Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] MystMu Exp:25x Drop:50

LamoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was nie jestem administratorem serwera ale mam pozwolenia na jego publikacje więc bardzo serdecznie was zapraszam na ten serwer bo jest godny uwagi i fajnie się a nim gra jeśli nie wierzysz wpadnij i pograj z innymi :)

To jest ukryta treść, proszę

post-836122-0-60011700-1385247465_thumb.jpg

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Prezentacja jest w miarę, ale mogłeś zrobić linki nie w grafice, lecz normalnie.

Ułatwiłoby to pracę graczom.

A co do samej konfiguracji serwera, to myślę, że można spróbować zagrać :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Przepraszam was bardzo że nie podałem linków osobno już to zmieniam i serdecznie was zapraszam :)

Opublikowano

już zrobione :)

Opublikowano

Kolego nie unoś się dwie czy trzy reklamy tego samego serwera nie zaszkodzą więc nie wiem w czym ty masz problem

Opublikowano

Kolego nie unoś się dwie czy trzy reklamy tego samego serwera nie zaszkodzą więc nie wiem w czym ty masz problem

Coś takiego nazywa się spamem T_T i jest karane/usuwane tematu T_T więc łamiesz regulamin i to szkodzi forum

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Dołączajcie ludzie, bo naprawdę ciekawy serwer. Mądre ustawienia, spoty, drop itd. Tylko trochę ludzi brakuje, bo online waha się w granicach 20 osób. Każdy z Was jak dołączy to zobaczycie, że warto było. :)

Opublikowano

ale troche mnie odrzuca to ze serwer stoi od 17 listopada dzis 25 listopad a ludzie maja juz max ...

na 25 expa troche lipa w 8 dni wbic max 400 lvl i max 200 master lvl..

Opublikowano

Panowie wyżej, nie wiem co wy się tak gorączkujecie..

Widzisz temat, który jest sprzeczny z regulaminem, masz przycisk "Zgłoś" klikasz, wysyłasz prośbę o usunięcie i proszę.

A wy od razu się kłócicie, zamykam tamten temat i już po sprawie :)

Nie unoście się już, starczy jedno sensowne PW do mnie lub Zgłoszenie tematu :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

ale troche mnie odrzuca to ze serwer stoi od 17 listopada dzis 25 listopad a ludzie maja juz max ...

na 25 expa troche lipa w 8 dni wbic max 400 lvl i max 200 master lvl..

Nie wiem, może te osoby cisnęły w pt w 5 osób cały czas z EE, bo jest wtedy 150% expa. Chociaż w sumie fakt to trochę podejrzenie, bo ja solo w 3 dni po kilka godzin grając dobiłem dopiero 150 lvl DK.

Opublikowano

Ten temat nie powstał aby się spinać na kogoś tylko po to aby zaprosić graczy więc serdecznie was zapraszam na serwer :)

Nie wiem, może te osoby cisnęły w pt w 5 osób cały czas z EE, bo jest wtedy 150% expa. Chociaż w sumie fakt to trochę podejrzenie, bo ja solo w 3 dni po kilka godzin grając dobiłem dopiero 150 lvl DK.

to nie jest podejrzane jak byś siedział na serwerze od rana do nocy przez 4-5 dni bez żadnej przerwy tez byś miał max 400lvl i 200 master lvl :)

Opublikowano

ty , ja jestem nolifem wiec wiesz ..zjadlem wiecej serwerow niz masz wlosow na glowie, ale dla mnie bez sensu skoro maxy wbili w 8 dni ...ja podziekuje..postawcie od nowa i zrobcie tak by maxy mozna wbic za 2 miesiace gl

bo ja na jakies badziwwie czasu tracil nie bede

Opublikowano

kiedy mial res acc ?

aha juz odczytalem^^ res acc byl wczoraj o 18 ^^ minelo 22 h a koles ma juz 400 lvl i 40+master lvl^^ gratulacje pro serwa...zal pl

P.S. jak widze 3 serwery pod rzad , zjeb...totalnie na maxa ^^ to wole isc pobiegac^^

Opublikowano

kiedy mial res acc ?

aha juz odczytalem^^ res acc byl wczoraj o 18 ^^ minelo 22 h a koles ma juz 400 lvl i 40+master lvl^^ gratulacje pro serwa...zal pl

Kolego nie mogę patrzeć jak piszesz że coś ci się nie podoba bo co nie będziesz w top 1 niestety takie jest życie ale to nie znaczy że masz mówić że gówniany serwer według mnie jak ci się nie podoba to nie graj proste :)

Opublikowano

Jak zachęcałem wcześniej żeby dołączyć do gry to teraz stanowczo odradzam. Brak profesjonalizmu pełną gębą. Nie grałem może 2 dni, chciałem się zalogować i z tego co widzę i czytam (informacja nie od administratora tylko zwykłego gracza) jakiś magiczny reset acc się odbył. No i oczywiście znowu w "legalny" sposób na expie 25x już są powbijane 400 lvl i zaraz 200 mistrzowskie w 22h. Trzeba być naiwnym, żeby uwierzyć, że jest to wszystko zdobyte w uczciwy sposób. Dlatego radzę omijać szerokim łukiem i nie marnować tu czasu.

Opublikowano

Siema, faktycznie był ress acc jak admin tłumaczył to było za dużo bugów , co do wbicia tych 400 lvli i trochę ml to jest realne , czy faktycznie jest 25 x expa to nie wiem , ja zrobiłem 320 lvl w te 22h jak napisałaś, większy exp jest w party więc to jest możliwe a zresztą jest donate , ludzie kupili sobie coiny i grają na sealach , petach itd. więc naprawdę wszystko luz , jak ktoś gra sobie na 3 postaciach to w jeden dzień pełny jest w stanie nabić z 300+ lvli , 2-3 dni i jest 400 lvl bez petów i seal. Także wszystko luz każdy ma szanse wbić ten maks lvl czy prędzej czy póżniej o pare dni to nic się nie dzieje.

A co do dzisiejszego offline jestem wkurzony na maksa. Chciałem sobie pograć z rana elegancko a tu off nie wiadomo dlaczego... Admin faktycznie nie podchodzi do tego profesjonalnie ale jeżeli chodzi o sam serwer to naprawdę jest do polecenia.... Ustawienia serwera są dobre moim zdaniem.

Opublikowano

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...