Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.4] Paczka ReZi'ego! v.1.0.0 by Vermin

SalutaryVermin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że paczkę zrobiłeś tylko na premium.

Sprawdziłem ją u kolegi na premium, FPS dużo, zero lagów ogółem dobrze zrobiona paczka.

TORRESSSS_zpsb3c4b402.png

Opublikowano

Szkoda że paczkę zrobiłeś tylko na premium.

Sprawdziłem ją u kolegi na premium, FPS dużo, zero lagów ogółem dobrze zrobiona paczka.

Spoko , spoko. Znalazłem pewny laucher. Instalujesz jak normalnego minecrafta, usuwasz .minecraft , wklejasz mojego i z listy wersji wybierasz moją paczkę. Wrzucę ją jutro , dziś nie mam czasu :)

@edit Potwierdzone lekkie poprawki i prawdopodobnie dla non-premek także, będzie paczka!

@edit2 @1xdown . Spokojnie, mi też na początku nie szło po myśli xD Miałem same crashe itp. Ale akurat wczoraj skończyłem konfigurowanie i działało!

(to chyba cud xD) Ale dzięki za pozytywnie opinie.

Wesołych Świąt!

Pozdrawiam!

Opublikowano

1.6.4! Świetnie! Ja próbowałem to wszystko poskładać, ale "ni ch**a". :D

Lajczek za solidną pracę. Wielkie dzięki.

Wesołych Świąt!

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@up Niestety NIE. Pracuję pełną parą! Mam nadzieję że , pewien kolega który zna języki programowania stworzy łatwy , intuicyjny launcher. Śledź ten temat , napewno napisze Tobie na pw kiedy skończę.

Opublikowano

Hmm czyżby coś się zmieniło ? Od kąd pamietam nie wolno było udostępniac mo creatures w paczkach ? :)

Co do non-premium co za problem zrobić ? -.O na necie jest pełno launcherów.

x2n.png

Opublikowano

Q.: Can I include your mod in my modpack?
A.: I'm sorry, but no. Please do not PM me about it. The answer is still no.

Mówiłeś coś ? ;p

x2n.png

Opublikowano

Masz premium? - musisz mieć.
W folderu roaming usuwasz .minecraft , i wrzucasz moje. Odpalasz Launcher , i w prawym dolnym rogu masz profile wybierasz ForgeMój.
Włączasz gotowe :D

Opublikowano

Nie rób non-premium, bo mam bęke z dzieci mc piszących "Ei weś mi zrup paczke remga bo to sim fainie gra bo tak rezi muwi a to muj buk". Może kogoś zmobilizujesz do kupna premki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...