Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko informuje ze na stronie sserwera DiamondMT2 zostal wrzucony post dotyczacy ostatniej przerwy.

Oto on:

Witajcie moi drodzy.
Serwer jest w stanie przebudowy po ostatniej usterce. Niestety, od 20 grudnia az do 5 stycznia nie mam dostepu do sieci by wszystko Wam wyjasnic jak wszystko stoi w chwili obecnej. Gwarantuje, ze do 6 stycznia napisze co sie dzieje.

Nie bierzcie informacji z zewnetrznych zrodel - nie mamy fanpage, nie piszemy na forach.

Pozdrawiam :P

ruU3AnC.png

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że serwer będzie działać,to wiadomo cały czas,przynajmniej ja to wiedziałem,za dużo kasy by Crive stracił zwijając ten interes.Lecz nie wątpliwie strasznie spadnie ilość graczy ;( No chyba że Crive postanowi się wziąć za serwer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Że serwer będzie działać,to wiadomo cały czas,przynajmniej ja to wiedziałem,za dużo kasy by Crive stracił zwijając ten interes.Lecz nie wątpliwie strasznie spadnie ilość graczy ;( No chyba że Crive postanowi się wziąć za serwer.

Dlatego przypominam w razie co jak ktos juz to olał i nie sprawdza strony. Duzo ludzi pisze ze to juz koniec serwa a to nie prawda.

ruU3AnC.png

Opublikowano

albo znają Crive lepiej jak ty np i wiedza jaka to z niego osoba mydląca oczy innym aj jak się przyciśnie jego do ściany na fakty to tylko potrafi zbluzgać na ts wiec wybacza ale w ty momencie jeśli chodzi o mnie to znam go od początku diamondyt i po zatem niech znowu nie mydli oczu ze przechodzi na nowy serwer lub nie miał neta bo taka bajką karmić może was a nie tych co znają zasady działania serwerów

wprowadzenie: od kilku miesięcy ovh nie miało problemów z własnymi serwerami czy tez internetem wiec jakim cudem on pisze ze nie miał neta i do tego kto by zmieniał maszynę przed świętami aby tracić kasę i nie informując przy tym ludzi przynajmniej przez forum a nie je zamykać. A gdyby nawet zmieniał maszyne to od wykupienia dedyka do postawienia zabezpieczeń wgrania plików (z gotowego dedyka )ponownie na serwer to max 3-4 godziny

1. baza danych jest na tym samym serwie co pliki game - wiec jakim hu.jem pokazuje staty serwera gild itp, - jak niby nie ma neta hmm???

2. forum wyłączone dla czego przecież jest na całkiem innym serwie jest na home.pl tam samo gdzie patcher gry. Forum wyłączone jest bo Crive obiecywał od ponad 6 mies nowości i mydlił ludziom oczy itp, aż ktoś się wku-wił do tego stopnia ze postanowił mu wgrać nowości sam na serwer a przy okazji gwizdnęli mu bazę, ale o tym już nie wspomniał na stronie, dla czego bo nikt by nie zagrał już na tym serwie

zobaczymy 6 stycznia jak się Crive znowu będzie tłumaczył na forum swojej gry no albo jak zwykle będzie olewał wszystko znowu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

albo znają Crive lepiej jak ty np i wiedza jaka to z niego osoba mydląca oczy innym aj jak się przyciśnie jego do ściany na fakty to tylko potrafi zbluzgać na ts wiec wybacza ale w ty momencie jeśli chodzi o mnie to znam go od początku diamondyt i po zatem niech znowu nie mydli oczu ze przechodzi na nowy serwer lub nie miał neta bo taka bajką karmić może was a nie tych co znają zasady działania serwerów

wprowadzenie: od kilku miesięcy ovh nie miało problemów z własnymi serwerami czy tez internetem wiec jakim cudem on pisze ze nie miał neta i do tego kto by zmieniał maszynę przed świętami aby tracić kasę i nie informując przy tym ludzi przynajmniej przez forum a nie je zamykać. A gdyby nawet zmieniał maszyne to od wykupienia dedyka do postawienia zabezpieczeń wgrania plików (z gotowego dedyka )ponownie na serwer to max 3-4 godziny

1. baza danych jest na tym samym serwie co pliki game - wiec jakim hu.jem pokazuje staty serwera gild itp, - jak niby nie ma neta hmm???

2. forum wyłączone dla czego przecież jest na całkiem innym serwie jest na home.pl tam samo gdzie patcher gry. Forum wyłączone jest bo Crive obiecywał od ponad 6 mies nowości i mydlił ludziom oczy itp, aż ktoś się wku-wił do tego stopnia ze postanowił mu wgrać nowości sam na serwer a przy okazji gwizdnęli mu bazę, ale o tym już nie wspomniał na stronie, dla czego bo nikt by nie zagrał już na tym serwie

zobaczymy 6 stycznia jak się Crive znowu będzie tłumaczył na forum swojej gry no albo jak zwykle będzie olewał wszystko znowu

chodzi chyba o to ze on nie ma neta, a nie sprzet na ktorym stoi serwer, cos jeblo pewnie.

Opublikowano

też myślałem że diamond upadł ;x a na pewno przez ten czas ludzie którzy grali ( jakaś część ) przeszła na inne serwery.. taki choćby dreikon ( którego nie polecam ).

Opublikowano

czytaj a nie pytaj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością aż ten serwer włączą.

Serwer moim zdaniem najlepiej rozbudowany ;)

Miła atmosfera , mili ludzie , większość ludzi ogarnia :)

Tylko jest 1 problem gdyby nie ten problem to diamond byłby najlepszym serwerem , mianowicie chodzi o ADMINISTRACJĘ !!!

Crive interesuje się tylko naprawami serwera ponieważ kasa mu ucieka z pod nosa :) Mógłby się zainteresować serwerem na codzień , mam nadzieję że teraz tak będzie ,

ale szczerze to szanse są marne ;c

99% że crive naprawi serwer a później znowu będzie miał wszystko w dupie , dopiero znów jak serwer się zepsuje zacznie się interesować :)

No cóż zawsze zostaje ten 1% ^^

Jak włączą diamonda to będę z niego nagrywał na yt , bo już wcześniej nagrywałem ale padł ;c

Jeżeli ktoś chciałby pooglądać tutaj macie link do kanału :

To jest ukryta treść, proszę

25527075700508715080.png

Opublikowano

Dobrze wiem jaka Crive jest osobą,6 stycznia za 20 min,informacji nadal nie ma,i coś czuje że nawet do końca tygodnia się ona nie pojawi.

xD tez czekasz? xD

ruU3AnC.png

Opublikowano

No faktycznie , na czas może nie podać , nie przesadzaj że 00:00 musi już napisać xD

Czuję że napisze coś dopiero za kilka dni :D

25527075700508715080.png

Opublikowano

www.diamondmt2.pl News ze strony

Witajcie moi drodzy.
Serwer jest w stanie przebudowy po ostatniej usterce. Niestety, od 20 grudnia az do 5 stycznia nie mam dostepu do sieci by wszystko Wam wyjasnic jak wszystko stoi w chwili obecnej. Gwarantuje, ze do 6 stycznia napisze co sie dzieje.

Nie bierzcie informacji z zewnetrznych zrodel - nie mamy fanpage, nie piszemy na forach.

Opublikowano

www.diamondmt2.pl News ze strony

Witajcie moi drodzy.

Mistrz -.- Wiesz ze napisalem to samo w temacie ? =_=

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie wiem co sobie myśli Pan Crive, ale ja powoli mam już dość, chociaż cały czas stałem murem za nim i za diamondem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...