Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kody bonusowe do margonem w CD-ACTION!

kis0ogura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie największego polskiego czasopisma o grach CD-Action pojawiła się następująca zapowiedź.

“Tym razem małe odstępstwo od reguły, bo przed odgadywaniem tytułu pełnej wersji pojawi się zagadka dotyczą bonusu jaki znalazł się na płycie. A jest to kod o wartości 70 zł do pewnego MMORPG. Waszym zadaniem jest odgadnąć do którego.” Okazało się, żę tym tytułem jest Margonem!

Więcej informacji pod tym linkiem i w numerze:

To jest ukryta treść, proszę

Ciekawe, czy będzie to 70SŁ, czy jakieś itemki o wartości 70zł, ale tak czy tak opłaca się ponieważ za 15-20zł coś o wartości 70 :)

Administratorzy margonem pisali na forum, że 1 kod będzie działał na 1 koncie, więc nie kupujcie 30 gazet, bo strata kasy :)

Co prawda nikt nie wspomniał, że jeśli to będą SŁ, to można na koncie kolegi który już nie gra, odwiązać sb jakieś itemki tanio :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dla nowych graczy:

20 Sl

250000 golda

Magiczny miód (100k hp)

Mały miód gryczany

90 x220

2x Worek podróżny

Dotyk przeraźliwego chłodu

10x zwój Długie nogi

Strój Cd-Action

Dla doświadczonych graczy

20 Sl

2 Inkrustacje

5x świeży cynk

5x długie nogi

10x posłaniec

10x mikstura na skrócenie czasu nieprzytomności o 5 minut

Strój cd Action

Mam ten kod :) na razie nie wykorzystany :D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Według mnie Smuggler z CD'ta dobrze się postarał ;)

20 SŁ, zwierzaczka sobię kupiłem i jest git :)

Ogólnie powiem tak, lepiej mieć już konto założone i mieć wysoki lvl, bo jest artefakt którymi możemy wyśledzić herosa i zabić go i pozyskać przedmiot 100x lepszy, a niedość to ulepszyć go i być pro.

Ja już swój kod wykorzystałem więc, jest wszystko ok, miażdżę herosów i mam itemki :D

Opublikowano

Na Mpc obowiązuje zakaz Handlu

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

wymienię kod do margonem na kod (na czeki) do cargotycoon.pl (s3 jeśli ma to znaczenie) czekam na propozycje (najbardziej byłbym usatysfakcjonowany kodem na 100 czeków)

Zakaz handlu na forum ?

i myślę że temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...