Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] MyLogin

michal343442

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R # E # K # L # A # M # A
#
E
#
K
#
L
#
A
#
M
#
A

post-968167-0-84098300-1384178466.png

Nazwa
MyLogin

Autorzy
michal343442

Wersja

1.1

Opis skryptu

To mój 2 skrypt, który zrobiłem o myśli bezpieczeństwa na serwerze. Skrypt jak nazwa mówi służy do logowania, ale postanowiłem wprowadzić nową możliwość a dokładnie:

• Skrypt zapisuje IP do konta i jeśli gracz korzysta z innego IP musi podać klucz, który wygeneruje losowo [Od 0 do 9, od a do Z]
  • Polskie komendy
  • Możliwość ustawienia własnych msg

Więcej sam wypróbuj !

Uwaga !
Żeby skrypt poprawnie działał musisz ustawić miejsce logowania za pomocą komendy - /setspawnlogin !

Permissions

mylogin.setspawnlogowanie - Pozwala nam na ustawienie miejsca gdzie będzie się pojawiał gracz po wejściu na serwer

Komendy

/Login <password> (Aliases: /l) - Logowanie

/Register <password> <password> (Aliases: /reg) - Rejstracja

/Passwordip <password> - Pokazuje nam haslo Non-IP

​/Chanceip <password> - Zmienia nam IP przypisane do konta

/Changepassword <password> <new_password> - Zmieniamy haslo

/Chancepasswordip <password> - Zmienia haslo Non-IP

Download

Kod

To jest ukryta treść, proszę

Download

Skan

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

W końcu jakiś porządny skrypt, leci LIKE ! Oby tak dalej ;3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

W końcu jakiś porządny skrypt, leci LIKE ! Oby tak dalej ;3

"polskie komendy" - /unregister

komunikaty również są mieszane w polsko-angielskim.

To na pewno nie jest po polsku.

To również nie jest po polsku, szkoda moich oczu na resztę.

Długa droga jeszcze przed tobą autorze.

417711489342956987022.png

Opublikowano

@TheMadMen9512, przykro mi napawde ale czepiac sie komendy lub komunikatu ? Nie wiem co w tym przeszkadza, ale dobra po prawie, nie chce sprzeczek wiec to zrobie.

P.s. Pisze z fona ;>

Opublikowano

@sopher., takim sposobem próbowałem wcześniej to jak teleportuje to nie można pisać a jak nie można pisać to nie można się zalogować a poza to i nie można wyjść, bo próbowałem jeszcze przed opublikowaniem skryptu. Spróbuje to zrobić jeszcze dziś, i co do TheMadMan9512 to już są Angielskie komendy a Polskie komunikaty [Na komputerze wrzucę jak dodam blokadę ruchu]. :)

Opublikowano

Cześć,

Skrypt wręcz niesamowity, napisany bardzo poprawnie, dużo funkcji, łatwa możliwość edycji, konfiguracji, było już coś podobnego na polskim supporcie Bukkita, ale niestety nie było kontynuowane. Rozwijaj to dalej! :-)

Opublikowano

Jeżeli wrzucasz skrypt to w 100 % gotowy a nie Sopher Ci poprawia bo masz błędy. Skrypt przydatny, lecz prezentacja nie za ciekawa!

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie długo na serverach zostaną tylko pluginy Essentials, WE, WG i permissions, bo resztę zastąpią skrypty ;D

Świetnie ci to wyszło, zwłaszcza zabezpieczenie IP :D

MPC Hejter Team Leader

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie długo na serverach zostaną tylko pluginy Essentials, WE, WG i permissions, bo resztę zastąpią skrypty ;D

Świetnie ci to wyszło, zwłaszcza zabezpieczenie IP :D

i zle zrobia, serwer bedzie bardziej obciążony, lepiej jest napisać kilka funkcjii do 1 pluginu niz kilka skryptow do 1 pluginu.

Skrypt powiem ze fajnie wyszedl tak jak napisal Risen.

Opublikowano

Cześć,

Skrypt wręcz niesamowity, napisany bardzo poprawnie, dużo funkcji, łatwa możliwość edycji, konfiguracji, było już coś podobnego na polskim supporcie Bukkita, ale niestety nie było kontynuowane. Rozwijaj to dalej! :-)

Mgnd.png

Opublikowano

Ciesze się, że wam się podoba wam mój skrypt. Z ankiety wchodzi, że mam zaktualizować skrypt, ale nie mam pomysłów chętnie chciałbym wasze pomysły związane z tym skryptem a postaram się go dodać do skryptu. Czekam na wasze pomysły, pisać w komentarzach / pw.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Skrypt ciekawy, ale czy klucze nigdy się nie powtórzą ?

Jak koledzy up zablokuj ruszanie się i już będzie wszystko ok. (dodane nie doczytałem.)

Opublikowano

@TheZaRoXD, przestałem robić skrypty od dawna i raczej do nich nie powrócę, sorka. ;/

@DogGuffi, oczywiście jest jakieś tam prawdopodobieństwo, niestety wtedy, kiedy pisałem ten skrypt mnie nie natchął pomysł, żeby klucz się powtórzył, ale na dobrą sprawę jeśli serwer nie jest jakiś większych ilości graczy to raczej się nie powtórzy :). No przepraszam ponownie, nie piszę już skryptów.

@mrsofnik, nic wielkiego ;)

Nie piszę już skryptów, chociaż posiadam umiejętności, aby je zrobić. Nie gram już w minecraft, ale od czasu mogę komuś pomóc na kogoś życzenie :D. Dziękuję także za korzystanie jeszcze z tego, już dawno myślałem, że nikt z tego nie skorzysta.

Opublikowano

To tak, nie polecam używania skryptów, a na pewno nie na logowanie. Ktoś ci się włamie na konto moderatora, który ma dostęp do /sk i co. I po serwerze. Wszystkie skrypty off i boom nie ma logowania :D 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...