Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spadnie Strasznie Ilość Graczy bo każdy myśli że serwer Padł :)

Ja sam Przeszedłem na i******.pl

No wlasnie po to napisalem taki temat zeby ludzie pamietali o serwie bo naprawde dobry serw byl albo jest nie wiem xD

ruU3AnC.png

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego taki pajac jak Kowalek pisze, że serwer padał - jeżeli na stronie wyraźnie piszę, że da znać i wyraźnie widać, że nie ma zamiaru od tak serwera zostawić. Chociaż racja, za to co Crive wyprawia to serdeczny ch** mu w cztery litery. Miał dać info 6, jest 16 infa nie ma. Dziękuje.

Opublikowano

No ale jak pisaliście wyżej, zostały skradzione, wiec szybko ON się nie spodziewajcie, na dodatek forum nie działa.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

No ale jak pisaliście wyżej, zostały skradzione, wiec szybko ON się nie spodziewajcie, na dodatek forum nie działa.

Forum bylo juz wyłączone wcześniej,po krótkiej przerwie i teraz nadal jest wyłączone .

ruU3AnC.png

Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego taki pajac jak Kowalek pisze, że serwer padał - jeżeli na stronie wyraźnie piszę, że da znać i wyraźnie widać, że nie ma zamiaru od tak serwera zostawić. Chociaż racja, za to co Crive wyprawia to serdeczny ch** mu w cztery litery. Miał dać info 6, jest 16 infa nie ma. Dziękuje.

a tobie bez myślny człowieczku i nie potrafiący przyswajać wiedzy radze poczytać z zrozumieniem moje posty

pisze, że serwer padał - jeżeli na stronie wyraźnie piszę, że da znać

i co ślepaku chyba napisał że 6 stycznia znowu zamydlił oczy a ty jak ten rzep uczepiony psiego ogona będziesz jeszcze pisał aby bronic buraka Crive żałosne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a tobie bez myślny człowieczku i nie potrafiący przyswajać wiedzy radze poczytać z zrozumieniem moje posty

pisze, że serwer padał - jeżeli na stronie wyraźnie piszę, że da znać

i co ślepaku chyba napisał że 6 stycznia znowu zamydlił oczy a ty jak ten rzep uczepiony psiego ogona będziesz jeszcze pisał aby bronic buraka Crive żałosne

sam nie myślisz człowieku i sam się tutaj unosisz. proponuję trochę przerwy od patrzenia minuta w minutę w ten temat. napisałem, że tak łatwo nie porzuci diamonda, nie popierdam go, a po prostu napisałem, że jak napisał post, ze news się pojawi to się pojawi. chociaż od razu podkreślam, że też mnie ten fakt ostro irytuje. ten fakt daty napisania newsa.

Opublikowano

sam nie myślisz człowieku i sam się tutaj unosisz. proponuję trochę przerwy od patrzenia minuta w minutę w ten temat. napisałem, że tak łatwo nie porzuci diamonda, nie popierdam go, a po prostu napisałem, że jak napisał post, ze news się pojawi to się pojawi. chociaż od razu podkreślam, że też mnie ten fakt ostro irytuje. ten fakt daty napisania newsa.

to ci teraz napisze kto ma całe pliki do tego diamonda

grał tymi postaciami

CrazyBoy CrazyArcher kilka miesięcy postacią Calvan później ArmagedonBoy wiec teraz będziesz wiedział a dla czego tak się stało to juz zapytaj Crive czemu ten gość tak się wkurwił na niego ze mu wyjebał serwer w powietrze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Koncem stycznia chciałeś chyba powiedzieć.

A następnie luty.

Skoro serwer powinien działać ~2tyg. temu a nadal nic to? Chyba koniec, albo będzie działać mega późno.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Może Crive zapomnial ze ma serva xdddddd. Ma ktoś może jaki kolwiek z nim kontakt prucz zgłoszeń na stronie?

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja wątpię że serwer bedzie działał podobno pliki serwerowe zostały ukradzione dlatego moze nie stawiaja serwera ...

Podobno to ty miales byc dziewczyna wiec nie pierdol glupot jak nic nie wiesz jak wystartuje to wystartuje , trzeba czekac :)

xxx

Opublikowano

Podobno to ty miales byc dziewczyna wiec nie pierdol glupot jak nic nie wiesz jak wystartuje to wystartuje , trzeba czekac :)

kilka zasad szczeniaczku

1. kultura

2.czytaj posty

3. nie wypowiadaj się jeśli tam nie grałeś proste

i nie podobno tylko już nie będzie diamonda bo co powiedzieć ludziom co grali że sorka ale nie macie eq i isa a do tego ludzie znają wasze loginy i pasy

myśl czytaj zanim coś tak bezczelnego i głupiego nabazgrolisz znowu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server nie upadł to pewne tylko jak sie zamiast napierdala w Lola zamiast naprawiać serwer no to sorry. Wiadomo że postawienie wszystkiego od nowa nie jest takie proste ale ile mozna czekac ? Nie dosc że liczba graczy spadnie nawet po wlaczeniu o jakies 70-80% chyba że to bedzie zupelnie cos nowego ..

Opublikowano

Szkoda, że serwer upadł, bo dobrze go wspominam. Spędziłem grając na nim ponad pół roku.

Grałem na wielu serwerach, ale własnie Diamond najbardziej przypadł mi do gustu.

Przestałem grać w wakacje, bo zniechęciło mnie to, że admini olewali ten serwer i panowała straszna samowolka. Jak widać doprowadziło to do upadku serwera.

Ja dziwię się, że Crive nie sprzeda plików, bo są świetne. Parę poprawek i dodanie odrobiny nowości i mamy serwer na miano hitu 2014.

Błagam, aby ktoś odrodził ten serwer. Na pewno miałby online 1k+ wraz ze mną i całą ekipą kumpli.

Także zamiast siedzieć i lamić na MPC zabierać się do roboty. Jakbym ogarniał tworzenie serwerów sam bym to zrobił, ale czas i umiejętności nie pozwalają.

Pozdrawiam i czekam na temat w zapowiedziach o tytule "Wielka reaktywacja DiamondMT2" :D

Opublikowano

Szkoda, że serwer upadł, bo dobrze go wspominam. Spędziłem grając na nim ponad pół roku.

Grałem na wielu serwerach, ale własnie Diamond najbardziej przypadł mi do gustu.

Przestałem grać w wakacje, bo zniechęciło mnie to, że admini olewali ten serwer i panowała straszna samowolka. Jak widać doprowadziło to do upadku serwera.

Ja dziwię się, że Crive nie sprzeda plików, bo są świetne. Parę poprawek i dodanie odrobiny nowości i mamy serwer na miano hitu 2014.

Błagam, aby ktoś odrodził ten serwer. Na pewno miałby online 1k+ wraz ze mną i całą ekipą kumpli.

Także zamiast siedzieć i lamić na MPC zabierać się do roboty. Jakbym ogarniał tworzenie serwerów sam bym to zrobił, ale czas i umiejętności nie pozwalają.

Pozdrawiam i czekam na temat w zapowiedziach o tytule "Wielka reaktywacja DiamondMT2" :D

Fakt Crive moglby sprzedać lub coś z tymi plikami zrobić ale żeby on sie serwerem nie zajmował wogole bo oleje go i tak . TO był jeden z najlepszych serwerów jeszcze jak był ON , ale pazernosc Criva doprowadziła do tego że nie ma jak narazie ani serwera ani nic ;) No ale może coś jeszcze kiedys z tego bedzie ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...