Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Spolszczenie

Freakzzz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co spolszczenie skoro CoD4 od początku jest spolszczony? :D No chyba że ktoś ściągał z torrentów jakąś ruską wersję czy inne gówno to jego problem - na MPC piratom się nie pomaga. ;)

zgadzam sie :D

Opublikowano

W końcu mam spolszczenie, dzięki ! 

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

W końcu mam spolszczenie, dzięki !

Chyba jesteś jedyną osobą która myśli, nie jest kretynem i potrafi wykonać KAŻDY punkt poradnika :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Po co spolszczenie skoro CoD4 od początku jest spolszczony? :D No chyba że ktoś ściągał z torrentów jakąś ruską wersję czy inne gówno to jego problem - na MPC piratom się nie pomaga. ;)

Albo np. tak jak ja, kupiłem CoD ale mi się zepsuła płyta, więc musiałem pobrać z neta "piracką" wersję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie działa  :angry:!

A jeśli gra wam nie odpala to po prostu wrzućcie te "stare" pliki (o ile zrobiliście kopie) do folderów gdzie zamieniliście je ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

przydatny poradnik

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up najwidoczniej nie potrafisz wykonywać poleceń zgodnie z instrukcją

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wogule nie mogę otworzyć pliku "localized_english_iw00", bo pisze że jest to plik IWD ;( Jak próbowałem wziąć plik "na własność" to wyskakuje taki komunikat jak na zdjęciu.

Proszę o pomoc!

post-1283685-0-65226100-1415782606.png

post-1283685-0-77354800-1415782785_thumb.png

Opublikowano

Ja wogule nie mogę otworzyć pliku "localized_english_iw00", bo pisze że jest to plik IWD ;( Jak próbowałem wziąć plik "na własność" to wyskakuje taki komunikat jak na zdjęciu.

Proszę o pomoc!

Ale po co Ty chcesz otworzyć ten plik?

Pobierasz cztery pliki. 

A później jak w poradniku czyli:

2. Plik localized_code_post_gfx_mp.ff wklejamy do \Activision\Call of Duty 4 Modern Warfare\MPCforum\english (lub inny język)

3. Plik gamefonts_pc.iwi wklejamy do \Activision\Call of Duty 4 Modern Warfare\main\localized_english_iw00\images

4. Plik iw3sp.exe wklejamy do \Activision\Call of Duty 4 Modern Warfare

5. Plik iw3mp.exe wklejamy do \Activision\Call of Duty 4 Modern Warfare

4. W tej chwili odpalamy grę (iw3mp.exe lub ie3sp.exe) i możemy cieszyć się zainstalowaną polską wersją! :)

Pamiętajcie, aby zrobić kopie zapasową plików w razie gdyby gra nie chciała działać ;)  ///jakim08

3t6EGVz.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki, na początku nie działało ale, tym 2 zaiskrzyło!

@Edit   Jednak nie, menu i gra w sensie cel jest niżej, menu pauzy jest po polsku ale same dialogi nie. Poradzi ktoś coś?

zbyso.png Staty w bf3

Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji i gra prosi mnie o włożenie płyty. Potrzebuje cracka ale nie wiem który to plik. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji i gra prosi mnie o włożenie płyty. Potrzebuje cracka ale nie wiem który to plik. Proszę o pomoc.

mpcforum.pl nie wspiera piratów, bb

Kiedy gra prosi o włożenie płyty do napędu to nie potrzebujesz cracka tylko wirtualnego dysku który tworzysz w DeamonTools (opcja montowania obrazu) - to nie jest piractwo

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...