lv ?

oprócz niego zrobiło to 1000 osób

Widziałem pare jego filmów na yt i powiem że nic ciekawego

Wogóle ten filmik jest bezsensu..

chuj kogo obchodzi że jakiś pajac zamierza wrócić do gry w Metina Dwa

Widać że ten cały ZWIERZ żyje metinem i to jest w jego życiu zawsze na pierwszym miejscu.

Jak dla mnie to niech sobie powraca i zostawi kolejne 50.000 zł w IS :)

mnie to lotto on jest dla mnie zerem :D

@edit

PATRZE NA YT W KOMENTARZE A TU

TrikolosTV 3 godziny temu

Czekamyy!!

TY NAPRAWDE JESTEŚ JEGO FANEM ? :)

HAHA.. JAPIERDOLE PORAŻKA

WIDAĆ GIMBEK 10 LAT :D

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Jarasz się nim ?

wbił 99 lv ?

Widać że ten cały ZWIERZ żyje metinem i to jest w jego życiu zawsze na pierwszym miejscu.

@edit

Czekamyy!!

widać chłopcze że masz jakieś konkretne problemy psychiczne, lecz to, może jeszcze nie jest za późno, a co do ZWIERZ'a to czekam jak wielu innych na jego kolejne filmiki, zobaczymy co nowego pokaże nam legenda PLa.. :)

Opublikowano

Jarasz się nim ?

wbił 99 lv ?

@edit

Czekamyy!!

Nie zrozumiesz tego, że istnieją pewni gracze, którzy zostali zapamiętani w historii tej gry jako wzorce, w sumie co się dziwić po avku widać twoje nastawienie do świata ;)

ZWIERZ był graczem, który nie korzystał z Item Shopu osiągając przy tym rezultaty lepsze niż np taki FuBu, który nie wiadomo ile w to władował. Dlatego wiele osób podziwia ZWIERZ'a, bo na to zasługuje. Przynajmniej jeden gracz, którego filmiki warto oglądać.

Opublikowano

Zdecydowanie popieram zdanie przedmówców. Zwierz był dość wyjątkową osobą ze względu na to chociażby że osiągnął bardzo wiele małym nakładem złotówek. Jeśli uważasz że jest jedną z +100 osób która to zrobiła być może masz rację ale wtedy kiedy on to zrobił to były nieco inne czasy. Poza tym zanim skrytykujesz spróbuj najpierw sam bodziakiem ogarnąć maxi-maxi. Chętnie zobaczę jego powrót i nowe filmy, dzięki za informację.

Opublikowano

"Legnda PLa " :D

Jak czytam niektóre komentarze to mam wrażenie że na tym forum są osoby u których Metin2 to cały swiat :)

Pierwsze słyszę żeby na w Metinie były jakieś legendy :)

oczywiscie poza legendą o Bogu Smoków :D

W metinie każdy gracz jest równy, a wszystko zależy od włożonego czasu i pieniedzy w gre.

ZWIERZ nie jest legendą on jest po prostu bardziej znany bo nagrywa dużo filmów na yt

tak samo jak

FuBu

IsAmU

Psychodela

stian3d

Archi96

i wielu innych

Nic do niego nie mam

ale wkurwiają mnie ludzie którzy pierdolą takie głupoty jak "legenda PLa" :D

po prostu mają większą popularność

widziałem jego dwa / trzy filmiki na yt

i jak dla mnie to nudy..

a tym filmikiem w którym zapowiada swój powrót udowadnia to że Metin 2 to jego drugie życie.

koniec tematu.

39224706187380304474.png

Opublikowano

Jak czytam niektóre komentarze to mam wrażenie że na tym forum są osoby u których Metin2 to cały swiat :)

W metinie każdy gracz jest równy, a wszystko zależy od włożonego czasu i pieniedzy w gre.

ZWIERZ nie jest legendą on jest po prostu bardziej znany bo nagrywa dużo filmów na yt

tak samo jak

FuBu

IsAmU

Psychodela

stian3d

Archi96

i wielu innych

Nic do niego nie mam

i jak dla mnie to nudy..

a tym filmikiem w którym zapowiada swój powrót udowadnia to że Metin 2 to jego drugie życie.

koniec tematu.

Koniec tematu to jest z Toba dzieciaku :)

To ze nie masz dla niego szacunku to znaczy ze jestes pierdzielonym gimbolem ktory szanuje rpk... itp. gowniane wzorce ktore sa szczytem debilizmu.

