Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Assassin's Creed 3 - szybki zarobek.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

W tym poradniku przedstawię wam jak szybko zarobić w 3-ej części AC.

a)Słowem wstępu...

Jak wiemy, niektóre rzeczy w grze są drogie. Pewnie wielu z was uważa, że aż przesadnie.

b)Do dzieła !

Wykonanie tego wymaga chwili gry, jest jednym z szybszych sposobów zarobku.

1. Jedziemy w okolice Packanack lub podobnych terenów
  2. Szukamy niedźwiedzi
  3. Zabijamy niedźwiedzie, tak abyśmy dostali futro.
  4. Wracamy do większego miasta i sprzedajemy futro, poczym cieszymy się pieniędzmi !
Opublikowano

Serio?

Nie lepiej wysłać kilka konwojów z drogimi materiałami i po jakimś czasie dostać 6000$ + w zależności ile konwojów zostało wysłanych i z jakim towarem? Nie po to w AC wprowadzili system ekonomii.

Robiąc ten poradnik, chciałem aby gracz "pobawił" się trochę grając w grę. Z doświadczenia wiem, że polowanie na niedźwiedzie, jest ciekawsze od konwojów :)

Ale przyznać muszę, twój sposób jest dobry.

Opublikowano

Szczerze? Ten poradnik jest bezsensu, lepiej jest nawet przeszukiwać skrzynki, czy atakować templariuszy i zabierać im hajs, nie? Konwoje - tak samo, ogólnie skóra też może być, ale nie tylko niedźwiedzi tylko wszystkich zwierząt. Ja tam nigdy na brak kasy nie narzekałem. :>

Opublikowano

Szczerze? Ten poradnik jest bezsensu, lepiej jest nawet przeszukiwać skrzynki, czy atakować templariuszy i zabierać im hajs, nie? Konwoje - tak samo, ogólnie skóra też może być, ale nie tylko niedźwiedzi tylko wszystkich zwierząt. Ja tam nigdy na brak kasy nie narzekałem. :>

Myślę, że na to pytanie odpowiedziałem wyżej. Ale i tak dziękuję za opinię, poradnik został stworzony dla tych, którzy lubią wtopić się w fabułę, więc ten sposób nie jest szybki, lecz bardziej "fabularny", czy coś w tym stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...