Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastał Grudzień!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do dnia 5 grudnia 2013r. godziny 23:59 można wysyłać listy do Św. Mikołaja. Pozostałe listy nie będą czytane.

W związku z tym, że do Mikołaja wysłano na tą chwilę 509 listów, czytanie ich może zająć trochę czasu, ale każdy otrzyma odpowiedź (nie oznacza od razu, że każdy otrzyma prezent). Powinniśmy przeczytać wszystkie listy do końca weekendu. :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Do dnia 5 grudnia 2013r. godziny 23:59 można wysyłać listy do Św. Mikołaja. Pozostałe listy nie będą czytane przez Mikołaja.

W związku z tym, że do Mikołaja wysłano na tą chwilę 509 listów, czytanie ich może zająć trochę czasu, ale każdy otrzyma odpowiedź (nie oznacza od razu, że każdy otrzyma prezent). Powinniśmy przeczytać wszystkie listy do końca weekendu. :)

Wydało sie xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Do dnia 5 grudnia 2013r. godziny 23:59 można wysyłać listy do Św. Mikołaja. Pozostałe listy nie będą czytane przez Mikołaja.

Zawsze wiedziałem, że oprócz Diabełka siedzi w Tobie dobry duszek xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Do dnia 5 grudnia 2013r. godziny 23:59 można wysyłać listy do Św. Mikołaja. Pozostałe listy nie będą czytane.

dodajcie to do głownego postu do newsa i daj jakis status czy cos ze nowe info bo duzo ludzi o to pyta a tak to beda poinformowani ;)

Opublikowano

Czego się czepiacie, przecież wiecie jak Poczta Polska pracuje, zanim dostanie się na biegun to akurat będzie 6 grudnia ;)

Wesołych ;)

Wybaczcie za dygresję, ale akurat Ty się Poczty Polskiej nie czepiaj, bo nie wiesz w ogóle, jak wygląda ich praca "od kuchni". Jednego dnia jako listonosz byś nie wytrzymał. Tyle Ci powiem.

No to powodzenia z czytaniem. :P

Opublikowano

Informuję od razu, że mój list jest po niemiecku. Tak łatwym językiem jest napisany, że moja siostra z 6 klasy potrafi mi go przetłumaczyć.

Mam nadzieje, że nie sprawi on wam żadnych trudności

@down

Wzajemnie Mikoszi xD

9368_gold.png

Opublikowano

Informuję od razu, że mój list jest po niemiecku. Tak łatwym językiem jest napisany, że moja siostra z 6 klasy potrafi mi go przetłumaczyć.

Mam nadzieje, że nie sprawi on wam żadnych trudności

Przecież Mikołaj jest Święty, zapewne zna wszystkie języki! :)

@ Wesołych Mikołajek! :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...