Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA 2013

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było zdjęcie grupowe, ale skasowali xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

biedaki, boją się internetu :<

ScoTube lubi to

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

po cholere wrzucać jakieś randomowe zdjęcia z tego PGA na fb?... myślałem, że będzie jakieś wasze zdjęcie, tych ludzi którzy się tam z forum zebrali... no ale rozumiem, gdybym wyglądał tak jak niektórzy z was też pewnie bym nie chciał, żeby moje zdjęcie widniało w internecie xD

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce żeby zdjęcie grupowe się tu znalazło to go nie będzie, tyle.

W ogóle nie wiem czemu tak strasznie chcecie je zobaczyć, zdjęcie jak zdjęcie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jestem w Katowicach, wbijaj na dworzec :D

Teraz to w lola gram. W marcu się spotkamy na iemie :P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce żeby zdjęcie grupowe się tu znalazło to go nie będzie, tyle.

W ogóle nie wiem czemu tak strasznie chcecie je zobaczyć, zdjęcie jak zdjęcie.

Ejjjj... to jest dobre myślenie... Chcemy naprawienia bugów na mpc, Taki chuj, niema tak dobrze.

Bo np. chcemy zobaczyć ile osób się zjechało na ten pseudo zlot. Skoro już są newsy o PGA, o tym gdzie będzie można się z kimś spotkać, to mogłoby też znaleźć się zdjęcie. Skąd mam wiedzieć że w ogóle takie coś było.

@up.

Twoja gimbaza Cie wzywa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że na IEM'a też wpadniecie :D

Chciałabym.

paweł, co tak szybko pojechaliscie? z kim teraz bede cisl beke z makina? :(

Ze mną.

#don't care

Opublikowano

Chcesz 'zobaczyć' ile osób było? Deklarowało się chyba z 30 osób, a było 8. Pewnie normiki bały się podejść bo zobaczyły, że tam prawie sami z wyższą rangą, heh.

albo wgl nie wiedzialy jak mpc wyglada

gdyby naiko nie powiedziala mi wczesniej ze bedzie ubrana na czarno czerwono to bym was nie znalazl

Opublikowano

Chcesz 'zobaczyć' ile osób było? Deklarowało się chyba z 30 osób, a było 8. Pewnie normiki bały się podejść bo zobaczyły, że tam prawie sami z wyższą rangą, heh.

Endy, piłeś już czy nie sprzedali alko? ;c

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Makin banem groził pewno.

Żeby tylko banami :D

Fajne jest to miejsce ze Smite - dobra promocja gry w Polsce :)

Byłeś tam? Kto ty? :D

Opublikowano

Było lepiej niż w zeszłym roku jeśli chodzi o całą organizację, choć nie powiem bo nie wszystko mi się spodobało, mój syn prawie został staranowany przez grupę gimnazjalistów lecących po "darmowe gry"

Byłem jakoś koło 13:30 koło tej MTP Cafe i za bardzo nie wiedziałem do kogo tam podejść i czy w ogóle tam jeszcze stoicie... to sobie odpuściłem i poszliśmy z rodziną oglądać "przebierańców" bo młody uznał to za największą atrakcje targów.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Krótka relacja z mojej perspektywy ;)

Na początku był lekki problem z zlokalizowaniem bagiety (makina) bo dworzec w poznaniu jest tak pojebany, ze poznan glowny to 3 rozne stacje. Nie minelo z 15 minut i juz sie widzielismy, wiec ruszylismy w strone hal targowych. W miedzyczasie zadzwonilem po endymiona zeby dawal juz na targi bo jestem. Ja oczywiscie nie mialem biletu i musialem sobie postac w kolejce. Doszedl endymion a wraz z nim pewien koles, nie wiedzialem kto to jest. Stoimy sobie w kolejce i ja sie pytam "gdzie jest pedał_cs", okazalo sie ze ten koles, to byl on, beka. Bilet jest, ok, idziemy, a nie, endymion wzial torbe z calym swoim zaopatrzeniem bo jest biedusem i nie mogl wziac sobie hotelu na dluzej i poszlismy do szatni, tam tez byla beka bo doszlismy do lady i czekamy na jakas obsluge a tam trzeba wchodzic samemu xD. Wreszcie targi, pawel jest troche nieogarniety bo cale zycie w kopalni wyngla i nie ogarnial jak sie wklada bilet i nie mogl wejsc xD Pierw odwiedzilismy tam kilka pawilonow, ogolnie chujnia, potem spotkanko z makinem i naiko i tam sie rozdzielilismy, chodzilismy itd. normalka. Na uwage zasluguje tutaj fakt, iz pewna mila firma postanowila udostepnic swoje systemu audio dla uczestnikow targow no i puszczalismy sobie z tych glosniczkow papieskie hity i barke live oraz niektore rapy i testowalismy uwage ludzi (100% ludzi nie zdalo testu gdy z glosnikow na maxa lecialy slowa "jan pawel drugi ~~" xD. Potem poszlismy na to spotkanko pod mtp cafe. Na targach ogolnie bylem ja, makin, naiko, endymion, doxx, seldek, skorpion, kierzek i pawel. Stale z nami chodzili tylko doxx i pawel, skorpiona potem gdzies zgubilismy. Bylo fajnie, pogadalismy sobie przy kawie, jebnelismy prawilną grupowa fote gdzie mialem ryj jakbym dzien przed wyjebal nosem naczepe kokainy. Nastepnie okolo 14 poszlismy odprowadzic pawla na dworzec bo musial juz jechac kopac wegiel. Nastepny kierunek malta i jedzonko, tam tez bylo spoko, dobre ciastka w subwayu sa. Na targach z takich "fejmow" widzielismy isamu i ctsg. Z fejmowym kieszkiem nawet nie mialem okazji zamienic kilku zdan bo zbili lape i poszli w chuj gdzies.

