Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy administrator!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po czym wybieracie adminów?, gdzie antix, tcq lub rmcf? Mają 100 razy więcej doświadczenia i pracy niż wybrana na admina osoba, ale macie ich za gówno.

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, gratulacje dla Marsela, ale kiedy pracę Antixa docenicie?

to, ze jest dobrym moderatorem, nie oznacza ze dostanie admina, admin to nie jest napierdalanie raportow i usuwanie tematow itd. od strony technicznej pewnie chuja wiedzą o forum

Opublikowano

Wiedziałem o tym już pół roku temu od ludzi, którzy sypią ostro info z at. Ciekawe czy ten problem został załatwiony

Już mam nowe info, więc nie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Kurwa jego zajebana mać xD
Pamiętam z swojego starego konta jak Antix mi pomagał..a Mareslo za byle gówno się czepiał..a Antix odbierał większość jak żart..wgl mnie dało się z nim pisać, rozmawiać spoko jest i mogę gwarantować, że możecie mu ufać..ale kto będzie wierzył takiemu jak ja gość co ma 50 postów..gówno wam powiem..stare konto zostało zbanowane miałem na nim oko 10k Postów i jestem tutaj od 2007 roku nicku nie podam bo to nie ma znaczenia..po prostu szkoda mi Antixa i tyle..Mareslo nic prawie aż takiego szczególnego nie robił dla użytkowników mogę powiedzieć, że mi prawie nie odpisywał..a Antix zawsze odpisywał starał się pomagać i to bardzo nie zostawiał sprawy bez jej rozwiązania..zauważcie, że nawet jak ktoś Aplikację na Kida zakłada Antix zawsze odpowiada, a i daję szansę..Antix to godny człowiek, miły cierpliwy, a i no pomocny !! Godny zaufanie uwierzcie mi ! Ale co..Marselo dostał..szkoda Antix może przyjdzie na ciebie pora..dodam jeszcze od siebie, że dla mnie zawsze będziesz spoko gościem i najlepszym GM, użytkownikiem tego Forum:) pozdro stary ;)

Opublikowano

Marselo jak i Antix zasługują na admina . Marselo dostał szansę , może następnym razem Antix otrzyma taki kredyt zaufania .

Gratuluje

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Marselo jak i Antix zasługują na admina . Marselo dostał szansę , może następnym razem Antix otrzyma taki kredyt zaufania .

Gratuluje

Ile będzie tych następnych razy? Tak samo było przy ostatnim wyborze.

Opublikowano

Wiedziałem o tym już pół roku temu od ludzi, którzy sypią ostro info z at. Ciekawe czy ten problem został załatwiony

Nie szpanuj tymi swoimi kontaktami w az.

Gratulacje Marselo. ;)

Wiesz Omek, ja do wczoraj miałem dostęp do AZ, więc wiem co sie działo w az. ;]

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie szpanuj tymi swoimi kontaktami w az.

Gratulacje Marselo. ;)

Przepraszam mój bogu. Już nie będę mistrzu najlepszy pod słońcem. Coś bym powiedział, ale zostanie to uznane za atak w parę osób.

Jeżeli nie wiesz co wydarzyło się 2-3 miesiące temu, to proszę wcale nie komentuj...

9368_gold.png

Opublikowano

Seldek to aż spiewa hymn marsela. Do tego czemu się nie możemy razem z nim cieszyć, a hejty zignorować. B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gratuluje

Jedyna konkretna, sensowna i dojrzała wypowiedź w tym temacie, po spinie jaka nastąpiła po wypowiedzi Antixa.

Zaraz zacznie się tutaj walka pomiędzy fanami Antixa i fanami Marselo. Niczym pierdzielona bitwa na poduszki, fanek głównych bohaterów Zmierzchu. Wierzcie mi, że wygląda to komicznie.

