Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas strzelania.

Maly .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od ponad pół roku nie gram w cs'a...

miałem formata z jakieś 2 miesiące temu.. nic nie pomogło Windows 7 Dodam że mam Oryginalnego Cs'a na pobranych też tak robi... ;//

Lagi zauważam dopiero jak strzelam np: 3 strzały Celownik się ścina strzały lecą po za celownik dużą odległością ... czy wie ktoś co z tym zrobić??post-530174-0-89188600-1385918385_thumb.jpg

graphic.png

Opublikowano

mozesz opisac lepiej swoj problem bo nie duzo zrozumialem. Chodzi Ci o to, ze jak strzelasz dlugo to rozrzuca Ci naboje? to jest normalne ..

Edit : a jesli Ci sei przycina po kilku strzalach caly cs to sprobuj kompa zeskanowac, wylaczyc wszystkie zbedne procesy, CCleanerem oczyscic.

Opublikowano

Tak, gdy strzelam to zacina mi sie celownika tak jakby stał w miejscu... Ps. Te wszystkie rzeczy już robiłem, typu CClearn itd...

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odinstaluj cfg i wgraj jakiś inny od nowa, może coś ci się do cfg wgrało.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

cfg nic do tego nie ma geniuszu, zablysnales jak neon nad burdelem, teraz znikaj

problem jest w pc, syfu masz duzo, przeskanuj ccleanerem i antywirusami, moze format

Opublikowano

cfg nic do tego nie ma geniuszu, zablysnales jak neon nad burdelem, teraz znikaj

problem jest w pc, syfu masz duzo, przeskanuj ccleanerem i antywirusami, moze format

zamykaj te dupsko, bo masz parasolkę koło nicku, widzisz że pisał że robił niedawno format...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

zamykaj te dupsko, bo masz parasolkę koło nicku, widzisz że pisał że robił niedawno format...

tak, mam parasolke, bo przez takiego idiote jak ty zbanowali mi poprzednie konto, moze i robil formata, ale za 2 miesiace mozna ladnie zasyfic kompa, tak ze nic na nim nie bedzie dobrze dzialac, i teraz przepros za to co powiedziales

Opublikowano

Robiłem wszystko i dalej nic, dodam iż podczas strzelania Ping podskakuje z 30-40 na 100+ neta mam 10mb Kabel

graphic.png

Opublikowano

to sciny masz od pingu...lub mala ilosc fps ale raczej pierwszy wariant.

Opublikowano

Może inaczej, zabrzmi to dziwnie ale spróbuj na innej rozdzielczości w grze. Spytacie się dla czego, bo może pomóc.

Jeśli nic z tego to otwierasz steama/biblioteka/ppm na cs'a/właściwości/pliki lokalne/sprawdź spójność plików.

Powinno CI wywalić troche śmieci.

/// Czy w innych grach też tak masz?

graphic.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie Tylko w tej mam a tak jak mówiłeś zrobiłem i nadal nic;/

to sciny masz od pingu...lub mala ilosc fps ale raczej pierwszy wariant,

Co Ty piszesz wgl, ping mam niski koło 20-30 mam 10mb łącze. 

Fps też mam 101 stałe.

graphic.png

Opublikowano

Nie Tylko w tej mam a tak jak mówiłeś zrobiłem i nadal nic;/

Co Ty piszesz wgl, ping mam niski koło 20-30 mam 10mb łącze. 

Fps też mam 101 stał

to może csa przeinstaluj, no jak nic nie pomaga to może to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...