Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Noryst Nowości z Servera

.Shirek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Witajcie,

Tu wstawię Wam SS'y z Naszego servera, który startuje w najbliższy piątek :]

Poziomy Zbroi - Odzienie Pustelnika:

Poziom 1 Naszego Odzienia:

56467274359330588165.jpg

Poziom 2 Naszego Odzienia:

39965847411352120476.jpg

I nareszcie Poziom 3 Naszego Odzienia:

92858591821399140262.jpg

Teraz czas na inne nowości:

75989409183618914309.jpg

Pod naszyjnikiem mamy nowe miejsce. Na całkiem nowy item. Tym itemem jest Pas. Będzie on miał ABS. Maksymalny ABS to 12.:]

Waluty PO i SM każdemu są znane więc nie jest to jakaś wielka nowość. Po lewej stronie mamy paseczek. W, którym znajdują się:

-Magazyn:

00734798667536957237.jpg

-Podręcznik Gracza:

29373801904577941934.jpg

-Smocze Kamienie:

64747174908453362718.jpg

-Bonusy:

38113477708004142533.jpg

Tak więc na razie to wszystko. Wszelakie nowości będę podawał w tym dziale ! Zapraszamy na Server w piątek :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Jaaa macie tabelke z bonusami na serwerze nigdy nie widzialem tej nowosci. Jestem pozytywnie zaskoczony naprawde. Kostiumy tez macie? WOW ! super naprawde

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jaaa macie tabelke z bonusami na serwerze nigdy nie widzialem tej nowosci. Jestem pozytywnie zaskoczony naprawde. Kostiumy tez macie? WOW ! super naprawde

Widzę, masz tutaj jakiś ból dupy ? Nie wiem czy jakikolwiek server miał poziomy w Odzieniu Pustynnym. Poza tym jest to zbroja nie kostium (U Nas na serverze)

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

wypierdalaj

@antywarn. bardzo ładne, jakaś przybliżona data startu serwera? ciekawy pomysł na kostiumy.

Opublikowano

@Up. Tak jak pisałem start odbędzie się w piątek :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

@Up. Tak jak pisałem start odbędzie się w piątek :]

Smocze kamienie = runy jak i design clienta z serwera fallence ;)

^^

Opublikowano

przepraszam lecz odzienie pustelnika jest normalnie udostępnione na mpc. wiec nie wiem co to za nowość jedynie co zmieniłeś to kolor odzienia (Brawo Tobie) jedyny + dla Ciebie to za pas tak to jest fajny pomysł nawet :)

co do tych ikonek po lewej stronie na epvp widziałem tut jak to robić wiec kolejny + za znajomość niemieckiego albo google translatora, nie wiem ale jak juz coś robić to daj coś od siebie do serwera bo nie będzie miał graczy a nie tak wszystko z tutków. takie jest moje zdanie.

xjet9312pgj7.png

Opublikowano

1.mogę prosić o podanie stronki serwera ?

2.mogę prosić o wyjaśnienie tych smoczy kamieni , do czego służą ?

3.kiedy jest oficjalny start serwera ?

serwer bardzo mi się spodobał i na pewno zacznę tu grę :)

Opublikowano

Smocze kamienie = runy jak i design clienta z serwera fallence

Sam wyciągasz modele broni z innych gier więc tutaj nie musisz pisac :] Na czymś trzeba się wzorować. Po 2. U Nas smocze kamienie inaczej działają niż tam :]

przepraszam lecz odzienie pustelnika jest normalnie udostępnione na mpc. wiec nie wiem co to za nowość jedynie co zmieniłeś to kolor odzienia (Brawo Tobie) jedyny + dla Ciebie to za pas tak to jest fajny pomysł nawet :)

co do tych ikonek po lewej stronie na epvp widziałem tut jak to robić wiec kolejny + za znajomość niemieckiego albo google translatora, nie wiem ale jak juz coś robić to daj coś od siebie do serwera bo nie będzie miał graczy a nie tak wszystko z tutków. takie jest moje zdanie.

Tak było to udostępnione ale te odzienia udostępnił Casawir. który jest u Nas w teamie :]

Szczerze ? ja nie widzę tutaj nic nowego, a smocze 'kamienie' według mnie są zbędne, pozdrawiam .

