Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Kto pierwszy wpisze kod

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qGGp6Xx.png

Co 5 min na serwerze zostanie wykonana komenda /konkurs. Gracze na chacie ujrzą odliczanie po czym zostanie odtworzony dzwięk. Kto pierwszy wpisze kod z ekranu dostanie przedmiot określony w configu.

8yJpJHL.png

/konkurs - sk.konkurs
/topw -Brak

pQY4OWU.png

http://pastebin.com/raw.php?i=DMiKcLEC
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakieś ss albo coś?

Ogólnie jak działa, to dużo osób go użyje, bo wiele razy widziałem jak ktoś pyta o taką zabawę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

jakieś ss albo coś?

Ogólnie jak działa, to dużo osób go użyje, bo wiele razy widziałem jak ktoś pyta o taką zabawę.

Tak działa na 100% a ss dodam dziś lub jutro :>

Opublikowano

Super skrypt widać że się napracowałeś ;D mógłbyś zrobić jeszcze taki dla mnie tylko że polegający na wpisywaniu ustawionej nazwy? a najlepiej bez wpisywania /kod [nazwa] np: Kto pierwszy z rozsypadni odgadnie prawidłowy ciąg liter otrzyma diaxa : zanaw. Po wpisaniu nazwa dostaje to :)

Opublikowano

Super skrypt widać że się napracowałeś ;D mógłbyś zrobić jeszcze taki dla mnie tylko że polegający na wpisywaniu ustawionej nazwy? a najlepiej bez wpisywania /kod [nazwa] np: Kto pierwszy z rozsypadni odgadnie prawidłowy ciąg liter otrzyma diaxa : zanaw. Po wpisaniu nazwa dostaje to :)

To by bylo trudne ale do zrobienia :) Zastanowię się :D

Opublikowano

Edytowanie kodu za zgodą autora ...

a myślisz że ktoś będzie się do tego stosował ?

:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

Nie opisałeś dokładnie co robi ten skrypt tylko że to na konkurs i tyle ;p

Już poprawiłem :)

Edytowanie kodu za zgodą autora ...

a myślisz że ktoś będzie się do tego stosował ? 

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

Mam nadzieję że tak ;)

Fajny skrypcik :)

Dzięki ;)
Opublikowano

Dodaj dźwięk gdy ktoś jako pierwszy wpisze nagrodę to jest wysyłany do wszystkich graczy lu tylko do tego gracza ,który wygrywa nagrodę.

Opublikowano

Zmiana kodu tylko za zgoda wlascicela (WonderBoy)

WonderBoy?

Ogółem skryptu szukałem i bardzo przydatny. Najbardziej zdziwiła mnie linijka

To jest ukryta treść, proszę

Dopiero po głębszej analizie doszedłem do wniosku do to robi xD

Opublikowano

Super, że edytowałeś mój skrypt bez mojej zgody. Udostępniałem już BARDZO podobny gdzieś na forum. Gratulacje :-)

Opublikowano

Super, że edytowałeś mój skrypt bez mojej zgody. Udostępniałem już BARDZO podobny gdzieś na forum. Gratulacje :-)

Nie wiedziałem że ty taki stworzyłeś ;) Pozatym nie kopiowałem tylko robiłem od kompletnego 0

Opublikowano

Bardzo fajne ale można w coningu zmienić żeby to działało na wybranym świecie

Jakgby co prosze na PW bo nie ogarniam tego

Opublikowano

WonderBoy?

Ogółem skryptu szukałem i bardzo przydatny. Najbardziej zdziwiła mnie linijka

if sender has permission "sk.konkurs":
                        set {konkurs.znak1} to 0 or 1 or 2 or 3 or 4 or 5 or 6 or 7 or 8 or 9 or "a" or "A" or "b" or "B" or "c" or "C" or "d" or "D" or "e" or "E" or "f" or "F" or "g" or "G" or "h" or "H" or "k" or "K" or "l" or "L" or "m" or "M" or "n" or "N" or "o" or "O" or "p" or "P" or "q" or "Q" or "r" or "R" or "s" or "S" or "t" or "T" or "u" or "U" or "v" or "V" or "w" or "W" or "x" or "X" or "y" or "Y" or "z" or "Z"
Dopiero po głębszej analizie doszedłem do wniosku do to robi xD

WonderBoy to mój 2 nick ;)

Dodaj dźwięk gdy ktoś jako pierwszy wpisze nagrodę to jest wysyłany do wszystkich graczy lu tylko do tego gracza ,który wygrywa nagrodę.

ok, dodam to ;)

Bardzo fajne ale można w coningu zmienić żeby to działało na wybranym świecie

Jakgby co prosze na PW bo nie ogarniam tego

Tak samo, dodam w następnym update

1) jak to działa ?

2) Do czego służy ?

3) Link Premium do DL ;)

1. co 5 min zostaje wyświetlona wiadomość że zaraz rozpocznie się konkurs. po chwili na chacie zostanie wyświetlona wiadomość z kodem. Kto pierwszy wpisze /kod <kod z ekranu> dostaje domyślnie 1 diaxa

2. jak @up

3. Naprawione :>

Opublikowano

Nie Działa Nie Daje Nagrody...

A czy gracz jest na świecie "world" jeśli nie to w configu musisz ustawić dany świat. Jeżeli chcesz więcej niż 1 świat to wpisz "world or skyblock or pvp or costamcostam" itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...