Cieszy mnie fakt ze jeden z przodownikow tej gry w polsce znow wraca :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Koniec tematu to jest z Toba dzieciaku :)

To ze nie masz dla niego szacunku to znaczy ze jestes pierdzielonym gimbolem ktory szanuje rpk... itp. gowniane wzorce ktore sa szczytem debilizmu.

Cieszy mnie fakt ze jeden z przodownikow tej gry w polsce znow wraca :)

akurat tu to ty jesteś gimbusem.

czytając twoje posty boli głowa a to ze Nakou ma wyjebane na waszych idolów w metinie :D to nie znaczy że jest gimbem

bo gimbem jestes ty.

zwierz nic fajnego w metinie nie zrobił

to że wbił max lv to jest nic przecież pełno osób wbilo juz 105 !

FuBu ujebał smoka z buta

Archi96 sam rozpierdala całą gildie w ktorej są 90 levele +

IsAmU robi pompe

SirMamutPOL jako pierwszy wbił 99 lv na PL w red lesie

Psychodela w jeden dzień ulepszył całe eq na +9

KASANGA pobił rekord DMG PL ( 97 k )

stian3d :) mój ziom z reala :D zajął drugie miejsce w konkursie PvP na arkantesie i ulepszył wraz ze swoim ziomkiem z gildii TTD ( time to die ) pierwszego niebiana na +9

Buuffcia jest liderem najlepszej gildi na PL z 223 k punktów

a ten wasz cały zwierz co zrobił ?

on nawet nie znalazłby się w liscie top 200 najlepszych graczy PL a

po prostu jest nikim a jego filmy to jest dowód :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

akurat tu to ty jesteś gimbusem.

czytając twoje posty boli głowa a to ze Nakou ma wyjebane na waszych idolów w metinie :D to nie znaczy że jest gimbem

bo gimbem jestes ty.

to że wbił max lv to jest nic przecież pełno osób wbilo juz 105 !

FuBu ujebał smoka z buta

Archi96 sam rozpierdala całą gildie w ktorej są 90 levele +

IsAmU robi pompe

SirMamutPOL jako pierwszy wbił 99 lv na PL w red lesie

Psychodela w jeden dzień ulepszył całe eq na +9

KASANGA pobił rekord DMG PL ( 97 k )

stian3d :) mój ziom z reala :D zajął drugie miejsce w konkursie PvP na arkantesie i ulepszył wraz ze swoim ziomkiem z gildii TTD ( time to die ) pierwszego niebiana na +9

Buuffcia jest liderem najlepszej gildi na PL z 223 k punktów

a ten wasz cały zwierz co zrobił ?

on nawet nie znalazłby się w liscie top 200 najlepszych graczy PL a

po prostu jest nikim a jego filmy to jest dowód :)

No niestety pomyliles sie...

Nie naleze do tego "elitarnego" grona gimbusow:)

Jezeli nie wiesz kim byl zwierz to sie nie odzywaj gdyz gucio wiesz i spisz tam gdzie spisz..

Przez dlugi czas to on wiodl prym wsrod najlepszych graczy.

Sadze ze ty tego nawet nie pamietasz gdyz gdy zwierz byl kims Ty nawet nie wiedziales co to metin.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

to że wbił max lv to jest nic przecież pełno osób wbiło już 105 ! - teraz expienie wygląda zupełnie inaczej. Wtedy Zwierz expił na spocie którego mało kto był w stanie ogarnąć a jeśli już mu się udawało zazwyczaj był to wp. Udało mu się zrobić coś co wydawało się być niemożliwym - expic efektywnie bodziakiem na maxi-maxi. Dzisiaj exp wygląda tak ze blokujesz 3-4 generałów (kwestia przede wszystkim ilosci na diably,bloku,omdlenia,% do pz i sr) i stoisz w miejscu potujac i trzymając spacje. Wersja dla wp, blokujesz spacje i idziesz afk az ostrze się nie skończy lub bierzesz 5-8 generalow i masz exp jak z bajki, wiele osob nawet w ten sposób podexpialo swoje postacie w pt do 105 wp`kami. Pominę już fakt porównywania dropienia pd w red lesie a na nowych mapach którymi na dodatek można handlować.

