Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak było w 2013 roku!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tak poza tym... no czas szybko leci. Wiele osób przewinęło się przez MPC, ale od dwóch lat też widzę nieustannie tych samych ludzi. ;) Podziwiam Elitę forum, która spędziła tu wiele czasu i wiele wniosła. Mam nadzieję, że 2014 rok przyniesie więcej radości z użytkowania MPC, niż hejtów i kłótni.

@Endy, a Ty już nie rób z siebie takiego wielkiego hejtera, bo zabolała Cię szczerość, której nie mogłeś znieść. ;) Ktoś nadepnął Ci na odcisk, a Ty nie umiałeś uszanować innych poglądów. ^^

Opublikowano

Ponad rok czasu tu już jestem, jak ten czas leci. Jeśli ja miałbym coś dodać od siebie, to z jednej strony były by to pochwały, a z drugiej akty potępienia. Więc może lepiej przemilczę to. :P

Anyway... Happy new year.

Opublikowano

Na forum jestem zaledwie 6 miesięcy, a patrząc na podsumowanie roku i dodatek jak forum zmieniało się na przestrzeni lat, jest dowodem, że udzielam się dość mało.

Mam nadzieję, że moja "kariera", będzie tu trwała dosyć długo.

A wracając do tematu, dobrze, że forum się rozwija, gratulacje polubień i ilości użytkowników ! Oby tak dalej. ;)

Opublikowano

Bardzo dobre te podsumowanie. Tak właśnie minął rok 2k13. Oby 2014 był równie dobry, a nawet lepszy! :)

PS. Przydałoby się wreszcie Antix'a awansować na Admina, bo rzeczywiście odwala kawał dobrej roboty i jak najbardziej mu się należy.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Miejmy nadzieję że w 2014 roku będzie 200.000 polubień oraz 1 mln użytkowników : ]

Nie liczymy chyba tu multikont co? :P

Opublikowano

Ciekawy rok. Cieszę sie że dotrwalem do tego momentu. Jestem już tutaj od 5 lat, a jeżeli chodzi o zmiany są ogromne. Napewno nie zapomnę osób jak kilokartofli, czy mike, i jeszcze czasy fifolskiego. Wiem ze pewnie jestem obgadywany za plecami, ale sie nie poddaje. Liczę na kolejny rok pełen forumowych atrakcji.

Nowy rok, nowa osoba, to mój cel na przyszły rok.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...