Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedświąteczne wieści!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nr15Fsc.png

Święta zbliżają się dużymi krokami, gdzieniegdzie można zobaczyć już pierwszy śnieg, więc wypada zamieścić kolejnego newsa!

Zacznijmy najpierw od mniej przyjemnych rzeczy. Z przykrością informujemy, że dotychczasowy Moderator działu World of Tanks- Xanter odszedł dzisiaj na zasłużoną emeryturę. Był z nami już od 2008 roku, dlatego tym bardziej należą mu się ogromne słowa uznania. Praca jaką włożył w rozwój forum jest wręcz nieoceniona i szczerze wątpię, że ranga VIP może ją zrekompensować. Mamy nadzieję, że kiedyś mimo wszystko jeszcze wróci w nasze szeregi. Jednak dziś proszę podziękujcie mu za całokształt jego pracy, bo takich osób jest z roku na rok coraz to mniej.

Teraz czas na trochę milsze informacje. Jak pewnie zdążyliście zauważyć na forum pojawiło się konto Świętego Mikołaja! Z miejsca należą się tutaj wielkie podziękowania dla Miszcza za wykonanie tak świetnego profilu. Mamy zamiar dostarczyć Wam wiele radości oraz konkursów wraz z atrakcyjnymi nagrodami. Chcemy, aby w te święta każdy był zadowolony ze swoich prezentów ;-) Jednak więcej informacji ukaże się w najbliższym newsie- bądźcie czujni!

Na koniec tylko krótka informacja dla zapalonych graczy Haxball'a, a wiemy, że mamy ich tutaj wielu. Dziś utworzyliśmy nowe subforum pod nazwą "Mecze". Możecie się teraz również tam umawiać na wspólne konfrontacje.

Wasz Admin, Marselo

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż, Xanter zrobił na rzecz forum przez te wszystkie lata naprawdę wiele i za to należy mu się uznanie.

Co do Świętego Mikołaja, to z niecierpliwością czekam na pierwsze wydarzenia z jego udziałem :)

Opublikowano

Z tego co słyszałem, worek prezentów Świętego Mikołaja jest ogromny. Będzie się działo!

Co do Xantera to wielka szkoda... Jeden z niewielu moderatorów, którzy wytrwali tak długo, pracował czasem za trzech, czasem za dwóch. Niesamowity fachowiec, doświadczony moderator. Perełka. Życzyłbym sobie i całemu MPC więcej takich moderatorów.

Opublikowano

Święty Mikołaj dobra sprawa. Może wprowadzi trochę humoru i zabawy, a przede wszystkim miłego nastroju na MPC. Miszczu - jak zwykle kawał dobrej roboty. ;)

Opublikowano

Szkoda, że ja nigdy takiego publicznego pożegnania nie dostałam, ale cóż.
Bywaj Xanter, zrobiłeś kawał dobrej roboty dla tego forum i byłeś chyba jedyną osobą, która tyle czasu zasiadała na stanowisku moderatora.

Co do profilu Mikołaja- bardzo, bardzo fajny. Chociaż muzyczka wnerwiająca, jak dla mnie :)

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT ZAVETTI!

Pewnie każdemu po wejściu w profil wyskakuje jego nick, ale prze chwilę czułem się wyróżniony :(. Czekamy na kolejne newsy :)

Opublikowano

Szkoda, że ja nigdy takiego publicznego pożegnania nie dostałam, ale cóż.

Bywaj Xanter, zrobiłeś kawał dobrej roboty dla tego forum i byłeś chyba jedyną osobą, która tyle czasu zasiadała na stanowisku moderatora.

Co do profilu Mikołaja- bardzo, bardzo fajny. Chociaż muzyczka wnerwiająca, jak dla mnie :)

Muzykę można wyłączyć na odtwarzaczu.

To jest ukryta treść, proszę

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pewnie każdemu po wejściu w profil wyskakuje jego nick, ale prze chwilę czułem się wyróżniony :(. Czekamy na kolejne newsy :)

Wygląda na to,że byłam w tym roku niegrzeczna, ponieważ mi się coś takiego nie wyświetla.

Opublikowano

Xanter jako jeden z nielicznych był tu tyle lat.. Zasłużona Elita w PEŁNYM tego słowa znaczeniu. Czy nie warto by mu nadać takiej rangi? Szkoda, że tacy ludzie odchodzą, powodzenia Xanter! :)

A co do mikołaja to czekam, choć do świąt jeszcze dużo czasu :)

ex

Opublikowano

Xanter jako jeden z nielicznych był tu tyle lat.. Zasłużona Elita w PEŁNYM tego słowa znaczeniu. Czy nie warto by mu nadać takiej rangi? Szkoda, że tacy ludzie odchodzą, powodzenia Xanter! :)

A co do mikołaja to czekam, choć do świąt jeszcze dużo czasu :)

Podzielam twoje słowa.

Xanter powinien zostać tak samo doceniony jak barycz , ale nie mnie tu oceniać.

Co do mikołaja będzie to będzie ciekawie :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...