Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak było w 2013 roku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tl;dr ;_;

Gdyby nie box na stronie głównej dla każdego to tyle like na fb by nie było, zanim się pojawiało to okienko było jakieś 33k ;)

btw. nicz o mie ;_; a tyle zrobiłem dla forumqa

Edytowane przez Konfitura

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Korzystając z okazji, chcę podziękować osobiście i w imieniu całego forum Wrednej, której praca jest nieoceniona i mimo przejścia na Elitę wciąż aktywnie pomaga ulepszać MPCforum i stanowi, dzięki swojej pracy i wielkiemu talentowi jedną z podpór tego forum.

Chciałbym podziękować jeszcze raz Wrednej za jej pracę, wielkie poświęcenie na rzecz MPC, szacunek, który wkładała w każdą najmniejszą błahostkę na forum, zaangażowanie, trud pracy i po prostu za to, że była i za to, że jest na forum. Coś niesamowitego i nie tylko godnego podziwu, ale czasem nawet samej takiej trwogi w człowieku, jak to ktoś potrafi się zaangażować w coś. Dla mnie to po prostu piękne.

Dziękuję bardzo. Mimo, że późno napisane, ale takie słowa naprawdę wiele dla mnie znaczą.

Kolejny rok przemija, życzę by było jeszcze ich bardzo, bardzo wiele. Wszystkiego dobrego i powodzenia w dalszym rozwijaniu tego projektu.

Opublikowano

Ja tam 2k13 zapamiętam jako rok UPS! COŚ POSZŁO NIE TAK! Oby 2k14 był lepszy pod tym względem :)

Opublikowano

Ja tam 2k13 zapamiętam jako rok UPS! COŚ POSZŁO NIE TAK! Oby 2k14 był lepszy pod tym względem :)

Mi bardziej driver error zapadł w pamięć.

DesoPL i Dektored lubią to
Opublikowano

Mi bardziej driver error zapadł w pamięć.

Jedno, i to samo :P Zatem wspólnie ogłaszamy 2013 rokiem błędów na forum :P

Opublikowano

Fajne podsumowanie. Forum faktycznie się zmieniało przez te lata na lepsze. Gratuluję wszystkim, którzy pełnią/ pełnili mniejsze/ większe obowiązki na forum.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie ma to jak trzy zdania i w nim trzy te same wyrazy, krótko ujmując powtórzenia i to solidne -.-. Co do tematu, to bardzo przyjemnie się czyta, i można nawet się dużo dowiedzieć, co się dzieje :)

Opublikowano

grudniu 2012 do grona GMów dołączyli Coming oraz BR3ND, którzy niestety nie są już wśród grona „czerwonych”.

Szkoda :P

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Oraz MPC Graphic Team, która chronologicznie jest najmłodsza, a posiada jeden z większych potencjałów na całym forum. Każdy z wymienionych zespołów zajmuje się zadaniami znanymi każdemu z was ;)

No oczywiście, jesteśmy grupą leni których ludzie hejtują za branie udziału w konkursach graficznych na forumku ( ͡° ͜ʖ ͡°) #potwierdzone #info

3t6EGVz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...