Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6.Jak wchodzę na serwer to po kilku sekundach znowu mnie łączy z tym samym serwerem.

QroSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cs 1.6.Jak wchodzę na serwer to po kilku sekundach znowu mnie łączy z tym samym serwerem.

Wczoraj było ok.Jedynie ustawiłem renderowanie na OpenGL.Normalnie grałem, miałem mniejszy ping , a dzisiaj wchodzę na serwer i po kilku sekundach znowu mnie łączy z nim.(Serwer jest polski: 'Fragujemy.com')DD2.Sciągnąłem 2 inne Cs'i 1.6 i na pierwszym nie chciał się zainstalować pisało, że jest problem z integralnością plików, a drugi się normalnie ściągnął, tylko ten sam problem, czyli ciągłe łączenie z serwerem.
Na inne serwery próbowałem wejść na 3 serwery, lecz pisało, że mam bana i mam sprawdzićkonsole, a w konsoli pisało:BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 132Masz bana sprawdz konsolę.A nawet nigdy nie wchodziłem na te serwery;/

Już nie ogarniam o co chodzi, wcześniej grałem normalnie mam teraz pozycje 18, ale ciągle spadam z tym rankingiem i wszystko się zaczeło od przestawienia renderowania na OpenGl i zresetowaniu laptopa(po zresetowaniu już nie wchodziłem na laptopa, a następnego dnia ten problem już był)icon_confused.gif
Proszę o pomoc o szybką pomoc;/

Jak mi się tak ciągle łączy to w konsoli wyskakuje to:
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 132
Requesting tempdecal.wad from server

Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180
Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181
Error: server failed to transmit file 'customization'

Opublikowano

Nie czytalem twojego tematu, ale sądząc po samej nazwie ktoś wgrał ci do cstrike automatycznie łaczanie sie serwerem podczas włączania gry.

Możesz sie bawić w usuwanie plików, lecz na twoim miejscu radziłbym zrobic reinstall.

Nie radze wchodzic na serwery które próbuja zdobyć graczy w tak chamski sposób.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam tak samo i reinstall nie pomaga. Najlepiej było, gdyby ktoś wrzucił folder folder cstrike do neta, podmienić i git ^_^

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...