Krotko mowiac, motorniczy tramwaju w poznaniu to chuj i nie potrafi nim ruszac, bylo zajebiscie, naiko rozjebala nas w jakas gre a'la tekken (ja dostalem 2:1) klikajac wszystko co sie da i fartem, kurwa. Mam nadzieje ze jeszcze kiedys w przyszlosci ogarniemy troche wieksze spotkanie. Deklarowalo sie 999 osob, nie bylo nas nawet 10 :)

ps. relacji nie ma, bo komu by sie chcialo napierdalac kilka godzin z kamera i potem to selekcjonowac i wycinac, przyjechalismy tam sie dobrze bawic a nie pokazywac komus, jak dobrze sie bawimy, trzeba bylo przyjechac ;)

pozdro 600 na rejonie dla wszystkich co byli.

Opublikowano

Krótka relacja z mojej perspektywy ;)

Na początku był lekki problem z zlokalizowaniem bagiety (makina) bo dworzec w poznaniu jest tak pojebany, ze poznan glowny to 3 rozne stacje. Nie minelo z 15 minut i juz sie widzielismy, wiec ruszylismy w strone hal targowych. W miedzyczasie zadzwonilem po endymiona zeby dawal juz na targi bo jestem. Ja oczywiscie nie mialem biletu i musialem sobie postac w kolejce. Doszedl endymion a wraz z nim pewien koles, nie wiedzialem kto to jest. Stoimy sobie w kolejce i ja sie pytam "gdzie jest pedał_cs", okazalo sie ze ten koles, to byl on, beka. Bilet jest, ok, idziemy, a nie, endymion wzial torbe z calym swoim zaopatrzeniem bo jest biedusem i nie mogl wziac sobie hotelu na dluzej i poszlismy do szatni, tam tez byla beka bo doszlismy do lady i czekamy na jakas obsluge a tam trzeba wchodzic samemu xD. Wreszcie targi, pawel jest troche nieogarniety bo cale zycie w kopalni wyngla i nie ogarnial jak sie wklada bilet i nie mogl wejsc xD Pierw odwiedzilismy tam kilka pawilonow, ogolnie chujnia, potem spotkanko z makinem i naiko i tam sie rozdzielilismy, chodzilismy itd. normalka. Na uwage zasluguje tutaj fakt, iz pewna mila firma postanowila udostepnic swoje systemu audio dla uczestnikow targow no i puszczalismy sobie z tych glosniczkow papieskie hity i barke live oraz niektore rapy i testowalismy uwage ludzi (100% ludzi nie zdalo testu gdy z glosnikow na maxa lecialy slowa "jan pawel drugi ~~" xD. Potem poszlismy na to spotkanko pod mtp cafe. Na targach ogolnie bylem ja, makin, naiko, endymion, doxx, seldek, skorpion, kierzek i pawel. Stale z nami chodzili tylko doxx i pawel, skorpiona potem gdzies zgubilismy. Bylo fajnie, pogadalismy sobie przy kawie, jebnelismy prawilną grupowa fote gdzie mialem ryj jakbym dzien przed wyjebal nosem naczepe kokainy. Nastepnie okolo 14 poszlismy odprowadzic pawla na dworzec bo musial juz jechac kopac wegiel. Nastepny kierunek malta i jedzonko, tam tez bylo spoko, dobre ciastka w subwayu sa. Na targach z takich "fejmow" widzielismy isamu i ctsg. Z fejmowym kieszkiem nawet nie mialem okazji zamienic kilku zdan bo zbili lape i poszli w chuj gdzies.

Krotko mowiac, motorniczy tramwaju w poznaniu to chuj i nie potrafi nim ruszac, bylo zajebiscie, naiko rozjebala nas w jakas gre a'la tekken (ja dostalem 2:1) klikajac wszystko co sie da i fartem, kurwa. Mam nadzieje ze jeszcze kiedys w przyszlosci ogarniemy troche wieksze spotkanie. Deklarowalo sie 999 osob, nie bylo nas nawet 10 :)

ps. relacji nie ma, bo komu by sie chcialo napierdalac kilka godzin z kamera i potem to selekcjonowac i wycinac, przyjechalismy tam sie dobrze bawic a nie pokazywac komus, jak dobrze sie bawimy, trzeba bylo przyjechac ;)

pozdro 600 na rejonie dla wszystkich co byli.

Rudych wpuszczali?

A tak na serio to żałuje, ze mnie nie było. Może kiedyś?

razor lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...