Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy administrator!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TCQ i rmcf nie dawno przyszli po degradzie

Drogi użytkowniku, z całym szacunkiem do Ciebie, nie dostałem żadnego degrada. Tak więc staraj się pomyśleć zanim coś napiszesz.

Niniejsza wypowiedź pozostaje bez związku z tematem, jest to jedynie uświadomienie pewnych faktów.

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda to jest taka, że ciągle występują te jebane błędy które miały zostać naprawione już dawno. A wy wybieracie nowego admina. Ja osobiście uważam że Antix zasłużył bardziej niż Marselo ale to jest proste i podzielone. Ci co siedzieli z Marselem na ts i z nim grali w lola to bd go bronić, a ci co siedzieli i potrzebowali pomocy na forum to logiczne że bd za Antixem. Jest tylko jedna różnica na ts jest 100-200 osób a na forum 4000.

To jest tylko moja obiektywna opinia nie musisz się z nią zgadzać.

P.S: Może wreszcie dowiemy się kiedy zostaną naprawione problemy z forum ? Bo ciągle jest serwer jest zbyt mocno obciążony. Jesteście największym forum w Polsce to chyba do czegoś zobowiązuje ...

Pzdr.

Opublikowano

Co niektórzy biorą za poważnie to forum. Wybrali tego to najwidoczniej się bardziej starał lub lepiej trzyma się z adminami, bo znajomości są na każdym kroku i nikt nie udowodni tym, że ktoś lepszy jest. Co niektórym polecam zrobić sobie przerwe od MPC, bo to tylko forum. Rozumiem jeszcze niektórych, którzy znają tego co nie dostał admina, ale Ci którzy jakoś nie gadaja z nimi ( ja własnie jestem taka osobą) to tak naprawde zwisa mi to czy dostał jakiś kowalski z 10 postami admina czy ktoś kto ma GM już rok. Glupie piksele, a co niektórzy pewnie placzą, że ktoś inny nie dostał. Tym czasem kończe te wypociny i czekam na kolejne Wasze żale, że mój mentor nie dostał admina.

Opublikowano

Tak swoją drogą zastanawia mnie dlaczego niektórzy tak łatwo rzucają swoje słowa na wiatr... (Antix wie o czym mówię :v). Fajnie, że Marselo ma Admina, w sumie wiele się w jego działaniu na forum i tak nie zmieni, ale dla mnie to jest już po prostu śmieszne i zabawne, że ktoś, kto jest zawsze, pomoże, doradzi, ogarnie, porozmawia... ktoś, kto ma naprawdę świetny kontakt z użytkownikami i to nieprzerwanie od naprawdę długiego czasu nie zostaje awansowany. Nie mam nic do Marselo, ale mam naprawdę takie przykre wrażenie, że po prostu przeważył tutaj stopień koleżeństwa między którymś z administratorów, a Marselem. Antix nie wchodzi na TS-a, wydaje się być takim rodzajem samotnika, który jest, bo jest, pracuje jak wół, ale nikt go nie zauważa, bo po prostu nie ma mocnych pleców i znajomości. Przykre, naprawdę, bo on jest akurat najlepszą i najodpowiedniejszą osobą na stanowisko Administratora w chwili obecnej.

Opublikowano

Ja się zastanawiam, kiedy w końcu bardzo duża część użytkowników dojdzie drogą dedukcji do czego służy ten dział? Jaki cel a ten temat?

To jest miejsce, gdzie możemy pogratulować komuś osiągnięcia które otrzymał. Czy to awansu czy jakiejś wygranej. Napisać mu głupie "powodzenia". Nikt nie każe żeby to nawet było szczere. Ale proszę Was - myślicie, że to motywujące jak piszecie mu na samiutkim początku, że Antix byłby lepszy? Jak administracja wybrałaby Antixa to z pewnością wtedy "Marselo byłby lepszy". Każdy ma swoje zdanie, ja wiem, i każdy ma prawo je wyrazić, ale nie skreślajmy kogoś na samym starcie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@up

Mańku z tego co widze, to nikt nie skreśla Marselo, ale duża część userów uważa, że poprostu Antix bardziej zasłużył na to stanowisko.

@topik.

NO TO NIESZCZERE GRATULACJE DLA MARSELO.

Opublikowano

Ja się zastanawiam, kiedy w końcu bardzo duża część użytkowników dojdzie drogą dedukcji do czego służy ten dział? Jaki cel a ten temat?

To jest miejsce, gdzie możemy pogratulować komuś osiągnięcia które otrzymał. Czy to awansu czy jakiejś wygranej. Napisać mu głupie "powodzenia". Nikt nie każe żeby to nawet było szczere. Ale proszę Was - myślicie, że to motywujące jak piszecie mu na samiutkim początku, że Antix byłby lepszy? Jak administracja wybrałaby Antixa to z pewnością wtedy "Marselo byłby lepszy". Każdy ma swoje zdanie, ja wiem, i każdy ma prawo je wyrazić, ale nie skreślajmy kogoś na samym starcie.

Każdy może mieć własna opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...