Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jeden dzien !? co tak dlugo :P? jak bam albo wh to na C roomie co sa latajace moby auto aggro + kami + 7 miss godmode i 45 min masz 30 lvl ;p A jak inna postac to mysle ze zombie mushroom dungeon wystarczy.

Gdzie expic 70 BaM(lukless) uzywajac kami ?

ja wbijam bez bota ;)

berserk.jpg
Opublikowano

ja wbiłem sobie 40 lvl bez haxów, innymi postaciami cheatuje do wizarda f/p mam sentyment ;)))

@rTi + dla Ciebie za linka :)) na prawdę sie przydał.

Opublikowano

Ogarnia ktos z was albo ma tutorial jak zrobic update bypassa ? Bo mam caly silnik oppai bypassa ale pod 74.2 i nie wiem jak sie do tego zabrac aby zrobic update pod 74.3

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

No to tak. MapleStory nie wlacza sie jak w temacie. Odpalam, wychodzi hackshield, laduje sie, jest smart update, konczy sie i nic nie ma. BANG. Wczoraj bylo ok... zadnego patcha jeszcze nie bylo wiec o co moze chodzic?

Opublikowano

Poczekaj do jutra. Jutro wchodzi .75 z Mechanic'em i wtedy po Patchu spróbuj. Jeden dzień przerwy nie zaszkodzi ; )

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

Czy jest jakiś czeat/bug/hax aby świnka w monster riding quest nie dostawała obrażeń od mobów? Jeżeli tak- jak to zrobić?>

Opublikowano

@3up Mi działa normalnie, spróbuj odpalić jako administrator.

@2up Jest dupex (jumping only) i auto aggro (flying only), ewentualnie pvac left/right (działa prawie tak jakbyś chciał jeśli jest 1 platforma), ale dopóki nowy sposób HSCRC nie będzie public nie licz nawet, że będziesz tego używał. Polecam poczytać opisy hacków.

@1up Haxy w tym przypadku odpadają, szczerze wątpię też, że jest do tego jakiś glitch.

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie.. Gram Dual Bladem. W tej chwili mam 84lvl i nie mam pojęcia jak używać skilla "Tornado spin" tzn. chcę go połączyć np. z "Flying Assaulter" tylko że te Tornado nie działa. Dwa razy strzałka lewo lub prawo i on jakby szybciej chodził przez sekunde zostawiając za sobą ślad, tak bym to określił natomiast żadnych hitów nie zadaje ani nic. Może ktoś gra tą postacią i mógł by mi pomóc. Dzięki!

Opublikowano

Siemanko

Używam castoramy i mam taki problem

że nie odpala mi żadnych plików dll a pisze że zainicjowano x modułów

Jedyny plik który mi załącza to tsender.

Mam win 7 64 bit

Ms Europe

Net net framework 4.0

Oczywiście wszystko robione pod v 75

Życie ma się tylko jedno ...

aionj.png

Opublikowano

@4up Pytanie poniżej poziomu.

@2up Z castoramą na win 7 64 bit są problemy, użyj innego injectora.

@up Piszę to po raz pierwszy i ostatni, i tak o raz za dużo, bo w niejednym i nie dwóch tematach na ccplz i nie tylko było jak czytać i używać ID shopu:

Requirements:

- Packet editor/inspector,

- trochę mózgu, niewiele.

Injectujemy PE, w grze gdy jesteśmy na danym kanale w FM klikamy w naszym PE na opcję hook inject, tudzież inną (nie mam PE v75, więc nie wiem jak się zwie), która rozpocznie sczytywanie pakietów i klikamy dwukrotnie na dowolnego hired merchanta by go otworzyć, a potem odznaczamy opcję hookowania pakietów. Otrzymujemy śmieszny pakiet, który MUSI wyglądać następująco:

8B 00 XX XX XX XX 00 00

gdzie XX XX XX XX - shop ID

Potem po prostu wstawiamy to sobie do pakietu z Sheep PQ exploitem, z tego co pamiętam to leciało jakoś tak:

43 00 XX XX XX XX YY YY YY YY

iksy - shop ID

igreki - map ID (które w tym przypadku mamy dane, ten pakiet ogólnie służy do teleportu na dowolną mapę)

Tyle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem a mianowicie wlacze castorame cheata np: avgbot przy starcie mp wylaczam castorame aby mp nie wykryl bota wszystko ladnie pieknie dziala lecz jak wlacze teleport mobs lub cos podobnego wywala Mnie z gry bez zadnego komunikatu ;/ Co na ten temat myslicie ??

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki problem ze caly czas wywalaja mnie dc hackiem, jak mam skutecznie zablokowac whipster? bo blokada w grze nic nie dala.

Spróbuj cc co jakiś czas , może w końcu sie zablokuje .

htgt9z.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie moge się zarejestrować. Wyskakuje mi takie coś "You do not meet the requirements to register for an account".

a11176.jpg

Opublikowano

Siemka Mam do was pytanie bo teraz jak włanczam GMS i chce wejsc na jakis server to i bład wyskakuje , ze mam cos zrobic w opcjach itp. wiecie moze jak rozwiazac ten problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...