FuBu ujebał smoka z buta - o jakim smoku mówisz? Stawiam że czerwonym który jest eventowym i większość zaawansowanych graczy z nim by sobie poradziła gdyż nie wymaga specjalnego eq poza śr. Z tego co wiem jedyną osobą (o innych nie słyszałem jeśli takie są to zwracam honor) jest Clade z S1 który ubił Berana.

Co nie zmienia faktu ze jest uznany za legendę ale ni jak to się ma do osiągnięć których zbyt wielu nie ma. Po prostu był jedna z pierwszych osób grających w metina stad zyskał sławę wśród graczy i wyrobił swoja markę.

Archi96 sam rozpierdala całą gildie w ktorej są 90 levele + - nie znam gościa, jak będę miał chwilę to spojrzę czy ma jakieś filmy na tą chwilę się nie wypowiem ale graty dla niego.

IsAmU robi pompe - nie skomentuje ...

SirMamutPOL jako pierwszy wbił 99 lv na PL w red lesie - i gratulacje dla niego =) Chociaż obiło mi się o uszy że na tym koncie grała nieco większa ekipa by konto nie musiało zbyt długo stać offline no ale nie wiem ile w tym prawdy.

Psychodela w jeden dzień ulepszył całe eq na +9 - ulepszanie to kwestia przede wszystkim farta , na drugim miejscu stają ambicję związane z zdobywaniem ulepszaczy,bodzi itp...

KASANGA pobił rekord DMG PL ( 97 k ) - i jest uznany podobnie jak FuBu , Sir, Zwierzu , DariuszIII za "legende". Aczkolwiek rekord 97k na dzisiejsze możliwości moim zdaniem jest do pobicia i to wcale nie jest takie trudne przy nowym eq. Także czekam aż się poprawi.

stian3d :) mój ziom z reala :D zajął drugie miejsce w konkursie PvP na arkantesie i ulepszył wraz ze swoim ziomkiem z gildii TTD ( time to die ) pierwszego niebiana na +9 - to samo co w przypadku psychodeli.

Buuffcia jest liderem najlepszej gildi na PL z 223 k punktów - pkt nie świadczą o niczym. Na serwerze którym gram na 10 gildii może tylko z 3/4 jeszcze mają jakiś udział w życiu serwera z pseudo topki. Sam znajduje się w gildii która jest na pierwszym miejscu w rankingu i jakoś nie uważam że jest najlepsza dzięki temu.

W tej grze pozycja w PvP = wydane pieniądze i nie ma co marzyć że jest inaczej. Swego czasu też wierzyłem w bajki że można osiągnąć tu wszystko bez inwestycji prawda jednak wygląda nieco inaczej. Owszem , można osiągnąć wiele jednak sporej części itemków nigdy przeciętny gracz nie wydający na grę w swoich rękach nie zobaczy, gdyż jedyny sposób by je zdobyć to odkupić od gracza który kończy grę i sprzedaje je za złotówki bądź wymieszać samemu. Z eq do expa jest nieco łatwiej jednak to jest też ciężkie. A za co można lubić zwierza ? Chociażby za to że wyciągnął z tej gry tyle ile było można bez olbrzymich nakładów oraz charakter i przyjemnie się ogląda gościa który potrafi powiedzieć coś z sensem. No ale przeciętny widz "pompy" raczej tego nie zrozumie. Nie rozumiem tylko czemu tak niektórzy się tutaj ciskają, do jednych trafia taki przekaz do innych inny. No ale wyzywać kogoś dlatego że lubi danego youtubera jest dość żałosne, bo osiągnięcia osiągnięciami no ale tak na prawdę liczy się zawarty w filmach przekaz i nastawienie twórcy do odbiorcy a na dalszym miejscu stawiam jego osiągnięcia.

@Down- Tutaj przyznam Ci rację. Wynik 463/67/1 robi na prawdę spore wrażenie ze względu na tą jedyną porażkę. Jest to dość niespotykane zjawisko gdyż po eventach typu szkaty blasku gdzie błogosławieństw (100% hp natychmiastowo) są tony wojny są na prawdę masakryczne i łatwo taką przegrać. Nie spotkałem się jeszcze z tak ładnym wynikiem, także gildia na prawdę ładnie prowadzona i zgrana.

Opublikowano

@UP

Tak ale gildia " Super " z s9 Agronas ma 463 win / 67 remisów / 1 porażkę :)

a to jest już bardzo duże osiągnięcie.

