Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]Eternia Last Chaos!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D Chciałbym zachęcić do zagrania oraz zareklamować prywatny serwer jakim jest Eternia Last Chaos...
LINK DO STRONY GŁÓWNEJ

To jest ukryta treść, proszę

Informacje o serwerze:
Exp x15
SP x10
DROP x8
GOLD x8

Gra posiada wiele fajnych rzeczy, niestety nie jest to łatwy serwer ze względu na podwyższoną moc i def potworów. Ale dla doświadczonych i cierpliwych graczy idealny :D
Pod sam początek gry postać ma dużo dobre eq na 50lvlu dostajemy dwie bronie +17 oraz set +15 potem na 100lvlu tak samo, dostajemy też Platyny exp oraz 150 esek expa i pu.... Co do ilości pu, zadanie na 60lvl daje nam 10k pu oraz zadania w Alvitar dają na ok 30k nawet więcej, Weteran daje 30k więc o to nie musimy się martwić. Lvl bijemy głownie na zadaniach, potem od 190lvla musimy sobie dawać rade w biciu potworów, sa dodane dwie krainy których nie ma na innych LC. Pety też są nowe oraz stare też znajdziemy :D

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO ZAGRANIA W TO PRZEDSTAWIONE LAST CHAOS. DZIĘKI!!!

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to robi w dziale Publikacja Serwerów?

Proszę o przeniesienie do głównego działu LastChaos, btw po co reklamować serwer który istnieje już 2-3 lata, masz z tego jakieś zyski?

Opublikowano

Tak aby zachęcić do gry na super serwerze i zebrać ekipa do wspólnej gry

Tak aby zachęcić do gry na super serwerze i zebrać ekipa do wspólnej gry

Opublikowano

Alahris: Prosiłbym, abyś wszystkie informacje jakoś uporządkował.

czarek1122: Serwer istnieje już nie dwa, nie trzy, a cztery lata! Nadal się dobrze trzyma, więc coś to oznacza.

Zaraz dodam Eternie do spisu serwerów.

zSCFQrN.png

Opublikowano

O, przy okazji dodam też tamten, dziękuję. :)

Mógłby ktoś dać screenshot peta Cold One, czy jak on się nazywa?

Musisz chyba przetrzepać ogólnie dział, pozamykać publikacje padniętych serwerów i dodać te, które jeszcze są. Szukając tego widziałam, że jest tam masę tych tematów :3

Tak wgl, to dużo tutaj ludzi gra? I ile zajmuje wbicie maxa?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Musisz chyba przetrzepać ogólnie dział, pozamykać publikacje padniętych serwerów i dodać te, które jeszcze są. Szukając tego widziałam, że jest tam masę tych tematów :3

Tak wgl, to dużo tutaj ludzi gra? I ile zajmuje wbicie maxa?

Postaram się dziś to zrobić. Częściowy porządek już robiłem, resztę zrobię później. :)

O ile dobrze wiem, to nadal dużo ludzi gra.

zSCFQrN.png

Opublikowano

3 dni i masz max, tylko musisz miec kase na Eski expa :D to akurat 45kk/sztuka chodzi, więc cash też można ale szkoda kasy.

Opublikowano

A możesz zrobić prezentację taką by wszystko było ładnie widać? Podobną do innych, bo ta jest trochę... chaotyczna i ciężko się czegoś dowiedzieć :3

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

3 dni i masz max, tylko musisz miec kase na Eski expa :D to akurat 45kk/sztuka chodzi, więc cash też można ale szkoda kasy.

Nie realne do wykonania bez cashu i koksu

Sam gram już miesiac czasu i mam 115 lvl

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

O ile dobrze kojarzę, to jest ich nowy pet, taki dinozaur, ale mogę się mylić.

A masz może jakiegoś screena? ;> Niedługo cała Epoka Lodowcowa będzie w LC. xD

Opublikowano

Mam problem wbiłem na lc wbijam na spota archwizardem klikam na moba  Postać wykonuje na mobie hity lecz odrazu sie buguje gra Dokładniej wygląda to ta że zabija moba z hita i dalej wali hita jakbybył tam mob nadal .... Walać skillami odrazu działa normalnie  Ja obrywam ale nie mogę używać skilli/zmieniać targetu Jedynie pomaga zamknięcie przez krzyżyk LC   Macie jakieś pomysły 

Co do expa do pbi nie potrzeba wgl Za qwesty dostaje sie 2-5 lvl  A co do zarabiania aktualnie jest event w juno są także dzbany z nich lecą niebki itp a także Kary Niebieskie :) Po evencie będzie można sprzedać do korona :P 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam problem wbiłem na lc wbijam na spota archwizardem klikam na moba  Postać wykonuje na mobie hity lecz odrazu sie buguje gra Dokładniej wygląda to ta że zabija moba z hita i dalej wali hita jakbybył tam mob nadal .... Walać skillami odrazu działa normalnie  Ja obrywam ale nie mogę używać skilli/zmieniać targetu Jedynie pomaga zamknięcie przez krzyżyk LC   Macie jakieś pomysły 

Może przeinstaluj grę... 

Opublikowano

Cold One to takie jajejczko podczas eventu wielkanocnego 10 takich dawało ci nowego wierzchowca dinozaura obecnie tego peta nie zdobędziesz no chyba że skupisz jajeczka jeśli komuś zostały. Zapraszam na Serwer to pokaże dinozaura xDDDD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, zapraszam na server który istnieje od około 5 lat. I dalej jest. Po co grać na innych privach powstających i jednocześnie upadających. W ostatnim czasie zostało przywrócone juno z ep 2 chyba dla wielu z nas najlepsze. Jestem otwarty na pomoc dla nowych graczy. Chcesz coś więcej wiedzieć pisz na priv. chętnie odpowiem ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...