Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk w uchu u chłopaka

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to było, pedały noszą w lewym, hetero w prawym czy odwrotnie? Wiem, że tak jest ale nie jestem pewien co do ucha.

:|

Nie, nie mogę użyć google. Gdybym mógł, nie pisałbym tematu.

shoob.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole, co za polaczki cebulaczki... >_> Ludzie ogar... Zachowujecie się jak totalne wieśniary... Co ma do orientacji to, jak kto się ubiera, gdzie ma kolczyki i jakie ma włosy? ;_;
Idzie się popłakać z zacofania i podatności na durne stereotypy większości ludzi na tym forum... Geezz....

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ja pierdole, co za polaczki cebulaczki... >_> Ludzie ogar... Zachowujecie się jak totalne wieśniary... Co ma do orientacji to, jak kto się ubiera, gdzie ma kolczyki i jakie ma włosy? ;_;

Idzie się popłakać z zacofania i podatności na durne stereotypy większości ludzi na tym forum... Geezz....

Ty tez jestes polaczkiem i nawet CI powiem Zajebi*stym cebulaczkiem ;)

co do tematu , każdy typ który ma kolczyk = pedzio. koniec tematu

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Ty tez jestes polaczkiem i nawet CI powiem Zajebi*stym cebulaczkiem ;)

co do tematu , każdy typ który ma kolczyk = pedzio. koniec tematu

I taki chuj, bo nie jestem polaczkiem, ponieważ urodziłem się w Toronto i z Kanadą się utożsamiam, więc błędnie mnie nazwałeś polaczkiem :)

@Topic

Sam mam już w miarę dużo kolczyków, a gejem nie jestem... Fuck Logic! ._.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

I taki chuj, bo nie jestem polaczkiem, ponieważ urodziłem się w Toronto i z Kanadą się utożsamiam, więc błędnie mnie nazwałeś polaczkiem :)

@Topic

Sam mam już w miarę dużo kolczyków, a gejem nie jestem... Fuck Logic! ._.

Hahahaha jasne , chyba w szpitalu wojewódzkim w katowicach ;)

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Ja nigdy nie będę miał kolczyków, ale nie mam nic do tych którzy je mają dopóki się z tym nie odnoszą do mnie czy COŚ.

I chyba w lewym uchu to hetero, ale pewny nie jestem, bo już nie pamiętam.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@up

dla ciebie pedalskie dla mnie maxymalnie chujowe

pedalskie to są rurki i fullcapy( no i vansy sransy)

graphic.png

Opublikowano

ból dupy , jebac pedałów .

Nie noś w ogóle

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kolejny prowo-temat, który nie ma tutaj najmniejszego sensu, bo z góry wiadomo do jakiego poziomu dyskusji to doprowadzi. Zresztą już doprowadziło, jak za każdym razem.

Opublikowano

Typowe polaki cebulaki. Idąc przez ulice wszyscy wyglądają tak samo. Przeciętność aż kole w oczy.

W związku z tym, by zamaskować swoją żałosną przeciętność wszelkie próby wyrwania się poza schemat typu: kolczyki, kolorowe fryzury, irokezy, tatuaże itd. są z automatu szkalowane i skreślane.

Smutne, stara, szara Polska, nic ciekawego w całym kraju ;_;

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Kto w ogóle wymyślił wyznacznik homoseksualizmu jako noszenie kolczyka w danym uchu?

Wg mnie to nie ma znaczenia, w którym kto ma.

dzieci z internetu.

Bez znaczenia jest które ucho, byle byś w dwóch nie miał ;p

Opublikowano

ból dupy , jebac pedałów .

Nie noś w ogóle

Chciałeś być śmieszny? Wybacz, ale żarty na poziomie gimbazy nie są zabawne dla starszych użytkowników. :(

76561198009257917.png

Opublikowano

kurwa, zamknijcie kurwa morde że oba pedalskie, to, że was dupka boli to nie moja wina. Nie pytam się co wy kurwa sądzicie o kolczykach tylko w którym uchu nosili hetero.

ale nie kurwa, samce alfa lat 14 z MPC to oczywiście wiedzą kurwa wszystko o pedalstwie, męskości i wszystkim.

Beka.

//

kiedyś nosili lewo/prawo wg. orientacji, tak? i o to mi kurwa chodzi.

@2down

hihihi, a co z subkulturą metalową, punkową, gotycką? no kurwa rzeczywiście.

ps. mam długie kudły i wolę to niż pedalskie grzywki na 3 kg żelu

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...