Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z gta 5 niesportowy gracz

kuligaxd223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w gta 5 uznano mnie jako niesportowego gracza (niekoleżeński) jezdzilem i rozwalalem graczy czolgiem i na 7 dni dostalem czapke tak zwana i to 7 dni dokladnie minelo w Niedziele 1.12 a czapke mam nadal i pisze mi ze mam teraz 1 Dzien i 5 godzin i 38min i jak wbije pograc sobie w gta przez neta i robie misje to mi ten czas zamiast odejmowac to mi go dodaje co mam robic? nie wchodzic na gta dopuki mi sie nie skonczy czas? oczekiwania na granie z innymi uczciwymi graczami ? bo jak gram z oszustami tzn niekolezenskimi to mi czas dodaje ... a chcialbym sobie grac i zeby czas mi odejmowalo a tu mi dodaje wiecie co jest grane ? czekam na odp pozdrawiam

Opublikowano

Jak dla mnie te 7 dni to jest twój czas gry a nie onlline. A dodaje ci się bo od tam twojego 1 dnia idze do 7 dni ;).

ale nawet jesli to i tak juz nawet od wczoraj powinienem grac bo na 7 dni dostalem ... a weszlem dzis rano o 7 pisalo ze mam 1 dzien 5 godzin 39 min wchodze po 5 h i 39min patrz mam 1dzien 20 godzin i 50 min wiec nie rozumiem o co tu chodzi a nawet jesli nie gralem to mi odejmowalo czas tylko teraz cos sie musialo zbugowac bo wszystko mi dobrze dzialalo bo nie 1 raz mialem niesportowe zachowanie

Opublikowano

ale nawet jesli to i tak juz nawet od wczoraj powinienem grac bo na 7 dni dostalem ... a weszlem dzis rano o 7 pisalo ze mam 1 dzien 5 godzin 39 min wchodze po 5 h i 39min patrz mam 1dzien 20 godzin i 50 min wiec nie rozumiem o co tu chodzi a nawet jesli nie gralem to mi odejmowalo czas tylko teraz cos sie musialo zbugowac bo wszystko mi dobrze dzialalo bo nie 1 raz mialem niesportowe zachowanie

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Masz PRZEGRAĆ 7 dni. A nie odczekać.

Opublikowano

Jak dla mnie te 7 dni to jest twój czas gry a nie onlline. A dodaje ci się bo od tam twojego 1 dnia idze do 7 dni ;).

W sumie możliwe, a do tematu dodam, że jeżeli nadal Ci to nie zadziała napisz do twórców, o zdjęcie czapki. ;)

A i jeszcze, radzę się ruszać podczas "gry", a nie afkować, bo być może nie naliczy Ci tego czasu.

Opublikowano

W sumie możliwe, a do tematu dodam, że jeżeli nadal Ci to nie zadziała napisz do twórców, o zdjęcie czapki. ;)

A i jeszcze, radzę się ruszać podczas "gry", a nie afkować, bo być może nie naliczy Ci tego czasu.

tylko ze ja gram 10 godzin dziennie i wlasnie dlatego sie dziwie dlaczego mi czas tak duzo dodaje jak gram ... bo jak nie gram to mi odejmuje a jak wejde to mi dodaje po 5 lub 10 godzin wiecej ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...