Warto podkreślić, że w teamie moderacyjnym nie wszystko wygląda, tak jak my to widzimy, Brak awansu wcale nie musi oznaczać braku zaufania. Czasami od niektórych osób wymaga się więcej i widzi się w nich większy potencjał, który trzeba jeszcze szlifować, zanim podejmie się wreszcie konkretną decyzje.

Opublikowano

Graty, zasłużył sobie. Nie wiem kto ma rację... kto sobie bardziej z nich zasłużył, ale myślę, że administracja wie co robi

Graty jeszcze raz

Opublikowano

Jedyna konkretna, sensowna i dojrzała wypowiedź w tym temacie, po spinie jaka nastąpiła po wypowiedzi Antixa.

Zaraz zacznie się tutaj walka pomiędzy fanami Antixa i fanami Marselo. Niczym pierdzielona bitwa na poduszki, fanek głównych bohaterów Zmierzchu. Wierzcie mi, że wygląda to komicznie.

Warto podkreślić, że w teamie moderacyjnym nie wszystko wygląda, tak jak my to widzimy, Brak awansu wcale nie musi oznaczać braku zaufania. Czasami od niektórych osób wymaga się więcej i widzi się w nich większy potencjał, który trzeba jeszcze szlifować, zanim podejmie się wreszcie konkretną decyzje.

Wredziu, kto tutaj mówi o braku zaufania, bo raczej nie my ;). Nie twórz też nowych teorii o czym wcale nie ma mowy. Dodatkowo nie kreuj nas jako fanów Marselo czy Antixa, bo nie jestem niczyim fanem ;). Każdy ma swoje zdanie, każdy ma swój mózg i swoje myślenie i pozwól każdemu je wyrazić i przy tym nie wrzucając ludzi do jednego worka.

Opierając się na tym jak mój pobyt tam wyglądał i analizie już jako members to większy potencjał wykazywał Antix. Nie twierdzę, że administracja nie ma do niego zaufania, tylko stwierdzam, iż jest to krzywdząca wiadomość dla niego samego.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Kompletnie mnie to zaskoczyło i jednocześnie zatkało. Muszę ochłonąć i poczekać aż to do mnie dotrze. Mam nadzieję, że nikogo nie zawiodę, a ten awans pomoże mi jeszcze bardziej w rozwoju forum. Pozostaję mi jeszcze raz podziękować za tak ogromną szansę i zaufanie. Jestem do Waszej dyspozycji! ;-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wredziu, kto tutaj mówi o braku zaufania, bo raczej nie my ;). Nie twórz też nowych teorii o czym wcale nie ma mowy.

W moje teorii jest potwierdzenie, nawet w przypadku mojej osoby. Ale nie o mnie tu mowa.

Dodatkowo, nikt nie napisał, że jest to ostatnie zdanie administracji ;-) Kto wie, może za jakiś czas przeczytamy kolejny news.

Opublikowano

No awans na pewno Ci pomorze. A może jednak Warmia i Mazury? :)

Nie ma co się dziwić, że się pomylił skoro ledwo co zawału nie dostał jak zobaczył newsa. :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jasne, róbcie jakiś nowych adminów a milczcie w sprawach naprawdę ważnych, świetne zagranie.

Gratuluję Marcelowi ambicji ale nie dołączenia do grona tych ludzi. Jesteś zbyt dobry na administrację ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Myślałem, ze Poznań... xD a tak na poważnie to ogarnijcie się. Marselo został awansowany, Antix nie i tego nie zmienicie. Pozostaje gratulować Marselowi i mieć nadzieje, ze Antix rowniez zostanie wkrótce doceniony.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kompletnie mnie to zaskoczyło i jednocześnie zatkało. Muszę ochłonąć i poczekać aż to do mnie dotrze. Mam nadzieję, że nikogo nie zawiodę, a ten awans pomoże mi jeszcze bardziej w rozwoju forum. Pozostaję mi jeszcze raz podziękować za tak ogromną szansę i zaufanie. Jestem do Waszej dyspozycji! ;-)

Yup, szczególnie, że wiedziałeś o tym awansie pół roku wcześniej.

