Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy administrator!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ładnie wyrolowaliście Antixa. Macie rację co do modlogs, jednakże to on zapieprzał jak szalony. Ogarniał nie tylko raporty, ale także sprawował/sprawuje (nie wiem jak teraz jest) opiekę nad kidami. Heh, jak przypomina mi się stary Antix - cicha myszka, a dzisiejszy Antix - odważny gościu, mówiący i myślący racjonalnie.

Bez obrazy Marselo, ale za czasów Twojego koordynowania mentorami to nic się nie zmieniło. Miały się ruszyć projekty mentorów, a wyszło tak jak zawsze :).

Mógłbym wymieniać jeszcze, ale mi się już po prostu nie chce :D.

TO TY ŻYJESZ?

Gratuluję Marcel!

Opublikowano

Ciekawa sytuacja jest taka że wystarczy posiedzieć troszkę na ts i nawet Administratorem można zostać ;)
Już ciekawszym wyborem był kierzek1 ;)

No nic czekam na falę banów za ciśnięcie na nowego admina ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

eeeeehhhh znowu jakiś random... do tego jeszcze z jakimś krzywym nikiem, Marseło...

Nie no, gz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie spinajcie się tak.

Wybór na Admina to wielkie zaufanie do takiej osoby. Osoby które dokonały wyboru wiedziały co robią i wiedzą że ten wybór jest dobry.

Gratulacje Marselo. Czekałem na to od dawna. Sukcesów życzę :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie wiem czemu marsel sie wypierałeś jak to bylo wiadomo od dawna, nie ukrywam ze trochę mi przykro ale widocznie nie ma cie do mnie zaufania no nic pozostaje tylko. pogratulować

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Wiedziałem o tym już pół roku temu od ludzi, którzy sypią ostro info z at. Ciekawe czy ten problem został załatwiony

9368_gold.png

Opublikowano

Nie spinajcie się tak.

Wybór na Admina to wielkie zaufanie do takiej osoby. Osoby które dokonały wyboru wiedziały co robią i wiedzą że ten wybór jest dobry.

Gratulacje Marselo. Czekałem na to od dawna. Sukcesów życzę :)

Ja nie wiem, czy wy wszedzie widzicie gimbusow, hejterow i napinaczy. W tym newsie o dziwo jest zachowana kultura ale nie, jeden GM musial napisac bysmy sie nie spinali. No ludzie...

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie chcę tutaj być jakiś nie miły, czepiać się kogoś czy coś, bo naprawdę mnie mało interesuje, który ma ten zielony kolor, ale skończcie gadać, że Antix jest taki idealny, bezstronny itd. bo jest to kłamstwo.

Powodzenia.

Masz racje nikt nie jest idealny ale tego że sie nie starłem i nie pracowałem to nie mozna mi zarzucić.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...