Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC in maintenance mode

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przynajmniej teraz da się pracować.

Przez 10 minut udało mi się zrobić więcej niż przez ostatnie 2 dni.

TAKI PRACUŚ, KURWA ;_;

chuj i tak w statusach był syf i wieczne spiny, to samo topka lików i walka o nie ._.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz wygląda jak forum na którym się liczy się informacja a niezbędne bajery ;)

Proponuję zostawić taką wersję forum. :P

Ja wolałbym nie, brakuje mi tego paska obok... statusów :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Najważniejsze, by wszystko sprawnie działało. To jest chyba bardziej korzystne, niż te wszystkie dodatki, które tak czy inaczej nie dają satysfakcji, kiedy co chwila można zobaczyć na forum błąd.
Czekamy na dalsze info i wyeliminowanie problemów ;-)

Opublikowano

Tak jak jest teraz powinno zostać. Skończyły by się te walki spamerów i płacz w statusach a w dodatku forum stałoby się stabilniejsze.

Opublikowano

No właśnie tak wczoraj wieczorem wbijam a tu ,, Przerwa Techniczna '' no to myślę sobie okk. Później wbijam i nie mogłem pojąć 1-ego ,, nie było listy konkursów itd. no ,ale mam nadzieje że zostanie to wyprostowane w raz ze starym disignem strony lub zostanie to ulepszone.Oczywiście bez żadnych zbędnych gówien jak wyświetlanie filmów bo można zobaczyć do działu głównego. A więc liczymy na szybki odzew od Administracji.

86226145013474567463.png

Opublikowano

W końcu forum 'jakoś działa' i nie mieli się przez 5 sekund przy robieniu czegokolwiek... :P Wg. mnie bez tego paska po prawej jest nawet lepiej, calą powierzchnię strony zajmuje forum, a nie jakieś konkursy i top 5 userów...

Opublikowano

Teraz wygląda jak forum na którym się liczy się informacja a niezbędne bajery ;)

Proponuję zostawić taką wersję forum. :P

Tak jak jest teraz powinno zostać. Skończyły by się te walki spamerów i płacz w statusach a w dodatku forum stałoby się stabilniejsze.

Bzdury piszecie. Upload jest przydatny dla użytkowników, bo zrzuty ekranu nie są usuwane, blogi pozwalają napisać coś, co nie kwalifikuje się na temat w pogaduszkach, a sidebar pozwalał na szybkie uzyskanie informacji i rozmowę użytkowników w statusach (niby dalej jest z nimi strona, ale tam panują pustki).
Opublikowano

Bzdury piszecie. Upload jest przydatny dla użytkowników, bo zrzuty ekranu nie są usuwane, blogi pozwalają napisać coś, co nie kwalifikuje się na temat w pogaduszkach, a sidebar pozwalał na szybkie uzyskanie informacji i rozmowę użytkowników w statusach (niby dalej jest z nimi strona, ale tam panują pustki).

Jedynie zostawiłbym upload i może blogi. Reszta powinna zostać jak teraz. Aż buzia mi się cieszy jak widzę mniej głupków w statusach ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ogólnie to moglibyście ogarnąć to forum raz a dobrze. Bierzcie przykład z np. zagranicznych kolegów. Tam niesprawne działanie forum przez 30sek i już powołują sztab kryzysowy... A tutaj problemy co tydzień i tylko "Sorry.", niby wiem, nie muszę tutaj wchodzić, no ale mimo wszystko to jest duże forum i to jest duża odpowiedzialność za swoją reputację.

Opublikowano

Ogólnie to moglibyście ogarnąć to forum raz a dobrze. Bierzcie przykład z np. zagranicznych kolegów. Tam niesprawne działanie forum przez 30sek i już powołują sztab kryzysowy... A tutaj problemy co tydzień i tylko "Sorry.", niby wiem, nie muszę tutaj wchodzić, no ale mimo wszystko to jest duże forum i to jest duża odpowiedzialność za swoją reputację.