Opublikowano

Ej, wiedziałem, że gdzieś już coś takiego widziałem: :D

Na prawdę ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Kompletnie mnie zatkało. Póki co mogę tylko podziękować za tą wielką szansę, ale i wielką odpowiedzialność.

Jeszcze to do mnie nie dociera, to kompletne zaskoczenie.

Cóż mogę powiedzieć - jestem do Waszej dyspozycji. Dla wszystkich. Z mojej strony nic się nie zmienia, niech nikt nie sądzi, że posada zmieni mnie jako użytkownika forum ;)

Tymczasem przekopując stare newsy...

http://www.mpcforum.pl/topic/619176-moderator-miesiaca/

Pierwszy mod miesiąca w historii MPC. Już wtedy to dobrze rokowało ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Modlogsy nie są odpowiednie za awans. Liczy się odpowiedzialność, jak i więź między użytkownikami. Marselo potrafi znaleźć, jak i rozwiązać problem, do tego ciągle brał udział w życiu forum. Jak widać tym razem ten drugi dowiódł że jest godzien.

Nowe znaczenie godności bycia administratorem forum - conajmniej 3 zera w modlogsach codzień. Antix od długiego czasu jako jedyny ma kontakt 24/7 z użytkownika, zawsze pomocny nawet jak zajęty, zapierdala za 5 i co?

Zamiast gratulować to wy spinacie. Na Antixa przyjdzie jeszcze czas.

Kolejny lizodupek Marsela. Na Antixa przychodzi czas od roku czy może więcej, ile jeszcze będą go spowalniać? Poza tym tu nie ma żadnej spiny, to dyskusja.

Po czym wybieracie adminów?, gdzie antix, tcq lub rmcf? Mają 100 razy więcej doświadczenia i pracy niż wybrana na admina osoba, ale macie ich za gówno.

TCQ i rmcf nie dawno przyszli po degradzie rezygnacji i degradzie, odpadają raczej jeśli patrzeć tak jak patrzą na wszystkich administratorzy

Tutaj nie ma fanów Marsela tylko jego lizodupki i "przyłciópki" (bez obrazy do nikogo). Zobacz kto kogo popiera.

Nie chce mi się wierzyć, że nie wiesz o tym awansie od conajmniej 4 miesięcy

@Down Kolejna marka wymówka... A ja wymówiłem swoje zdanie na temat twojego zdania ^ ^ Co każdy awans mówi się "Następny będzie Antix" i jakoś czas na niego nie przychodzi. Nie traktujcie wszystkiego tak agresywnie.

Opublikowano

Gratulacje.

Ludzie zrozumcie, że niektore wypowiedzi typu „Noo, Antix powinien miec Adma” tylko denerwuja osoby z gory.

Niektorzy ludzie maja taka nature, że nie ulegna.

Ba, wrecz przeciwnie.

Takie „poganianie” tylko zdenerwuje.

Może Administracja ma co do Antixa inne plany.

Może, własnie skoro jest najlepszym GMem, wiedza, że nie ma na ten czas osoby godnej zastapienia go.

Jestem pewien, że Antix otrzyma w/w kredyt zaufania.

Powodzenia :)

@up

Wymowka ?

Nie jestem lizodupem ani Fanboyem.

Wyraziłem swoje zdanie tak jak Ty swoje.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ten awans nalezal sie Antixowi. Nie dosc, ze opiekun kidow to pomocna reke mozna dostac od niego zawsze. Moim zdaniem ten news to jakis marny zart Administracji. Marselo moze bd mial wiekszy zapal do roboty przez max tydzien, ale nawet przez ten czas nie zrobi tego co potrafi Antix w kilka dni.

Serdeczne NIE gratulacje Marselo.

Co do Antixa ~ trzymam za Ciebie kciuki chlopie, to wszystko nalezalo sie Tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...