Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA 2013

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejho ;)

Dziś wystartowały targi PGA 2013. Za sobą mamy dzień VIP, na którym nie można było spotkać się z każdym, ale za to jutro taka możliwość zapewne będzie ;)

Dlatego jutro o ok. 12 na naszym forumowym fanpage (link poniżej) pojawi się miejsce w którym będzie można z nami wymienić się uściskiem dłoni.

https://www.facebook.com/MPCForum

Z adminów na pewno dane będzie wam spotkać Seldka i mnie, najprawdopodobniej też kierzka, który gdzieś tam w przestrzeni buszuje. Nie zabraknie też kilku mniej lub bardziej znanych użytkowników, którzy już się zapowiedzieli.

Także śledźcie profil na facebooku, bo tam znajdziecie bieżące info na temat naszej obecności na PGA.

Pozdrawiam,

Makin ;)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pierwszy

Dobra informacja, mnie nie będzie ani tu, ani w domu więc miłej zabawy . :-)

Makin lubi to

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To ma tyle wspólnego z forum, że bez tego bym nie przeżył!

Dziękuję za te newsy, tyle zmian w jeden dzień!

To jest forum o grach, a to jest ważny event jako tako.

Opublikowano

Szkoda, że nie mam możliwości przyjechać. Liczę na zdjęcia z imprezy!

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Inb4, mam 25km do poznania a dojechałbym dopiero na 13 ;_____;... Tak więc się nie pojawie xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

PGA to zwyczajne pośmiewisko, nie wiem czy pamiętacie co było w tamtym roku... Nie dość że nie było w sumie nic ciekawego, to o tak spierdolonej organizacji nie słyszałem już dawno, a co lepsze ludzie za to płacą xD. PGA skończyło się dawno temu.

Jeżeli za rok ktoś mi przypomni o PGA tak z miesiąc wcześniej, to może nie zapomnę oszczędzać hajsu :D
Jebnijcie jakieś zdjęcie grupowe, ale przed wyciąganiem plastikowych kubeczków :D

To jest forum o grach, a to jest ważny event jako tako.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano (edytowane)

Ciekawi mnie czy pewna osobliwość z forum też jest taka cwana czy tylko przez kabelek :P

Miłej zabawy patrzenia się jak ktoś ma orgazm podczas oglądania jak ktoś gra ;-]

Edytowane przez SebuśPL

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Uścisnąć dłoń komuś 'ważniejszemu' z forum, tyle wygrać.

Może uścisnąć dłoń komuś, dzięki komu jesteś tutaj i rozwinęli największe forum o grach w polsce.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...