Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Dla Oliwki

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wooo, wiesz nie wiedziałem że kartka A5 jest jedyna na świecie, akurat ta którą wy posiadaliście, gratulacje totalne.

Nie będę płacić Bóg wie ile za większe formaty bo ktoś ma takie widzi mi się. Chcesz podpisać się na kartce? Wyślij jej indywidualną, a nie kręcisz nosem.

Jeżeli o to dosłowne "ważne" nick pytasz to Ci odpowiem że dla mnie jedynie z ...tak zliczyłem dokładnie na palcach jednej ręki dokładnie 5.

hehe, a ciężko było może pomyśleć, że po prostu nie zdążyli się wpisać na kartce lub tez nie wysłali mi swojego podpisu? ;-) Ciężkie, prawda? ;-)

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę płacić Bóg wie ile za większe formaty bo ktoś ma takie widzi mi się. Chcesz podpisać się na kartce? Wyślij jej indywidualną, a nie kręcisz nosem.

Ty poważnie nie czytasz ze zrozumieniem, napisałem że bym się dołożył...i pewnie nie tylko ja...lolz...

hehe, a ciężko było może pomyśleć, że po prostu nie zdążyli się wpisać na kartce lub tez nie wysłali mi swojego podpisu? ;-) Ciężkie, prawda? ;-)

Nie wiem zbytnio mnie to nie obchodzi.. ;D Ja swoje skończyłem, jeżeli umiesz wyciągnij z tego normalny wniosek, więcej klawy nie ździeram bo tłumaczę Ci wciąż to samo...

[*]

Opublikowano

Ale Wy problemy tworzycie... kłócicie się o jakieś detale. Pomijając fakt, że takich chorych dzieci jest o wiele więcej i dalej uważam, że ta "akcja" powinna być raczej skromnie zasugerowana, a nie obwieszczana w newsach, bo raz, że prowadzi to tylko do sprzeczek, a dwa, że teraz za każdym razem, kiedy znajdzie się jakieś chore dziecko, które chciałoby kartki, puzzle czy inne gadżety będzie pojawiała się o tym informacja na MPC? Szkoda mi tej dziewczynki i fajnie, że dostanie to, co sobie wymarzyła, ale nie ona jedyna jest cierpiąca i nie jedna taka akcja jest, była i będzie. Nie wyobrażam sobie, że ludzie wielkiego serca otworzą tutaj jakiś przytułek charytatywny i z forum o grach zrobią kącik pomocy społecznej.

Opublikowano

Żałosne jest to, że niektórym problem sprawia nawet taki news. Wyluzujcie, ktoś jest chory, ale zawsze można taką osobę jakoś uszczęśliwić dlatego mpcforum dołączyło się do tej akcji. To chyba nic złego?

Gimbaza za wszystkim ma problem, nawet ze samymi sobą.

Przyzwoita odskocznia od tych neewsów ostatnich. Tak niewiele niektórym do szczęścia potrzeba.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

według mnie świetna akcja, nie duża, a naprawdę z celem, bardzo dobra

tak jak to powiedział D&G "odskocznia" od news'ów z życia komputerowego/gier

szkoda tylko, że nie ma mnie wpisanego na listę :<

wiadome, gimbaza jak to gimbaza, ale to już wiadomo,

nie ma co dyskutować jak tu niektórzy mają do tego takie podejście. :D

jeszcze raz wielkie gz za zorganizowanie akcji,

świetnie to wypadło. :-)

pzdr :*

Opublikowano

Nikt nie robi sobie "beki" z choroby dziewczynki. Troszkę dystansu nie zaszkodzi. NAWET w TAKIM temacie, jak ten.

Dystans błaznowanie.

A samą akcję jak najbardziej popieram.

Opublikowano

Jestem chory na ból dupy wyślecie mi też?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Polecał bym zrobić również akcję wielkiego klikania na stronach typu pajacyk itp.

Nikomu by to nie przeszkodziło a my jako społeczność mpc dali byśmy ciepły posiłek kilku głodnym dzieciom za sprawą jednego kliknięcia.

Oczywiście nie opierało by to się na jednej strona a na kilku i można by klikać.

mojasygnan.png

Opublikowano

Żal mi tych co negatywnie podchodzą do tej akcji... Ciekaw jestem, czy sami by tej akcji nie organizowali, gdyby sami mieli takie problemy jak Oliwka lub ich potomstwo.

Mam nadzieje że Oliwka wyjdzie z tego cało! Przykro patrzeć, że tak mało dziecko musi się męczyć z chorobą... Poniekąd też rozumiem ją.

Opublikowano

Nie rozumiem jak nawet w takim temacie można szukać problemów. Wystarczy sobie zadać proste pytanie. Czy warto jest wesprzeć chociaż jednostkę czy nie robić nic siedząc przy tym z założonymi rękami i marudząc pod nosem? Myślę, że Wredna nie zainicjowała tego pomysłu, aby zebrać sobie jak najwięcej podpisów, ale by ukazać nam w jakiej sytuacji są osoby chore na białaczkę i zachęcić innych do pomocy. Tutaj nie liczą się nicki czy imiona jakie znalazły się na kartce, lecz sam gest. Trwonimy na próżno słowa, gdy nie stać nas na tak proste gesty...

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...