Sam jestem w gildii "Olimp" na s9 Agronas która zajmuje 3 miejsce w rankingu i ma 298 win / 47 remisów / 40 porażek :)

ale to gildia z tradycjami i istnieje od samego poczatku serwera :p

tak poza tym to ten wasz cały ZWIERZ wcale nie robi powrotu na PL

pajacyk Trikolos puszcza ploty

i ma chujowe info :D

39224706187380304474.png

Opublikowano

@UP

Tak ale gildia " Super " z s9 Agronas ma 463 win / 67 remisów / 1 porażkę :)

a to jest już bardzo duże osiągnięcie.

Sam jestem w gildii "Olimp" na s9 Agronas która zajmuje 3 miejsce w rankingu i ma 298 win / 47 remisów / 40 porażek :)

ale to gildia z tradycjami i istnieje od samego poczatku serwera :P

tak poza tym to ten wasz cały ZWIERZ wcale nie robi powrotu na PL

pajacyk Trikolos puszcza ploty

i ma chujowe info :D

to co to za film na oficjalnym kanale?

Opublikowano

Jarasz się nim ?

wbił 99 lv ?

@edit

Czekamyy!!

Ty nie masz pojęcia co piszesz zwierz nie został zapamiętany przez to że wbił 99 czy coś takiego.. Został zapamiętany przez to że miał duża wiedzę o grze jak na tamte czasy robił poradniki no i pewnie przez to że jebnął rekord na riperze który w tamtych czasach to było coś nieosiągalnego ..

On żyje metinem ? Beka skończył grać na PLU dlatego że musiał się uczyć żeby w życiu mieć co robić a nie tak jak ty siedzieć cały dzień na mpc i pisać głupoty.

Do tego na Pla nie wydał nawet 500 zł oglądnij jego filmik w którym mówi ile razy kupił 2x drop expa czy coś takiego . On nawet nie miał eq do pvp i składały go 30 lvl..

Więc jak nie masz pojęcia o tym co piszesz to po prostu nie pisz.

tak samo jak

FuBu

IsAmU

Psychodela

stian3d

Archi96

i wielu innych

Nic do niego nie mam

i jak dla mnie to nudy..

koniec tematu.

Jesteś jakimś typowym dzieckiem "pompy" Isamu nigdy nie zostanie legenda bo zaczął grać w metina jak ta gra stała się " METIN2 - PAY TO WIN ".. , Tak samo reszta tych co wymieniłeś to jakieś śmieszne grajki nie maja pojęcia o tej grze, ale fubu ? O czym ty w ogóle za przeproszeniem kurwa pierdolisz ogórku mały ?

Fubu 86 w magnecie wbijał jak ty jeszcze nie widziałeś jak do m2 się idzie .. Jak ubił Tysiaka to ludzie sobie przy tym konia walili bo ich on na hita zabijał ...

Legendy Pla to osoby takie jak :

FuBu

Dark

GoToSleep

SirMamutPOL

BumBum ( chyba największa legenda :) gimbusy nie znajo )

krisiaczek

Nanowaty

Xuminek

I paru innych...

Nie masz pojęcia o tej grze zacząłeś grać jak zaczęła się ERA PRIVOW nie masz pojęcia co to prawdziwy metin2 więc się nie odzywaj.

to że wbił max lv to jest nic przecież pełno osób wbiło już 105 ! - teraz expienie wygląda zupełnie inaczej. Wtedy Zwierz expił na spocie którego mało kto był w stanie ogarnąć a jeśli już mu się udawało zazwyczaj był to wp. Udało mu się zrobić coś co wydawało się być niemożliwym - expic efektywnie bodziakiem na maxi-maxi. Dzisiaj exp wygląda tak ze blokujesz 3-4 generałów (kwestia przede wszystkim ilosci na diably,bloku,omdlenia,% do pz i sr) i stoisz w miejscu potujac i trzymając spacje. Wersja dla wp, blokujesz spacje i idziesz afk az ostrze się nie skończy lub bierzesz 5-8 generalow i masz exp jak z bajki, wiele osob nawet w ten sposób podexpialo swoje postacie w pt do 105 wp`kami. Pominę już fakt porównywania dropienia pd w red lesie a na nowych mapach którymi na dodatek można handlować.

