Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy administrator!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratki ;d

Ja się zastanawiam, kiedy w końcu bardzo duża część użytkowników dojdzie drogą dedukcji do czego służy ten dział? Jaki cel a ten temat?

To jest miejsce, gdzie możemy pogratulować komuś osiągnięcia które otrzymał. Czy to awansu czy jakiejś wygranej. Napisać mu głupie "powodzenia". Nikt nie każe żeby to nawet było szczere. Ale proszę Was - myślicie, że to motywujące jak piszecie mu na samiutkim początku, że Antix byłby lepszy? Jak administracja wybrałaby Antixa to z pewnością wtedy "Marselo byłby lepszy". Każdy ma swoje zdanie, ja wiem, i każdy ma prawo je wyrazić, ale nie skreślajmy kogoś na samym starcie.

Antix robi swoje od dłuższego czasu, zasłużył on bardziej na awans. Nie skreślam Marselo, ale to moje zdanie. Zauważyłem, że jeżeli nie ma się znajomości, awanse się dłużą.

Mam nadzieje, że w kolejnym newsie zobaczę takie coś "Nowy administrator ! Antix"

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Emmmm. Marsela to ja znam tylko z ts'a, czasem status i tematy w zbanowanych - tyle go widziałem, a siedzę tutaj od 2k9 minimum.

Już kilka osób napisało to co ja chcę napisać : Antix na administratora. Taka prawda moi mili.. pamiętam jak miałem sprawę, która nie dotyczyła nawet forum to i tak szybko Antix odpisał i po prostu chcę wam napisać, że on zawsze chce pomóc i nieważne czy ten potrzebujący jest z parasolką czy ma rangę "JestęModeratoręSranimę". Jego wysoka aktywność zawsze mnie rozwalała na łopatki. Po prostu : on jest jak wino, im starszy tym lepszy. Z tym, że niedoceniony przez wielu bo tak jak napisała Mijoszi - nie ma pleców.

Mam nadzieję, że w następnym newsie będzie właśnie tak jak wielu z nas chce "Nowy administrator!" a w nim mowa o Antixie. Jedna ale to jedyna osoba, która w gronie administratorów odpisywałaby na PW no chyba, że Marsela nie zmieni ranga.

Opublikowano

Daje sobie ręcę obciąć, że jakbym zrobił Ankietę i głosowanie, to wygrałbym Antix, daje się pochlastać nawet..Mareslo to co napisałeś "Teraz jestem do waszej dyspozycji" czyli jednak mam rozumieć, że wcześniej nie byłeś?...aha, spoko ;-)

Opublikowano

Gratulacje ;D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Moim zdaniem to Anitx powinien dostać sie na tą rangę :)

Anitix w 100% sprawuje się lepiej oraz przez ten czas co on rekrutuje osoby do teamu to teraz administracja powinna go rekrutować na coś lepszego ;)

Opublikowano

W teamie przydałby się Administrator, który ma czas dla zwykłego zielonego usera. Tyle powiem.

Do kierzka napisałem pw jakieś pół roku temu i co najlepsze? Do tej pory NAWET nie raczył odczytać.

Pisałem też do innego Admina i sytuacja wyglądała identyko. Dopiero Makin zareagował.

I jak ja mam to przyjąć? LUDZIE, zacznijmy wszyscy szanować się tak samo, a nie podział klasowy: Bossowie i plebs

ps. NAPRAWCIE W KOŃCU TEGO ERRORA 2001, BO JA JUŻ DOSTAJĘ OD TEGO WSTRZĄSU MÓZGU -_-

9368_gold.png

Opublikowano

W teamie przydałby się Administrator, który ma czas dla zwykłego zielonego usera. Tyle powiem.

Do kierzka napisałem pw jakieś pół roku temu i co najlepsze? Do tej pory NAWET nie raczył odczytać.

Pisałem też do innego Admina i sytuacja wyglądała identyko. Dopiero Makin zareagował.

