Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]20 zł = ile Rp?

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Którym sposobem (Przelew, SMS itp....) otrzymam najwięcej Rp.

Za 20 zł.

Zależy mi na szybkości otrzymania Rp.

Chcę zdążyć na Watażka Shen.

@Edit

Proszę o szybką odp.

Każdy pomocny post = +

Opublikowano

Oczywiście, że przelew. Najlepiej kiedy kupisz przez PSC - środki są natychmiastowo po wpisaniu kodu.

Przelew zazwyczaj idzie parę dni no ale, jeżeli wolisz przepłacić SMS'em to sprawa w twoich rękach ;)

8372383248.png
Opublikowano

Wg.mnie najbezpieczniejszą,najszybszą i najbardziej opłacalna jest opcja paysafecard.Przez SMS nigdy nie kupuj,ponieważ jest to strata kasy.

Opublikowano

Zawsze dostajesz za 20zł 840rp, oprócz SMS, ponieważ tam jest to inaczej przeliczane, gdyż firma, która im daje możliwość kupna RP, również musi mieć zarobek. Co do paysafecard i ich strony, gdzie można kupić. W moim miasteczku ^.^ pokazuje, że można kupić w kilku sklepach, tak więc, byłem w każdym sklepie i nigdzie nie ma ^.^ Nawet nie wiedzą co to jest, tak więc moim zdaniem w mniejszych miastach / miasteczkach nie ma co patrzeć na tą mapkę. Moje "miasto" liczy chyba około 8-7tyś mieszkańców??

Pozdrawiam.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Czekam na dalsze propozycje.

Chodzi mi głównie o szybkość otrzymania Rp.

Ps. Za SMS nie kupie nie ma głupich, za duże koszty za mały zysk.

Opublikowano

No to tak jak pisali, najszybciej RP dostaniesz kupując PSC, jeśli jest w Twoim mieście łatwy dostęp, więc radziłbym właśnie tą metodą kupić, ponieważ od razu, po podaniu kodu dostajesz RP. Z przelewem bywa różnie, ale jednak z 5-10min na pewno potrwa. Wiadomo, że jeżeli ten sam bank, to będzie to szybciej.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Paysafecard- idziesz do kiosku prosisz o larte z 20 zł PSC dostajesz kod wpisujesz go w lola a Rp pojawia sie odrazu po zaceptowaniu transakcjji

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

PSC - Idziesz do najbliższego kiosku i pytasz czy mają kartę paysafecard doładowującą 20 zł

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Oczywiście, że przelew. Najlepiej kiedy kupisz przez PSC - środki są natychmiastowo po wpisaniu kodu.

Przelew zazwyczaj idzie parę dni no ale, jeżeli wolisz przepłacić SMS'em to sprawa w twoich rękach ;)

O czym ty pierdolisz? o.O

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Za SMS'y jest drożej dlatego, że jakiś tam % z tego co zapłaciłeś przechodzi do operatora. Riot dostaje połowę tego co wpłaciłeś (bodajże). PaySafeCard i PayPal to najlepsze opcje :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...