Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie temat na klotnie jak bedziecie mieli porzadne info to piszcie tu w razie co jesli byl by jakis news i zauwarze tez napisze.

ruU3AnC.png

Opublikowano

No ale jak tak można w ogóle.. PORAŻKA i SKANDAL! :) Miał napisać 6, jest dwunasty. Nie wiem co on sobie myśli.

Opublikowano

Moze to glupie ale jesli nie radzi sobie to mogl by oddac albo sprzedac komus kto to ogarnie tylko zeby nie zmienial :P

ruU3AnC.png

Opublikowano

nie sprzeda bo po

1. baza została skradziona ( wiec nie zrobi ponownie tego samego serwera z ta sama baza jak ludzie nie maja eq i by musieli zmieniać emaile i hasła na nowe a wiadomo jak to było na diamondzie masakra czasami 3 miech się czekało )

2. pliki też zostały skradzione

3. znając jego na tyle co ja to to jest cienias jeśli chodzi o pliki serwerowe jak był Snap on był technikiem doamonda a Crive tylko liczył kasę do tego jak było mało mu kasy se lał eq z puery wiec czy chcesz grac na serwie gdzie ktoś kupi sobie top 1 eq z query a ty musisz się męczyć aby je mieć

4. brak technika na diamkuod polowy lutego zeszłego roku

5. poza tym Kowalek co do cb jak tam eq z query ????? przecież znasz Crive i nawet jeszcze byłeś u niego w gildi AfterLife a tam eq było dawane z query mało kto robił eq w tej gildi sam

Ale znaleźliście kolegę co wycyckał was na dobre heheh

Crive wiedziałem ze umiesz ruchać np Warta Grzechu, ale było ci mało to i jeszce chłopców z własnego serwa żeś wyruchał no jesteś pro gigant hu.j

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie sprzeda bo po

1. baza została skradziona ( wiec nie zrobi ponownie tego samego serwera z ta sama baza jak ludzie nie maja eq i by musieli zmieniać emaile i hasła na nowe a wiadomo jak to było na diamondzie masakra czasami 3 miech się czekało )

2. pliki też zostały skradzione

3. znając jego na tyle co ja to to jest cienias jeśli chodzi o pliki serwerowe jak był Snap on był technikiem doamonda a Crive tylko liczył kasę do tego jak było mało mu kasy se lał eq z puery wiec czy chcesz grac na serwie gdzie ktoś kupi sobie top 1 eq z query a ty musisz się męczyć aby je mieć

4. brak technika na diamkuod polowy lutego zeszłego roku

5. poza tym Kowalek co do cb jak tam eq z query ????? przecież znasz Crive i nawet jeszcze byłeś u niego w gildi AfterLife a tam eq było dawane z query mało kto robił eq w tej gildi sam

Ale znaleźliście kolegę co wycyckał was na dobre heheh

Crive wiedziałem ze umiesz ruchać np Warta Grzechu, ale było ci mało to i jeszce chłopców z własnego serwa żeś wyruchał no jesteś pro gigant hu.j

ja byłem w After hahahaha, żadna moja postać nigdy nie była w tej gildii

eq z navi ? hmm słyszałem o kilku przypadkach, ale pierwsze słyszę, żebym ja miał eq w navi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...