Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktos co sie dzieje z tym serwem? Bo był Zajebisty

Na stronie nadal prace trwają powoli tracę nadzieje na powrót ale jednak jeszcze wierze.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja również zapytam się kiedy będzie on działał w końcu??;> 
aa tak wgl serwer Diamondmt2 był serwerem bardzo dobrym i szkoda że go nie ma. lecz jednak długo na nim się nagrałem i czekam z nie cierpliwością na niego. 

Opublikowano

DiamondMT2, bardzo dobry privek ale pamiętam że Administrator [GA]Crive mało aktywny był w grze mało eventów było myślę że po tej offce zdoła coś ogarnąć :) jakiś evencik i bardziej sie postara ;d

Pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim do tej pory grałem tylko administracja... Miejmy nadzieje że powróci stary dobry diamond :)

Opublikowano

No i chyba już ewidentny koniec. Nie działa forum, ani stronka. Tego mogliśmy się spodziewać, bo Pana Criva nie było od 18 lutego, a stronki nie opłacił. Cóż. Ciężko jest mi się z tym pogodzić, ale chyba to już ostateczny koniec. Mega szkoda mi tego serwera. Crive to idiota, tyle w temacie.

Opublikowano

No i chyba już ewidentny koniec. Nie działa forum, ani stronka. Tego mogliśmy się spodziewać, bo Pana Criva nie było od 18 lutego, a stronki nie opłacił. Cóż. Ciężko jest mi się z tym pogodzić, ale chyba to już ostateczny koniec. Mega szkoda mi tego serwera. Crive to idiota, tyle w temacie.

Już nie raz widziałem ten komunikat na diamondmt2.pl. Dlatego myślę że tjeszcze coś się dzieje.

ruU3AnC.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy polski serwer, ale najgorszy admin. Od prawie 3 miesięcy żadnego info a serwer nie działa już chyba z pół roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...