Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elo boosting

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w silver V, od długiego czasu mam straszne problemy z wyjściem nawet do silver IV przez ludzi których mi dobiera.

Mam umiejętności na poziom platynka III około bo gdy grałem z 20 meczy na koncie kolegi platynka II to wygrałem prawie wszytkie linie i wgl.

Tak samo jest w silver V, wygram linie, pomoge a tu: afk, troll, feeder itd.

Zastanawiam się o elo boosting czyli osobach które za pieniądze wbiją mnie do golda.

Co o tym sądzicie?

Ci ludzie oszukują?

Dadzą oni rade?

Dzieki za każdą odp!

Opublikowano

1.Jest to zły pomysł.

2.Jak trafisz na sprzedawcę z dużą ilością pozytywów to raczej nie.

3.Tak.

Jeśli masz umiejętności na plat. III to powinieneś easy wszystko carrować.

Silver to nie jest poziom gry .

Opublikowano

Sądzę, iż jest to po prostu wydawanie pieniędzy na byle gów*o. Jeżeli masz umiejętności, zagraj duo z kimś wyższej ligi i spróbujcie wtedy. Boosting tutaj nie pomoże, bo nie tylko w Silver są afk/trolle/feederzy - mam to samo na poziomie gold'a/platyny. Czy oszukują - to już zależy na kogo trafisz, przeważnie oszukują, jeżeli strona nie jest zaufana. Czy dadzą - to już zależy kto boostuje Ci konto, czy to nie jest jakiś oszust itp.

Nie polecam - przecierp to i wybij się sam, po prostu sobie zaufaj.

Powodzenia ;)!

8372383248.png
Opublikowano

Ale mnie szlag trafia ostatnio rozwaliłem klawiature.

Jade przeciwnika jak za przeproszeniem szmate a tu cały team feeduje.

Staram sie ile moge ale tak w 2 na 5 to ciężko bo przeważnie ja i jakiś 1 normalny jesteśmy w teamie.

Wole wydac te 150zł i grac juz na prawie swoim poziomie w goldzie.

Opublikowano

Najlepiej przestań grac i wloguj się do swiata rzeczywistego. Jezeli przez przegrana rozjebales klawiature to polecam zaradzic sie psychologa

Tu masz nr. 691084104

Opublikowano

1. Nie polecam, lepiej sie wysilić i zdobyć doświadczenie, niż na lajcie przejść do golda tylko po to żeby mieć skórke, zmarnuj te kilka miesięcy nawet, a czegoś sie nauczysz..

2. Zaufani boosterzy nie oszukują, ale co nie oznacza że akurat na twoim koncie nie zmienią zdania

3. Dobry booster zawsze da rade, może to trwać dłużej, może to trwać krócej, zależy od boostera

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Boostowanie konta jest zakazane przez riot.Jeżeli ktoś wyśle Cię do supportu to osoba która boostuje dostaje perma bana a Ty bana na 2 tygodnie.

Opublikowano

Staram sie ile moge ale tak w 2 na 5 to ciężko bo przeważnie ja i jakiś 1 normalny jesteśmy w teamie.

Wybierz sobie jedną linię/postać którymi dasz radę wycarrować cały mecz.

Wg. mnie nie opłaca się dawać na grę 150 zł,już za to kup sobie jakieś skiny/postacie/runk'i i będzie Ci o wiele łatwiej wychodzić.

Do tego graj z kimś duo.

Opublikowano

aha, czyli myślisz, że w goldzie jest inaczej?? Obecnie sam jestem w Gold IV i uwierz mi, taka sama gra jak w silver... ba czasami to aż szkoda gadać, jeśli dobierze Golda V. Ja jakoś dałem radę wyjść z silvera to Tobie z czasem też się uda. Jeśli te osoby bustujące na luzie Ci wyjdą to czemu ty nie wyjdziesz skoro jesteś na poziomie Plat III?

Opublikowano

Jak sam nie wyjdziesz z Silvera to nie zasługujesz na wyższą dywizje.Ja byłem w Bronze V bo grałem na 15 fps,kupiłem nowy komputer i już blisko platyna.

Opublikowano

Rozumiem twoje nerwy, sam je mam - uspokajam się, przegram i gram dalej. Nie ryzykowałbym, jest to łatwa strata konta, wybacz.

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli grałeś rzeczywiście na tym koncie platyny i wygrywałeś GRĘ a nie tylko linię to boost do golda nie byłby złym pomysłem a z mojego doświadczenia wiem że monotonne jest wychodzenie z silvera.

Raczej nie. Osoby które mają dużą ilość pozytywów i są znani raczej dotrzymują słowa, innym sposobem w trakcie próby kradzieży konta piszesz do supportu i po sprawie.

Boosterzy to przeważnie osoby z diamentu i challengera więc silver to dla nich łatwa sprawa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeśli jesteś w "elo hell" i nie możesz wyjść "bo trolle, afk, mid or feed czy mama kupiła mi skina i gram only teemo" to musisz grać DUO z kimś, ale...

