Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tamte wakacje graczy było 1,2k+ ;)

Rok temu nie wierzyłem w żadne podkręcane liczniki itp. i tak przeglądam listę privów, a tutaj jakiś Diamond, no ok. Wchodzę na stronkę, a tam 2,6k graczy online :0 Zdziwienie moje było ogromne, więc jedyne co pamiętam ze strony serwera to licznik podkręcony x2 xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Dwa Miesiące przez wyłączeniem Diamonda czyli tak Listopad, Październik było o wiele mniej osób niż zwykle bywało.Nie mogę w to uwierzyć, że tak stabilny i dochodowy serwer padł.Mam cichą nadzieję, że zostanie reaktywowany tak jak Eruris, lecz zabardzo w to nie wierzę

Opublikowano

Szkoda że musieli zamknąć serwer na tak długo na pewno dużo ludzi odeszło:/

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Ja na prawde nie rozumiem dlaczego ludzie zakładają jakieś nędzne hardy po raz enty jak można zrobić serwer kropka w kropke taki jak Diamond i gwarantuje że będzie miał wzięcie bo to był na prawde zajebisty serwer tylko gdyby ta administracja... 2 Lata od startu miał non stop po 1k osób a teraz te serwerki po miesiącu max 300/400.

Jak sobie przypomne te wojny, ciągła rywalizacja, w nocy zajęte metki i ciągle spiny na forum że ktoś ksuje no po prostu łezka w oku w c**j xD

Opublikowano

znam osobe która sprzedaje pliki diamonda za 200 zl.

Opublikowano

Ja na prawde nie rozumiem dlaczego ludzie zakładają jakieś nędzne hardy po raz enty jak można zrobić serwer kropka w kropke taki jak Diamond i gwarantuje że będzie miał wzięcie bo to był na prawde zajebisty serwer tylko gdyby ta administracja... 2 Lata od startu miał non stop po 1k osób a teraz te serwerki po miesiącu max 300/400.

Jak sobie przypomne te wojny, ciągła rywalizacja, w nocy zajęte metki i ciągle spiny na forum że ktoś ksuje no po prostu łezka w oku w c**j xD

Masz racje, brakuje takiego porzadnego serwera teraz, za dużo tych hardów które przypominają nudnego pl. Ja grałem na diamondzie 2lata temu z koleżanką i wspominam tez czas niezwykle dobrze, ciągłe walki o metki, o spoty. Teraz nie ma o czego wrócić. Mogli by postawić diamona na nowo z jakimiś nowościami :)

Opublikowano

Wbijcie na stronke Diamondmt2 Online ? Wątpie nie podawajcie hasla o loginu w tym oknie chcą eq zabrac :} A o co wgl  z tą strona chdozi ?

Opublikowano

No ja dzisiaj wbiłem i nic chciałem odpalić diamonda pisze że mam jakiś błąd z patchem więc chciałem pobrać na nowo okazuje sie że ani jeden link nie działa to od picu zalogowałem się na stronie głównej diamonda i logowanie tez nie działa nie wiem co jest grane serv jest online i widze że ludzi jest 850 wtf ???

Opublikowano

No ja dzisiaj wbiłem i nic chciałem odpalić diamonda pisze że mam jakiś błąd z patchem więc chciałem pobrać na nowo okazuje sie że ani jeden link nie działa to od picu zalogowałem się na stronie głównej diamonda i logowanie tez nie działa nie wiem co jest grane serv jest online i widze że ludzi jest 850 wtf ???

Jakie 850 ludzi?! Co ty za farmazony pleciesz.

Srij9JT.png

Opublikowano

diamond już się nie podniesie, zostały skradzione do niego pliki serwerowe. zresztą crive ma to w dupie i tak.

Opublikowano

Ta strona Diamonda co teraz jest to fejk ta?

Chyba tak

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...