Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Dla Oliwki

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1382469732-U247153.png

Ostatnio w internecie oraz w mediach głośno było od pewnej akcji dla chorej na białaczkę, 5 letniej Oliwki. Dziewczynka zażyczyła sobie na swoje szóste urodziny dostać, jak najwięcej kartek urodzinowych z życzeniami zarówno z Polski, jak i z całego świata. Zespół MPC forum również przyłączył się do tego wydarzenia. Wraz ze współpraca z grupą MGT udało nam się stworzyć wyjątkową kartkę, pełną miłości i nadziei, zawierającą podpisy prawie wszystkich członków grona moderacyjnego. Kartka z życzeniami zostanie wysłana jutro rano i mamy wielką nadzieje, że dotrze jak najszybciej do solenizantki.

Przód:
1382470017-U247153.jpg

Tył:

1382470037-U247153.jpg

Nadal można wysyłać kartki do Oliwki. Więcej na temat tej akcji znajdziecie tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

To naprawdę kosztuje grosze, a tej malutkiej przysporzy wiele radości i uśmiechu, więc zachęcamy tym samym Was do wzięcia udziału w tym wydarzeniu.

Mamy również ogromną nadzieje, że od teraz MPC będzie częściej brać udział w tego rodzaju akcjach. Jest nas tak wiele, możemy dzięki temu wiele zdziałać. ;-)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetna inicjatywa, choć nie wiem czy wiele jej to pomoże. :x

Co pisze pod administrator MPCforum.pl bo jestem ciekawe i ten to też chce taką kartke ;D

Wiktor ... zapewne imię Seldka.
Opublikowano

Pozdrowienia z Zielonej Gory, miejscowosci skad pochodzi Oliwka :D (tak tylko mowie xDDD)

Naprawde zajebiscie, ze ta akcja odniosla tak wielki sukces. Zaczelo sie od facebooka, trafilo na m.in. kwejka (i inne) a teraz na MPC. Kto by pomyslal, ze taka akcja moze sie az tak rozrosnac ;) To bardzo mily gest z waszej strony :) Pozatym moge wiedziec skad sie wziely tam podpisy roznych osob? PGA? Czy tez wysylaliscie kartke poczta przez cala do kazdego zeby sie podpisal? :D

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Pozdrowienia z Zielonej Gory, miejscowosci skad pochodzi Oliwka :D (tak tylko mowie xDDD)

Naprawde zajebiscie, ze ta akcja odniosla tak wielki sukces. Zaczelo sie od facebooka, trafilo na kwejka a teraz na MPC. Kto by pomyslal, ze taka akcja moze sie az tak rozrosnac ;) To bardzo mily gest z waszej strony :) Pozatym moge wiedziec skad sie wziely tam podpisy roznych osob? PGA? Czy tez wysylaliscie kartke poczta przez cala do kazdego zeby sie podpisal? :D

Ja zbierałam podpisy w wersji elektronicznej ( napisane w programach graficznych) ewentualnie zeskanowane i po prostu dorzuciłam do projektu ;-) Kartka jest od początku do końca zrobiona przez nas własnoręcznie. Drugiej takiej nie ma ;-)

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny. Większość dużych stron .pl wysyła jej kartkę :)
Ale cała akcja jest taka dziwna i naciągana pomysł ściągnięty z filmu.

Jak dostanę kolejnego bana na IP wyślecie mi kartkę z pozdrowieniami od mpc ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny. Większość dużych stron .pl wysyła jej kartkę :)

Ale cała akcja jest taka dziwna i naciągana pomysł ściągnięty z filmu.

Jak dostanę kolejnego bana na IP wyślecie mi kartkę z pozdrowieniami od mpc ?

Wydaje mi się, że w tej sytuacji nie ważne jest, jakie podłoże miał ten pomysł na tą akcje ;-) Liczy się gest, a jeżeli wywoła on uśmiech na twarzy małego dziecka, to tym bardziej nie powinniśmy dochodzić, co było podstawą tego pomysłu i skąd został zaciągnięty.

Opublikowano

Forum o hackach robi akcje charytatywne co dla niej wysłaliście exp bota do metin2 ? Teraz co raz bardziej forum schodzi na psy... Normalnie 2 samosia a nie forum o hackach... Może zaraz zrobicie akcje charytatywne dla bezdomnych ?

Opublikowano

Forum o hackach robi akcje charytatywne co dla niej wysłaliście exp bota do metin2 ? Teraz co raz bardziej forum schodzi na psy... Normalnie 2 samosia a nie forum o hackach... Może zaraz zrobicie akcje charytatywne dla bezdomnych ?

To wypierdalaj na inne forum randomie.

Game Over

Opublikowano

Dziewczynka chora, zażyczyła sobie na urodziny jak NAJWIĘCEJ kartek. Więc w czym kurwa problem takie coś zrobić?

Ładnie to wyszło ;]

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Postawa poniżej poziomu, zasługująca jedynie na pogardę. Ta akcja została zorganizowana dla chorego dziecka, a ty w tym poście próbujesz pokazać, że MPC powinno olać sprawę, bo nie ma to związku z grami. Trzeba być wyjątkowo nieczułym, żeby tak do tego podejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...