Nie z kimś co jest wyżej. Generalnie polecam pożyczyć konto bronze V od jakiegoś idioty, wsadzić tam twojego ziomka i dolosuje ci bronze III-IV, a na takim poziomie to paralita bez 2 rąk i jednej nogi (grający uchem) keruje gry.

Opublikowano

Witam jestem w silver V, od długiego czasu mam straszne problemy z wyjściem nawet do silver IV przez ludzi których mi dobiera.

Mam umiejętności na poziom platynka III około bo gdy grałem z 20 meczy na koncie kolegi platynka II to wygrałem prawie wszytkie linie i wgl.

Tak samo jest w silver V, wygram linie, pomoge a tu: afk, troll, feeder itd.

Zastanawiam się o elo boosting czyli osobach które za pieniądze wbiją mnie do golda.

Co o tym sądzicie?

Ci ludzie oszukują?

Dadzą oni rade?

Dzieki za każdą odp!

kolejny mentalny challenger xD

"jestem silver V, ale gram jak platyna II" - pojebało Cię? Ja się poważnie pytam.

"Ci ludzie oszukują?" - Tak, na haxach jadę i wszyscy jak mnie widzą to z gry uciekają.

"Dadzą oni rade?" - Gdyby nie dali to chyba by się tym nie zajmowali?

"Co o tym sądzicie?" - Jak dla to był to bardzo dobry sposób, żeby sobie dorobić przez wakacje i końcówkę sezonu.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jezeli rzeczywiscie wygrales te linie w platynie a swoj poziom oceniasz na plat 3 to powinienes latwo wyjsc z silver'a. Boosterzy sa najczesciej z Diamond'u a platyna 3 akurat nie jest zbyt daleko od tej ligi. Pomysl teraz czemu booster gra i wygrywa? Bo umie wy'carry'owac i jest lepszy po prostu od osob ktore sa w tej dywizji/lidze. Sam jestem teraz w silverze 1 (a swoje umiejetnosci oceniam na gold 2, gold 1) i powiem ci ze wcale nie jest tak trudno z tad wyjsc a gram w tej lidze jakis miesiac. Po prostu jestem lepszy od ludzi co tu siedza. Jak grasz duzo meczy a nadal jestes w silver 5 to najwyrazniej to jest twoj poziom gry. Jest jeszcze opcja ze sam trafiasz na ELOboosterow ;). A i to nie jest HEJT tylko prawda. Imo nie oplaca sie kupic tego gów#a bo jak umiesz grac to predzej czy pozniej wyjdziesz z silver'a. Pozdro

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ale zrozumcie, nawet np. xpeke czy bóg wie co nie wygra gry gdzie będzie on i jakiś 1 typ bo 3 to debile albo afki na 5 całkiem ogarniętych i taki mam problem caly czas

idioci wszędzie

Opublikowano

Cały czas afki trolle itd. podeślij lolkinga zobaczy się co tam słychać.

Sam wychodziłem z brazu i obecnie jestem platynowym graczem

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Ale zrozumcie, nawet np. xpeke czy bóg wie co nie wygra gry gdzie będzie on i jakiś 1 typ bo 3 to debile albo afki na 5 całkiem ogarniętych i taki mam problem caly czas

idioci wszędzie

Uwierz, że się da wygrać nawet z 3 afkami :)

Z kolegą jak boostowaliśmy to niszczyliśmy przeciwny team we 2, gdzie reszta teamu była zagubiona i gdzieś tam sobie po mapie biegała.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Śmieszni są ludzie, którzy mówią, że zasługują na wyższą dywizje, ale nie mogą opuścić "elo hell". Ja osobiście mam platyne 3 i gdy zagrałem na smurfie gry na srebrze wygrałem 9/10 (kilka było z trollami). Nie widzę więc problemu czemu ty nie wygrasz skoro grasz na moim poziomie. Co do boostowania to bzdura. Pokazujesz tylko tyle, że jesteś noobem i nie umiesz wyjść z ligii. Boosterzy jakoś potrafią wycarrować o.O.

Opublikowano

Boostowanie jest fajne - polecam, brakuje mi hajsu na sylwka ;c

Hehehe. 90% osob ktore wyboostowałam chwaliły sie że grają jak Goldy, a siedza w brązie bo 'n00b team'...

Pozdro wbiłam ich do G5 i siedzą tam od zakonczenia sezonu po dziś dzień G5 0 LP, pszypadeg ? Nie sondze ...

Tak wiec jesli chcesz - to prosze bardzo boostuj sie do golda, ale na 90% zostaniesz w G5 na długo ;)

Btw boosterzy zazwyczaj nie kradna kont, bo im to rybka, chyba ze nie zaplacisz :>

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Człowieku, jesteś śmieszny...

Jak siedzisz w silverze i mówisz, że zasługujesz na platynie, to powinieneś te gry kierować, bo taka jest różnica poziomów :)

Ja we wrześniu siedziałem w silverze 2, ale wolałem grać normale, nagle się wkurwiłem i zacząłem grać rankedy... teraz bije się o diament.

Btw. to nie możliwe, że co grę masz afków, feederów itd. a w przeciwnym teamie są sami "normalni gracze".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...