Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pakiety na mix i disolve blessów souli już nie działają

cmspos??b

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Czyli administratorzy znów zaprzeczają faktom :) i robią ludziom wodę z mózgu :)

Nie zaprzeczają. Powiem Ci tylko że nie gram w MU od bardzo dawna już. Nie wiem dokładnie co się tam dzieje, nie mam jak sprawdzić pakietów itd. Jeśli powstaje topic że pakiety NIE działają to musi w tym coś być? Jeśli znasz to podaj pakiet, bo to że możesz rozpakowywać/pakować jewele na globie nie robi z Ciebie boga i dużych profitów z tego NIE masz.

I na przyszłość nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami. Bo nie lubię jak ktoś wchodzi na forum i pisze "Mam, ale nie dam". Jak masz to albo zostaw to dla siebie i się nie chwal, albo podziel się tą informacją...

Po prostu n/c...

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Nie zaprzeczają. Powiem Ci tylko że nie gram w MU od bardzo dawna już. Nie wiem dokładnie co się tam dzieje, nie mam jak sprawdzić pakietów itd. Jeśli powstaje topic że pakiety NIE działają to musi w tym coś być? Jeśli znasz to podaj pakiet, bo to że możesz rozpakowywać/pakować jewele na globie nie robi z Ciebie boga i dużych profitów z tego NIE masz.

I na przyszłość nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami. Bo nie lubię jak ktoś wchodzi na forum i pisze "Mam, ale nie dam". Jak masz to albo zostaw to dla siebie i się nie chwal, albo podziel się tą informacją...

Po prostu n/c...

Pozdro

CM tez nie działał nie? Ja nie znam pakietów ale domyślam sie, że działają... jeżeli piszesz, że nie wiesz co się dzieje w mu to po co się wypowiadasz?

"mam ale nie dam?" - powiedziałem coś takiego? Zresztą to forum już dawno obniżyło swoją wartość (przynajmniej jesli chodzi o sekcje MU:))

Opublikowano

kryniu dziecko zalosny jestes ciekawe kiedy dorosniesz ,dalej ci ojciec kaze wylaczac kompa o 21? poprostu kurwa jak ci juz dex powiedzial to przynajmniej siedz cicho a nie... jak umiesz rozne bajery to albo pochwal sie albo siedz cicho ehh pozatym podobno niegrasz w mu i niechcesz miec nic wspolnego z tym , mu to syf odpusc sobieciagle tylko sepisz od dexa haxy i bajery a tak naprawde nic sam nieumiesz, pozatym jestes scammerem ile juz walow robiles ehh... oszukiwales na p2p i nietylko -.-

2006-2010

Opublikowano
kryniu dziecko zalosny jestes ciekawe kiedy dorosniesz ,dalej ci ojciec kaze wylaczac kompa o 21? poprostu kurwa jak ci juz dex powiedzial to przynajmniej siedz cicho a nie... jak umiesz rozne bajery to albo pochwal sie albo siedz cicho ehh pozatym podobno niegrasz w mu i niechcesz miec nic wspolnego z tym , mu to syf odpusc sobieciagle tylko sepisz od dexa haxy i bajery a tak naprawde nic sam nieumiesz, pozatym jestes scammerem ile juz walow robiles ehh... oszukiwales na p2p i nietylko -.-

I mówi to osoba ,która skonczyła z Mu ^^ Ber ,powiem ci tyle: idź sie schowaj i nie bądź śmieszny =].Całe życie będziesz grał w Mu ?

Opublikowano

mu to jest nalogiem . . . sam sie dobrze o tym przekonalem

Jak sie wam kiedys to znudzi too nie wracajcie do tego taka mala rada

PS:Mix/Disolve dziala nadal lecz pod zmienionym pakietem

Opublikowano

wiem ale nie powiem ?^^

Opublikowano

Pure Offtop.Wiem,że jest nałogiem bo grałem w Mu +/- 4lata więc wiesz,nie musisz mi tego mówić,aczkolwiek wszystko zależy od psychiki człowieka.Trzeba mieć silną wolę,o ! Pozdrawiam.

Opublikowano

tradycyjnie wiem ale nie powiem- tak na prawde nic nie wiecie i tyle

tacy z was "hakerzy"

proszę nie umieszczać linków zewnętrznych.

Opublikowano

Bardzo malo pisze, raczej czytam i szukam "pomocy" i odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie, ale to co tu ostatnio sie wypisuje to poprostu przechodzi ludzkie pojecie. Mam nieodparte wrazenie ze wypowiedzi wiekszosci z Was kwalifikuja to forum do zamkniecia, bo poza stwierdzeniami "wiem ale nie powiem" niczego nowego dowiedziec sie nie mozna. Zal na to wszystko patrzec, bo zamiast sobie pomagac, to wzajemnie sie wqrwiacie. Wiem ze ludzie sa tacy jacy sa, ale KOKOSZ powinien powaznie rozwazyc zamkniecie forum MuOnline, bo poprostu szkoda czasu i miejsca na serwerach na prowadzenie czegos co tak naprawde nikomu nie sluzy i nic nowego do tematu gry nie wnosi.

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
Bardzo malo pisze, raczej czytam i szukam "pomocy" i odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie, ale to co tu ostatnio sie wypisuje to poprostu przechodzi ludzkie pojecie. Mam nieodparte wrazenie ze wypowiedzi wiekszosci z Was kwalifikuja to forum do zamkniecia, bo poza stwierdzeniami "wiem ale nie powiem" niczego nowego dowiedziec sie nie mozna. Zal na to wszystko patrzec, bo zamiast sobie pomagac, to wzajemnie sie wqrwiacie. Wiem ze ludzie sa tacy jacy sa, ale KOKOSZ powinien powaznie rozwazyc zamkniecie forum MuOnline, bo poprostu szkoda czasu i miejsca na serwerach na prowadzenie czegos co tak naprawde nikomu nie sluzy i nic nowego do tematu gry nie wnosi.

Zacny z Ciebie człowiek.Dobrze prawisz !

Opublikowano

nie ma działu private = nie ma pakietów/pomocy :)

Dlaczego?

Niektórzy z tego forum, nieposiadający cheata donoszą do k2, co skutkuje blokada cheata :)

GL :)

Opublikowano

piszecie pierdoly ze glowa mala... czepiacie sie "wiem ale nie powiem" aha.. to tacy z was bohaterzy? a jestem na 99% pewien ze 99% z was jakby wiedziala jak dupowac to niepodzielila by sie z innymi napewno, bo co... odkrylem to bede bogaty i po chuj mi konkurencja? lepiej byc samemu bogatym taka prawda i chuj sapiecie do tych co wiedza ale niepowiedza a sami jakbyscie to znali zaliczali byscie sie do tych "wiem ale nie powiem" .

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...