Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ciekawe Update

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak: Na forum Darkorbit znalazłem taki cytat :

Główne elementy, nad którymi aktualnie pracujemy:

• Poprawa metod wykrywania botów i skryptów zewnętrznych
• Całkowita modyfikacja systemu aukcji, umożliwiająca dodanie do aukcji wszystkiego
• Udoskonalenie strony wewnętrznej i dodanie harmonogramu przyszłych wydarzeń
• Zastąpienie wszystkich misji i dodanie warstwy fabularnej
• Modyfikacja wszystkich map o przestarzałym wyglądzie i zapewnienie im jakości map startowych

Czyli jakiekolwiek boty nie będą miały sensu, bo BP pracuje nad wykrywaczem

Z tym drugim pkt. nw co będzie, ale napewno nie dresy do golca za 250k urki (może Aegis, ale w to wątpie xD )

Usunięcie starych misji, w których tekst napewno nikt nie czytał, ale jeśli ma być dodana fabuła do Darkorbit to ciekawe jak to będzie wyglądać

Ostatni punkt już został wykonany.

Informacje można znaleść tu:

To jest ukryta treść, proszę

Najbardziej zaciekawił mnie pkt. 2 , ale co mieli na myśli to jeszcze nie wiadomo. Możliwe że update nastąpi przed/po świętach

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nieźle, nieźle ale chce zobaczyć co zrobią w tym 1 i 2 punkcie ;D

A 3 punkt hmmmm A tam zawsze jakiś dodatek może być :P

4pkt. Pasi, gra staje coraz ciekawsza ;)

Opublikowano

Botów nie ma a Ci dalej z nimi walczą xD Co do punktu 2. wcale bym się nie zdziwił gdyby dodali Havocki i inne duperele na aukcje bo BP już wie, że ta gra swoje lata świetności miała już dawno temu i obecne z niej zyski są znikome. Robią z DarkOrbit powoli F2P. Jednak myślę, że punkt 4 będzie nie wypałem.

jp8p35.png
Opublikowano

2UP z tym drugim punktem nie wiem właśnie czy chodzi o to że będzie wszytko na handlu czy może o to że własne przedmioty wystawiamy a inni to licytują xD

Opublikowano

Sorry nie to byłem jakby ''naćpany'' możliwe designy za 250 k uri tego bym się bardziej spodziewał bo aegis nie jest długo w grze a te designy już długo :rolleyes:

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

jakby dali profi, to każdy miałby go za grosze - wątpię, że dadzą te dresy na handel

Pewnie dadzą CDD możliwe designy za 250 k uri tego bym się bardziej spodziewał bo aegis nie jest długo w grze a te designy już długo :rolleyes:

CDD jest już od dawna, coś Ci się musiało pomylić ;)

Opublikowano

Może design do vegi Lightning i spearhead bo te oba statki nie są aż tak cenne i dobre w Darkorbit.

Myślałem właśnie nad tymi kluczami do skrzyń, albo możliwe że dodadzą mechanizmy/protokoły do P.E.T.'a lub coś w tym stylu.

Mogą zostać dodane designy za 40k uri (Amber, Jade, Sapphire) bo i tak nikt ich nie kupuje, a jeżeli tak to nie mają na co urki wydawać i latają takim dla szpanu

Mogą zostać dodane designy "Veteran" dla Spearhead, Aegis albo Citadel, bo raczej designy Elite są za drogie i nie pójdą

Opublikowano

Albo wcale :)

jeśli mają coś dodać do aukcji to pewnie same śmieci których jeszcze tam nie ma...

Albo może własna aukcja, kto to wie? :D

A jeśli BP udoskonala wykrywacza botów to powodzenia w zrobieniu programu który je ominie :)

Opublikowano

ale wszystkie śmieci na aukcji są wieć.... po za tym jest napisane • Całkowita modyfikacja systemu aukcji, umożliwiająca dodanie do aukcji wszystkiego

Opublikowano

Oby nie dodali na aukcję aegisa ;/ zniszczą tę grę do końca na pvp same aegise full lf-4 i havo , aż strach myśleć co się będzie działo , zresztą ich strata bd bo nikt nie będzie robił przelewików ;)

Opublikowano

o to się nie bój, nie są aż tacy głupi żeby wstawiać aegisa

Możliwe jest też to że nic nie dodadzą, a jeżeli co to może coś stworzą i dodadzą do aukcji

Opublikowano

Może design do vegi Lightning i spearhead bo te oba statki nie są aż tak cenne i dobre w Darkorbit.

Myślałem właśnie nad tymi kluczami do skrzyń, albo możliwe że dodadzą mechanizmy/protokoły do P.E.T.'a lub coś w tym stylu.

Mogą zostać dodane designy za 40k uri (Amber, Jade, Sapphire) bo i tak nikt ich nie kupuje, a jeżeli tak to nie mają na co urki wydawać i latają takim dla szpanu

Mogą zostać dodane designy "Veteran" dla Spearhead, Aegis albo Citadel, bo raczej designy Elite są za drogie i nie pójdą

Vega nie jest dobra ?? Ty chyba grać nie potrafisz albo jesteś flaxem...

Opublikowano

Na serwerze PL3 widzę tylko jedną osobę, która lata vegą z designem Lightning, tylko JEDNA.

Grać potrafię i nie jestem jakimś flaxem. Możliwe że ty nim jesteś bo nawet nie wiesz co jest dobre a co złe...

Vega nie jest do ofensywy (no jeśli ma się FE), ale dla początkujących to jest statek tylko do szybkiego przemieszczania się.

Vega jest najszybszym statkiem w Darkorbit i +Lightning to już nic go nie wyprzedzi.

Każdy statek ma jakieś wady i zalety.

Goliath jest akurat pół na pół.

Vega jest szybka

Aegis jest do naprawiania innych lub siebie

Citadel ma sporo hp i osłonki (to zależy jak się też skonfiguruje) i ma 2 wyrzutnie rakiet, ale ma bardzo mało slotów na lasery jak na taką krowe.

Spearhead jest szybki ale nie szybszy od vegi. Spearhead obecnie jest używany do palki, do niczego więcej.

Leonov - jest do expienia dronów/1 gali/ zarabiania kredek lub urki

Mam dalej wymieniać pokolei statki?

@EDIT

Aha i nic nie wspomniałem o tym że vega jest zła,

NAUCZ SIĘ CZYTAĆ!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...