Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotkaj się z adminem i nie tylko ;)

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, ale tak racjonalnie myśląc to po chuj nam info, że nie pojedziesz bo za daleko? Fabian daje rade jakoś przyjechać i nie pieprzy, że za daleko. Zresztą ty już przeszedłeś pełny proces germanizacyjny, a pamiętaj, że Wielkopolska nie chce was u siebie #powstaniewielkopolskie, więc nawet nie zarażaj tej pięknej ziemi.

topic.

Jedzie ktoś z Gdyni w piątek o 4:50? ;_; Szmutno tak samemu jechać tyle godzin. ;<

Dziwne, bo poznań to moje miasto, a nie wiem co ty możesz o nim wiedzieć.

Jak coś polecam galerie malte, lub browca ale na malcie można się kiwnąć nad jeziorkiem :)

Solymr lubi to

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to skonczcie wszyscy pierdolic z tym "nie przyjechalbym bo to, bo mam sraczke", jak nie jedziesz to tyle i chuj ;o

posty typu nie jade bo za daleko, nie jade nie mam czasu i wgl pierdolenie o makinie i "smieszkowanie" na temat banów i warnów jest załosne, nie potraficie oddzielić jebanej rzeczywistosci od forum to macie chyba problem :v

Wyluzuj bo e-spinę w e-powietrzu czuć. Niech piszą co chcą, na dobrą sprawę to czy ktoś pojedzie czy nie jest Ci bez różnicy poza osobami które znasz i z nimi się tam wybierasz. Czasem spoko jest pożartować więc nie rozumiem nagonki. Easy.

ScoTube lubi to
Opublikowano

Wyluzuj bo e-spinę w e-powietrzu czuć. Niech piszą co chcą, na dobrą sprawę to czy ktoś pojedzie czy nie jest Ci bez różnicy poza osobami które znasz i z nimi się tam wybierasz. Czasem spoko jest pożartować więc nie rozumiem nagonki. Easy.

żarty żartami, ale takie posty to czyste pierdolenie a ja na takie coś jestem uczulony i bez odpowiedzi raczej bym tego nie zostawił, pomijając fakt kretyńskich postów to wielu chyba na prawdę uważa, że te PGA to będzie wyglądało na zasadzie cześć cześć połazimy i chuj, wcale nie, raz na jakiś czas warto się ogarnąć i normalnie przystać do tematu, nie?

Opublikowano

żarty żartami, ale takie posty to czyste pierdolenie a ja na takie coś jestem uczulony i bez odpowiedzi raczej bym tego nie zostawił, pomijając fakt kretyńskich postów to wielu chyba na prawdę uważa, że te PGA to będzie wyglądało na zasadzie cześć cześć połazimy i chuj, wcale nie, raz na jakiś czas warto się ogarnąć i normalnie przystać do tematu, nie?

No ja rozumiem o co Ci chodzi. Nie lubisz jak ktoś pisze trzy po trzy i nie na temat bez konkretów. Spoko. Ludzie mają różne wyobrażenia jak mogłoby to wyglądać ale na prawdę nie warto jest się spinać. :p

Opublikowano

kurde jakbym wcześniej się dowiedział to bym coś wykombinował i może bym przyjechał

ja bym się na miejscu administracji nie ujawniał innym uczestnikom,po co sobie psuć zabawe

Opublikowano

kurde jakbym wcześniej się dowiedział to bym coś wykombinował i może bym przyjechał

ja bym się na miejscu administracji nie ujawniał innym uczestnikom,po co sobie psuć zabawe

Tylko że PGA już było dawno, dawno temu zapowiadane : ]

Ja osobiście dowiedziałem się jakoś w Sierpniu.

Opublikowano

czyli, że nigdy nie widziałeś jak wyglądają administratorzy? beka xD

lolol

Opublikowano

czyli, że nigdy nie widziałeś jak wyglądają administratorzy? beka xD

widziałem nie których ale nie wszystkich,nie obchodzi mnie życie prywatne i wygląd administracji,tylko ich działania na forum

Naiko, ostry1960, Amsek i 3 innych lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...