Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rise of metin "zamknięty" przez GameForge i deklaracja, że... gra nie ma nic wspólnego z Metinem2, chociaż wcześniej mówili co innego...

dawid31213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I zabrzmi to może dziwnie z ust „pierwszego krytyka GameForge”, ale w tym wypadku… serdecznie im gratuluję. Rise of Metin i jego twórcy rżneli głupa i obiecywali złote góry, a wyszło jak wyszło.

Od początku.

Pamiętacie ich (twórców Rise) wypowiedź z września? Nie? Przypomnę…

Rise of Metin is a
story line based prequel to Metin saga
. It is designed with some features similar to Metin2.

I trochę późniejszą.

To jest ukryta treść, proszę

Teraz, po całej akcji mówią tak:

A mówiłem, mówiłem, że to „Metin” tylko z nazwy?

Wszystko przez… GameForge, a raczej „pewną, niemiecką firmę”, chociaż każdy doskonale wie, że chodzi o naszych dobrych znajomych od Runes of Magic, ale przede wszystkim od Metina2. Firma zamknęła ich Facebooka (z 90k lajkami), przejęła YT oraz zastopowała zbliżającą się Open Betę Rise of Metin (29 listopada) ze względu na nazwę „Rise of Metin” i zerowe prawa do publikowania tego w EU, pewnie słusznie.

.

Zonk. Obiecanki-cacanki doprowadziły do tego, że Rise of tylko z nazwy-Metin może w ogóle nie wystartować. A gdyby - jakimś cudem- tak się stało, to zapewne nie będzie to już „Rise of Metin” tylko jakiś Chaos Gate Online, który skończy się po 6 miesiącach na rynku.

6pwe.png

Opublikowano

Gimby sie cieszą ^^. A guru to taki idiota.

Guru to najlepszy redaktor jakiego miałem okazję poznać, i nie zniżaj innych do swojego poziomu, ładnie proszę.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

ctrl + c
crtl + v
Mmorpg.org.pl

dalibyście źródło chociaż...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ctrl + c

crtl + v

Mmorpg.org.pl

dalibyście źródło chociaż...

Chcesz zródło? ;Proszę nie rozumny człowieku -

pasuje? Reszte poszukaj sobie w starszych wypowiedziach klaunów od tej gry.

Opublikowano

debilu, bo inaczej Cie nazwać w tym momencie nie mogę. Zobacz tą stronę,

nazwę newsa u nich, porównaj nazwę z tą tutaj, a potem treść, i obrazek który de facto sam podałeś.
Więc nie wmawiaj mi że cały news jest z angielskiego forum, bo jest to perfidny plagiat.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

debilu, bo inaczej Cie nazwać w tym momencie nie mogę. Zobacz tą stronę,

nazwę newsa u nich, porównaj nazwę z tą tutaj, a potem treść, i obrazek który de facto sam podałeś.

Więc nie wmawiaj mi że cały news jest z angielskiego forum, bo jest to perfidny plagiat.

No i co z tego że kopiuj wklej? Nie płaczesz już? Mama dała chusteczki? Oke możesz wracać do metina ale nie płacz już.

Kategoria raczej do kosza.

Opublikowano

Hmm.. Była dyskusja i temat na mpc w tej sprawie ale niestety ludzie którzy mówili że to nie metin3 mieli racje ^^

Opublikowano

Gra jeszcze nie wystartowala ani nie zostala zamknięta więc nie masz co marzyć aby ten dział wyleciał . A po zatym działu nie da się wrzucić do kosza .... :facepalm:

nostaleh.png
Opublikowano

No i co z tego że kopiuj wklej? Nie płaczesz już? Mama dała chusteczki? Oke możesz wracać do metina ale nie płacz już.

Kategoria raczej do kosza.

No i to że nazywa się to plagiat.

Ohoho "wjazd" na rodzinę, to takie gimbastyczne, pewnie koledzy z podstawówki muszą być z Ciebie tacy dumni.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Lenart ma rację, a Tobie lars123 zrobiło się smutno i wyzywasz? W internecie chociażbyś mógł zachować resztki kultury, bo z realnego świata Cię nie znamy. Podejrzewam że nie chciałbym znać, Guru dobrze napisał, jest dobrym redaktorem, a to, że Tobie żal dupe ściska bo nie możesz nic osiągnąć tylko masz umiejętność wyzywania, chociaż żebyś zrozumiał napiszę tak : Masz skilla tylko do frajerstwa i hejterstwa. Zrozumiałeś? Czy jeszcze Ci bardziej to rozpisać?

A STFU :C

Opublikowano

Wczesniej mnie wyzywali jak mowilam to samo na tym forum, to teraz sie przekonaliscie ze to byla prawda. Psychofani TEC, a nawet firma sie nagle zmienila z TEC interactive na jakies g....

fuck-you-gifs-26.gif

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Od samego poczatku mowilem, ze z metinem to nie ma nic wspólnego.

Ale nikt nie chcial słuchać i byl ogluszony "..Metin" w nazwie.

Jest to zwykle przywłaszczenie nazwy bez praw autorskich, dlatego gry na poczatku miało nie byc w europie :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak już chcą zrobić coś na podobe Metina to niech się biorą porządnie. A nie kolejne g... z nazwą Metin w sobie. Ja od początku wiedziałem że to nie jest "METIN" -,- Jak tylko popatrzałem na screeny to tak sobię pomyślałem. "o kolejna gra Runes Of Magic, Może zagram ;)" Nie chcę obrażać fanów tej gry no ale taka prawda.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Jak już chcą zrobić coś na podobe Metina to niech się biorą porządnie. A nie kolejne g... z nazwą Metin w sobie. Ja od początku wiedziałem że to nie jest "METIN" -,- Jak tylko popatrzałem na screeny to tak sobię pomyślałem. "o kolejna gra Runes Of Magic, Może zagram ;)" Nie chcę obrażać fanów tej gry no ale taka prawda.

a ja po raz kolejny mówię że w wersji europejskiej będzie inny system walki, i wiele rzeczy zmienionych :D

Opublikowano

Je*ać gameforge tych przyczłapów, ja tam mogę poczekać nawet do wakacji na grę na razie gram w lola. Co oni myślą że jak przesuną start to będę grał w metin2 z gimbami?haha jeszcze czego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...