Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielofunkcyjny i darmowy - WF Iris Bot

kolo12311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam inne projekty (nie tylko boty) i nie mam czasu... Dałbym kod, aby ktoś mógł to rozwijać, ale zrobiłem formata i zapomniałem skopiować projekty AutoIt. Może ktoś wyciągnie to z dekompilatora. Spróbuje jeszcze poszperać na zapasowym dysku.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie mam inne projekty (nie tylko boty) i nie mam czasu... Dałbym kod, aby ktoś mógł to rozwijać, ale zrobiłem formata i zapomniałem skopiować projekty AutoIt. Może ktoś wyciągnie to z dekompilatora. Spróbuje jeszcze poszperać na zapasowym dysku.

To jest ukryta treść, proszę

s2sk00.jpg

Opublikowano

To dziwne ale bot zaczoł mi działać  o.O

Ale te wirusy to nieszkodliwe? Dosyć duże tego avast wykrywa przy otwieraniu  8S

Heh... wiem dlaczego. :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak na razie to przymierzam się do przepisywania bota na inny język: wielowątkowy i obiektowy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ten bot działa 24/7 ? Mogę dać mu polecenie, żeby cały czas siał podlewał i zbierał jak nie ma mnie przy pc i będzie mi to robił jak komp jest włączony?

Opublikowano

szkoda ze nie ma zadnego kontaktu z autorem bota ktory byl platny i dostepny pod adresem bot-wolnifarmerzy.pl byl w 100 % nie wykrywalny i chodzil w tle(nie trzeba bylo miec wlaczonej przegladarki) jezeli masz jakis kontakt z nim to sie moze dogadaj zeby ci sprzedal bota lub licencje.

Opublikowano

szkoda ze nie ma zadnego kontaktu z autorem bota ktory byl platny i dostepny pod adresem bot-wolnifarmerzy.pl byl w 100 % nie wykrywalny i chodzil w tle(nie trzeba bylo miec wlaczonej przegladarki) jezeli masz jakis kontakt z nim to sie moze dogadaj zeby ci sprzedal bota lub licencje.

Jest możliwość wykupienia bota z serwisem i oskryptowaniem za 750 zł :) jak dobrze się zareklamuje to można sporo zarobić jeżeli ma się 750 zł zainwestować

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

działa

Nie może Ci działać. :) Zauważyłem, że kochany Upjers pozmieniał API Wolnych Farmerów i o dziwo wyskoczył mi ten sam błąd co Wam (jeest).

Nie jestem pewien czy bot będzie Wam działał, ale go poprawiłem:

TOP SECRET:

Prawdopodobnie nadejdzie wersja 2.0 bota, a co za tym idzie zmieniony design bota, zmniejszony rozmiar, zużycie RAM i najważniejsze - działanie (poznałem kilka bibliotek, kilka z nich napisałem sam). Możliwe, że zmienię też język programowania, czyli dojdzie też wielowątkowość i bot PRZESTANIE BYĆ WYKRYWANY JAKO WIRUS (co mnie irytuje).

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

// up

Dzięki wielkie kolo12311 za szybką aktualiazacje. Korzystam z twojego bota od początku. Działa super, jedynie błąd Line 1422 (File " C;\...) troszkę drażni, z moich obserwacji jest powodowany zwolniem lub rozłączeniem łącza. 

Jeszcze raz dzieki za aktualizacje.

BOT DZIAŁA:)

Opublikowano

Zapomniałem o obsłudze błędów, a trudno jest to zaimplementować w 1663 linijkach kodu, co daje 69828 znaków. Dlatego chcę napisać bota od nowa.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

a mi sie  ogólenie nie chce zalogować. Klikam zaloguj się chwile myśli i nic dalej sie nie dzieje :(

Pomóżcie

Jeżeli "myśli" i nie wywala błędu to coś źle wpisałeś. Serwer powinien wyglądać np. tak: s9.wolnifarmerzy.pl

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Specjalnie założyłem nowe konto i faktycznie nie chce się zalogować.

Dane:

login: mpctest2014

hasło: *****

s20.wolnifarmerzy.pl

nic sie nie dzieje, możesz to sprawdzić kolo12311

Opublikowano

Specjalnie założyłem nowe konto i faktycznie nie chce się zalogować.

Dane:

nic sie nie dzieje, możesz to sprawdzić kolo12311

OK, poprawiłem. Teraz bot korzysta z nowego API (nawet nie zauważyłem kiedy ekipa Wolnych Farmerów to zmieniła).

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...