I jak ja mam to przyjąć? LUDZIE, zacznijmy wszyscy szanować się tak samo, a nie podział klasowy: Bossowie i plebs

ps. NAPRAWCIE W KOŃCU TEGO ERRORA 2001, BO JA JUŻ DOSTAJĘ OD TEGO WSTRZĄSU MÓZGU -_-

Zgadzam się z Omkiem. Ja rozumiem, że każdy ma swoje życie, ale jedynym administratorem, który odpisuje jest Makin. I to jeszcze przez FB, bo na forum to nawet nie próbuję pisać. :v Administrator jest przede wszystkim dla użytkowników, a nie dla samego bycia. Nie chcę tutaj w żaden sposób podważać tego, że Marselo będzie dobrym administratorem, ale prawda jest taka, że pisząc do Antixa miałabym 100% pewność, że uzyskam odpowiedź, bo on akurat zawsze ma czas pomóc, a nie po prostu być z kolorkiem. Chociaż muszę przyznać, że nie ma większych problemów, żeby skontaktować się z Marselem. :)

Opublikowano

Ja nie rozumiem, dlaczego za każdym razem gdy jest wybierany GM albo Admin, to musi dojść do spin? Sam osobiście uważam że zarówno Antixowi jak i Marselowi należy się admin, ale my nie mamy wpływu na decyzje administracji. Przypomnę tylko słowa Kokosza.

Na MPC demokracji nigdy nie było, nie ma i nie będzie.

To admini mają decydujący głos, kto awansuje a kto nie. Ale pewnie, łatwiej wywołać spinę w każdym newsie bo co niektórzy sobą by nie byli.

Opublikowano

Gratulacje Marselo, lecz mimo to ja na tym stanowisku widzę Antixa, jest to jak dla mnie jedyny GlobalModerator od którego można szybko otrzymać odpowiedz.

Antixx

Opublikowano

Pragnę zauwążyć..że i tak to piszecie co jest wielkim plusem dla ciebie Omek, oby więcej takich użytkowników..ale nie mniej jednak napisałeś to, wyjaśniłeś..ale i tak za pare dni/ tydzień znowu wróci do Normy i tak jest..jeżeli już mówimy o szacunku..to gdyby tak było to połowa Moderatorów i wyżej rangi było by zwykłymi userami...na szczęście dla siebie już nie siedzę aż tak jak kiedyś na forum i dobrze mi z tym:)

Wchodzę aby zobaczyć coś z Wota i pośmiać się z działu Zbanowani..Antix będzie dla ciebie kolej, a zgodzę się inni Kokosz,Kierzek i inni nie odpisują prawie...Makin,Antix,TQ, Maniek oni są mistrzami!!! odpisuja, pomagają i starają się zrobić wszystko co się da...Ale jeżeli chodzi o Admina na forum Antixowi się należy gwaratnuję to, że by się sprawił..Marselo przynajmniej 40% tego, że siedzi na TS3 awansował..(Ale co jest trudnego w dawaniu rang i robieniu konkursów?)..Kokosz wchodzi..sam wiem z przed kilku lat..jak Mareslo i Kierzek..jacy to "Przyjaciele" wszystko wyszło..cóż szkoda..Antix będzie kolej dla ciebie wszyscy w ciebie wierzymy i ci będziemy pomagać !! ;-)

Opublikowano

Sie sie siemano . Tyle ode mnie ze chujowy wybor . Ta , ta bol dupy , jasne . Racjonalnie mowiac kolejny admin ktory nie bedzie mial czasu dla zwyklego usera . Marselo niby mial podtrzymac mentorow , a dla mnie mentorzy w obecnej chwili to tylko ranga . Zaraz zacznie sie pierdolenie typu: nie wiecie co Marselo robil pod wasza nieobecnosc i tego czego nie widzicie , szczerze? Gunwo prawda bo nigdy nie pokaza co robil , a dlaczego? Bo nic nie robil xD Antix bije mu na leb i moze sobie tego zielonego w dupe wsadzic przy staraniach Antixa . Zawsze wszechstronny i przynjamniej ma uwage na zwyklych userow ( czyt. Antix )

PE ER O PE ES dla tych , ktorzy potrafia to skumac , yo .

Opublikowano

Gratulację, bo sie należało :). Tylko się zastanawiam, kto pierwszy zasłużył na wyróżnienie - Marselo czy Antix.

Nie mniej jednak gratuluję i powodzenia.

Opublikowano

Właściwy człowiek na właściwym miejscu podobnie jak Antix Marselo ma długi staż na forum, mam tylko nadzieje że jeszcze kiedyś zostanie doceniona praca Antixa.

Gratuluje.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Gratulacje i życzę powodzenia !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Chcę tylko powiedzieć, że Marselo król, liżę mu codziennie ręce z powodu awansu, bo nogami zajmuje się dordo88. Gratuluję!

CHCIAŁEM WAS RÓWNIEŻ ZACHĘCIĆ DO OGLĄDANIA NOWEGO SERIALU "PLOCK SHORE", W KTÓRYM SELDEK JEST GŁÓWNYM OBIEKTEM OBSERWACJI. PIERWSZY ODCINEK JUŻ ZA DWA TYGODNIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...