Każdy ma inne zdanie :]

1.mogę prosić o podanie stronki serwera ?

2.mogę prosić o wyjaśnienie tych smoczy kamieni , do czego służą ?

3.kiedy jest oficjalny start serwera ?

1.Strona jest ale na razie nie podajemy :] Będzie w zapowiedzi dziś wieczorem lub jutro z rana.

2.Będzie w zapowiedzi/filmie z servera :]

3.Server odpalony będzie już od piątku :]

Dziękuje, jeden gracz więcej to dla Nas bardzo ważne.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1065657-ss-empire-of-metin-zloty-pas/

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

@Up. Niestety . Robiliśmy własne a nie te twoje gunwo.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Smocze kamienie = runy jak i design clienta z serwera fallence ;)

Primo - Design jest udostepniony na epvp trzeba potrafic szukac

Secundo Runy na fallance sa coalkowicie inne i bardziej chujowo rozwiazane

@UP robilem to sam i jest to inaczej rozwiazane, ten pasek mozna bonowac jest to jako zwykly item ;) równie dobrze mogłem dać rękawice i byś nie mógl się przyczepić

Kazda rzecz stad jest zrobiona samodzielnie najczesciej droga lua-python, pewnie najlepiej gdbym udostepnil wam wszystko na mpc forum wtedy by nie bylo placzu

Opublikowano

@Up. Niestety . Robiliśmy własne a nie te twoje gunwo.

gunwo ? człowieku odpuść sobie - okienko bonusu szał ;O a te pustynne bojowniki oo ;d magia :) mógłbyś chociaż unikalne modele dać tych bojowników - szału nie ma . a btw który to już twój serwer ?:)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

gunwo ? człowieku odpuść sobie - okienko bonusu szał ;O a te pustynne bojowniki oo ;d magia :) mógłbyś chociaż unikalne modele dać tych bojowników - szału nie ma . a btw który to już twój serwer ? :)

z tego co wiem 3 lub 4..

Smocze kamienie .. sa na mpc wiec to nic takiego zeby sie chwalic

podrecznik gracza .. prawie na kazdym servie to juz jest :)

Magazyn .. byl :)

widze ze serwer na Tutorialach MPC na 2 tyg. tak jak Flouress :)

image.png

Opublikowano

Sam wyciągasz modele broni z innych gier więc tutaj nie musisz pisac :] Na czymś trzeba się wzorować. Po 2. U Nas smocze kamienie inaczej działają niż tam :]

Owszem wyciągam, ale mam prawo do własnej opinii. Nie widzę tutaj autorskich pomysłów. To że inaczej działają nie znaczy, że jest to co innego ...

Nie potrafisz przyjąć prawdy "na klatę"? To pozdrawiam...

^^

Opublikowano

Owszem wyciągam, ale mam prawo do własnej opinii. Nie widzę tutaj autorskich pomysłów. To że inaczej działają nie znaczy, że jest to co innego ...

Czy według ciebie system run na jakimkolwiek serwerze był autorskim pomysłem?

Opublikowano

Hhaha server na tutorialach. Ty zostałeś zrobiony na tutorialach. Wszystko było samodzielnie pisane koleżko. A tak po za tym do innych, to na tym forum można wstawić model fiuta a wszyscy się przyczepią. Sami gówno potraficie a marudzicie. Kamilexxx spam na gg/ts3 : "Daj GM daj pls daj !!!" Człowieku odpuść bo ty byś nawet na tutach lepiej niczego nie zrobił.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

W sygnaturze zapomniałeś o endzie :(

Btw. sCHUJacz wypierdalaj z mpc i ze swoim chujowym kolejnym serwerem

Nie polecam siedzenia u niego na ts ponieważ DDoS'uje graczy, jeżeli dedyka będzie wywalało tzn. że wali z maszyny tak jak to było na BlueLineM2.

i schujacz nie wal wszystkich w chuja, że ty coś umiesz ....

Zgadzam się z Tobą w 100%, Nie ma autorskich pomysłów.

Pewnie niemieckie pliki z e*pvp ^_^

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...