Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik w AWP

ENDO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy wkleić to do: cstrike/config.cfg

bind "F3" "adjust_crosshair;wait;wait;wait;cl_crosshair_translucent 1"
bind "F4" "cl_crosshair_translucent 0"

Jest to nielegalne, uznawane jako cheat, ale ułatwi życie tym, którzy grają z awp z celownikiem, czemu? Ponieważ zawsze pobierają model awp z celownikiem, ale po co model, skoro można włączać i wyłączać drugi celownik? Grając ze specjalnym modelem, przeładowując / strzelając celownik się porusza, natomiast ten się nie porusza, jest w miejscu, a co najlepsze? Gdy pobierzemy model, nie możemy sobie zmienić na inny, jeśli się znudził standardowy. Z tym celownikiem możemy sobie zmienić na dowolny model, nawet hltv, celownik można włączać i wyłączać. Myślę, że to ułatwi życie tym, którzy używają tych specjalnych modeli.

Nie jestem pewny, możliwe, że nie działa na Steam. :)

76561197967532978.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy jak zmienicie rozdzielczość na max i zmniejszycie celowniczek, to powinno wystarczyć tak jak mi. Celownik zmniejsza się jak by był jakiś wgrany skrypt ale to jest zwyczajnie legalne i ni można za to dostać bana na dobrych serwerach (steam).... :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Sprawdze to później, dzięki, like :)

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

to po prostu zmienia kolor celownika , nic więcej .

Zauważ, że gdy grasz z AWP, on się pojawia, a przecież AWP nie posiada celownika.

76561197967532978.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

AWP i tak nie strzela w środek ekranu ani nie da sie przewidziec gdzie strzela wiec nie polecam wam sciagac tkich czitow poniewaz nie dzialaja takjakby sie tego chcialo a bana mozna dostac i tak

Opublikowano

Smiga to ale mozna bana łatwo zlapac

Ja osobiscie polecam sobie nakleic cos centralnie w srodku monitora i tak strzelac

Dziala podobnie a nie dostajemy bana

3b2cf76ad4ac5.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...