Daj pieniądze, żeby zatrudnić kogoś kto to będzie ogarniał. Ciesz się, że w ogóle są ludzie, którzy działają nonprofit i starają się postawić forum na nogi. Zresztą to forum ma taką reputację i pozycję, której nic nie zepsuje, nie oszukujmy się. Forum nie działało przez miesiąc, nikt nie wiedział co się dzieje, a zaraz po reaktywacji weszło tyle ludzi, że sobie nawet nie wyobrażasz. Kokosz z własnej kieszeni wykłada hajsy, żeby to jakoś funkcjonowało, a wy jeszcze macie ból dupy, bo wam błędy wyskakują.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przynajmniej od 14:00 do 23:00 nie wywala co chwile, że serwer jest przeciążony ^_^ Stronka dziwnie teraz wygląda ale.. przynajmniej nie wywala B)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

znikły blogi-szkoda,statusy skitrane jak zarobki realne polityków lipa ale ważne że da się przeglądać forum bez 10 krotnego odświeżania

ps.blogi są tylko czasowo niedostępne czy całkowicie przepadły?

Opublikowano

Kusicielka ma bana to się problemy zaczęły, pszypadeg?

Nie znam randoma, ale myślę że pszypadeg ponieważ dziesiątki innych osób dostały bana oprócz niego.

@Topic

Czekamy na pełną funkcjonalność. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Daj pieniądze, żeby zatrudnić kogoś kto to będzie ogarniał. Ciesz się, że w ogóle są ludzie, którzy działają nonprofit i starają się postawić forum na nogi. Zresztą to forum ma taką reputację i pozycję, której nic nie zepsuje, nie oszukujmy się. Forum nie działało przez miesiąc, nikt nie wiedział co się dzieje, a zaraz po reaktywacji weszło tyle ludzi, że sobie nawet nie wyobrażasz. Kokosz z własnej kieszeni wykłada hajsy, żeby to jakoś funkcjonowało, a wy jeszcze macie ból dupy, bo wam błędy wyskakują.

Co do reputacji forum to to różnie bywa ;) Oraz do "wykładania kasy z własnej kieszeni" to też nie bardzo w ostatnim czasie trochę reklam przybyło myślę że kokosz jest na równo :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hmm co do statusow nie są one potrzebne prawda, ale czy wyobrazacie sb to forum bez statusow? bo ja nie, w statusach bardzo wiele sie dzieje, mozna popisać, mozna sie pośmiać, rozumiem, ze to chwilowe przez problemy, ale jeśli chodzi o osoby ktore pisza "niech tak zostanie" to bardziej pomyślał bym nad egzekwowaniem regulaminu statusow i ograniczyć ten cały hejt etc, niz je usuwać wystarczy niewiele bo wyznaczyc odpowiednich ludzi ktorzy by sie statusami zajmowali, jeśli chodzi o gadanie "usuncie te statusy" czy "niech tak zostanie"

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Hmm co do statusow nie są one potrzebne prawda, ale czy wyobrazacie sb to forum bez statusow? bo ja nie, w statusach bardzo wiele sie dzieje, mozna popisać, mozna sie pośmiać, rozumiem, ze to chwilowe przez problemy, ale jeśli chodzi o osoby ktore pisza "niech tak zostanie" to bardziej pomyślał bym nad egzekwowaniem regulaminu statusow i ograniczyć ten cały hejt etc, niz je usuwać wystarczy niewiele bo wyznaczyc odpowiednich ludzi ktorzy by sie statusami zajmowali, jeśli chodzi o gadanie "usuncie te statusy" czy "niech tak zostanie"

Sam sobie zaprzeczasz. :p

@Topic

Mam nadzieję, że wyłączenie tych hooków pomoże w wyciągnięciu wniosków dla optymalizacji forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...