FuBu ujebał smoka z buta - o jakim smoku mówisz? Stawiam że czerwonym który jest eventowym i większość zaawansowanych graczy z nim by sobie poradziła gdyż nie wymaga specjalnego eq poza śr. Z tego co wiem jedyną osobą (o innych nie słyszałem jeśli takie są to zwracam honor) jest Clade z S1 który ubił Berana.

Co nie zmienia faktu ze jest uznany za legendę ale ni jak to się ma do osiągnięć których zbyt wielu nie ma. Po prostu był jedna z pierwszych osób grających w metina stad zyskał sławę wśród graczy i wyrobił swoja markę.

Archi96 sam rozpierdala całą gildie w ktorej są 90 levele + - nie znam gościa, jak będę miał chwilę to spojrzę czy ma jakieś filmy na tą chwilę się nie wypowiem ale graty dla niego.

IsAmU robi pompe - nie skomentuje ...

SirMamutPOL jako pierwszy wbił 99 lv na PL w red lesie - i gratulacje dla niego =) Chociaż obiło mi się o uszy że na tym koncie grała nieco większa ekipa by konto nie musiało zbyt długo stać offline no ale nie wiem ile w tym prawdy.

Psychodela w jeden dzień ulepszył całe eq na +9 - ulepszanie to kwestia przede wszystkim farta , na drugim miejscu stają ambicję związane z zdobywaniem ulepszaczy,bodzi itp...

KASANGA pobił rekord DMG PL ( 97 k ) - i jest uznany podobnie jak FuBu , Sir, Zwierzu , DariuszIII za "legende". Aczkolwiek rekord 97k na dzisiejsze możliwości moim zdaniem jest do pobicia i to wcale nie jest takie trudne przy nowym eq. Także czekam aż się poprawi.

stian3d :) mój ziom z reala :D zajął drugie miejsce w konkursie PvP na arkantesie i ulepszył wraz ze swoim ziomkiem z gildii TTD ( time to die ) pierwszego niebiana na +9 - to samo co w przypadku psychodeli.

Buuffcia jest liderem najlepszej gildi na PL z 223 k punktów - pkt nie świadczą o niczym. Na serwerze którym gram na 10 gildii może tylko z 3/4 jeszcze mają jakiś udział w życiu serwera z pseudo topki. Sam znajduje się w gildii która jest na pierwszym miejscu w rankingu i jakoś nie uważam że jest najlepsza dzięki temu.

W tej grze pozycja w PvP = wydane pieniądze i nie ma co marzyć że jest inaczej. Swego czasu też wierzyłem w bajki że można osiągnąć tu wszystko bez inwestycji prawda jednak wygląda nieco inaczej. Owszem , można osiągnąć wiele jednak sporej części itemków nigdy przeciętny gracz nie wydający na grę w swoich rękach nie zobaczy, gdyż jedyny sposób by je zdobyć to odkupić od gracza który kończy grę i sprzedaje je za złotówki bądź wymieszać samemu. Z eq do expa jest nieco łatwiej jednak to jest też ciężkie. A za co można lubić zwierza ? Chociażby za to że wyciągnął z tej gry tyle ile było można bez olbrzymich nakładów oraz charakter i przyjemnie się ogląda gościa który potrafi powiedzieć coś z sensem. No ale przeciętny widz "pompy" raczej tego nie zrozumie. Nie rozumiem tylko czemu tak niektórzy się tutaj ciskają, do jednych trafia taki przekaz do innych inny. No ale wyzywać kogoś dlatego że lubi danego youtubera jest dość żałosne, bo osiągnięcia osiągnięciami no ale tak na prawdę liczy się zawarty w filmach przekaz i nastawienie twórcy do odbiorcy a na dalszym miejscu stawiam jego osiągnięcia.

SirMamutPOL nie wbił 99 w red i na koncie grały 2 osoby.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ty nie masz pojęcia co piszesz zwierz nie został zapamiętany przez to że wbił 99 czy coś takiego.. Został zapamiętany przez to że miał duża wiedzę o grze jak na tamte czasy robił poradniki no i pewnie przez to że jebnął rekord na riperze który w tamtych czasach to było coś nieosiągalnego ..

On żyje metinem ? Beka skończył grać na PLU dlatego że musiał się uczyć żeby w życiu mieć co robić a nie tak jak ty siedzieć cały dzień na mpc i pisać głupoty.

