Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ravia.eu - problem z aktualizacją

xXENJOYXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam instalkę ravi z dnia 17.08.13r lecz po zainstalowaniu i odpaleniu przez administratora przez ułamek sekundy widać patchera który znika i pojawia się okienko startowe gry gdzie pisze setting cookie... . Gdy klikam zagraj po wpisaniu id i hasła pojawia się błąd o treści"Nie można nawiązać połączenia z serwerem". Nie mogę zaktualizować gry a pobierać na nowo w ciemno nie chcę ponieważ mam limit transferu danych. Proszę o pomoc aby móc spokojnie pograć.Na forum Ravi widziałem kilka podobnych tematów ale nic nie pomagało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ravia miała problemy z atakami więc możliwe, że to to było przyczyną błądu łączenia z serwerem patchera

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Przeczytaj uważnie to co napisałem na samej górze i napisz ponownie.Dla ułatwienia mówię że to 6 i 7 linijka

Ale czemu z chomikuj ?

Pewniejsze jest zrodło z oficjalnej strony.

PS. Antyvirus i Firewall off?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak , mam AVG i wyłączyłem całkowitą ochronę komputera.Dlaczego chomikuj? Ponieważ były tam wrzucone pojedyncze pliki które u mnie nie było kompletne bądź myślałem że to przez nie nie mogę zaktualizować gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz tu clienta rozpakowanego, aktualizacje robiłem wczoraj, jest tam też jeszcz najnowszy mod na chwilę obecną :P

To jest ukryta treść, proszę

Dzięki za chęci ale pisałem że nie chce całego ściągać ponieważ mam limit transferu danych. Aktualnego klienta bd miał w środę a do tego czasu może coś polecicie żeby móc zaktualizować normalnie grę?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...