Do tego na Pla nie wydał nawet 500 zł oglądnij jego filmik w którym mówi ile razy kupił 2x drop expa czy coś takiego . On nawet nie miał eq do pvp i składały go 30 lvl..

Więc jak nie masz pojęcia o tym co piszesz to po prostu nie pisz.

Jesteś jakimś typowym dzieckiem "pompy" Isamu nigdy nie zostanie legenda bo zaczął grać w metina jak ta gra stała się " METIN2 - PAY TO WIN ".. , Tak samo reszta tych co wymieniłeś to jakieś śmieszne grajki nie maja pojęcia o tej grze, ale fubu ? O czym ty w ogóle za przeproszeniem kurwa pierdolisz ogórku mały ?

Fubu 86 w magnecie wbijał jak ty jeszcze nie widziałeś jak do m2 się idzie .. Jak ubił Tysiaka to ludzie sobie przy tym konia walili bo ich on na hita zabijał ...

Legendy Pla to osoby takie jak :

FuBu

Dark

GoToSleep

SirMamutPOL

BumBum ( chyba największa legenda :) gimbusy nie znajo )

krisiaczek

Nanowaty

Xuminek

I paru innych...

Nie masz pojęcia o tej grze zacząłeś grać jak zaczęła się ERA PRIVOW nie masz pojęcia co to prawdziwy metin2 więc się nie odzywaj.

SirMamutPOL nie wbił 99 w red i na koncie grały 2 osoby.

Oo kurwa jaki ty znawca jesteś..

wszystko wiesz no no :)

Osóby które wymienileś jako "legendy"

... jedynie z nich znani są BuFu, GoToSleep i SirMamutPOL

reszta jest gowno znana a Ty jesteś zwykła ciota :)

Ja dopiero w 2009 roku wiedziałem co to metin i po miesiącu osiągnąłem 2x wiecej niż ty przez całe swoje marne życie :D

a po drugie w metinie nie ma żadnych legend kurwa ! :)

legenda może być w życiu np. Mikołaj Kopernik :) itp..

ale nie w wirtualnej grze..

no chyba że ta gra jest twoim życiem

i skąd wogóle masz takie info że na koncie SirMamutPOL grały dwie osoby ?

wróżbita Maciej jesteś ?

a ZWIERZ wcale nie wraca na PL, poczytajcie komentarze pod jego filmem..

kurwa człowieku gowno wiesz o metinie na PLu wbiles jedynie 25 level a zachowujesz się jakbyś wbił 150 chociaż próg jest do 105 :)

żeby nie było spamu informuje cie że jezeli masz coś jeszcze do powiedzenia zapraszam

FanART > Pojedynki > DISS :D

39224706187380304474.png

Opublikowano

Oo kurwa jaki ty znawca jesteś..

wszystko wiesz no no :)

Osóby które wymienileś jako "legendy"

... jedynie z nich znani są BuFu, GoToSleep i SirMamutPOL

reszta jest gowno znana a Ty jesteś zwykła ciota :)

Ja dopiero w 2009 roku wiedziałem co to metin i po miesiącu osiągnąłem 2x wiecej niż ty przez całe swoje marne życie :D

a po drugie w metinie nie ma żadnych legend kurwa ! :)

legenda może być w życiu np. Mikołaj Kopernik :) itp..

ale nie w wirtualnej grze..

no chyba że ta gra jest twoim życiem

i skąd wogóle masz takie info że na koncie SirMamutPOL grały dwie osoby ?

wróżbita Maciej jesteś ?

a ZWIERZ wcale nie wraca na PL, poczytajcie komentarze pod jego filmem..

kurwa człowieku gowno wiesz o metinie na PLu wbiles jedynie 25 level a zachowujesz się jakbyś wbił 150 chociaż próg jest do 105 :)

żeby nie było spamu informuje cie że jezeli masz coś jeszcze do powiedzenia zapraszam

FanART > Pojedynki > DISS :D

Widzę że dalsza rozmowa z tobą nie ma większego sensu jako iż nie posiadasz mozgu, nie umiesz nic dobrze poprzeć argumentami jesteś zwykłym dzieckiem.

Na PLu miałem 92 mentala , 96 daggera 92 Bm-a na wszystkich miałem full eq jakie dało się osiągnąć do tego czasu aż grałem.. :) 25 lvl ? To ty na privie byś nie umiał wbić.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...