Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crive zna sie na tym, ale olal zarobek totalnie, baza zostala skradziona, serwer moze dzialac, ale 3/4 bez eq bedzie -_- dlatego nad tym pracuje - sam.

Raczej wątpię Crive ma serwery WoW-a i olał metina totalnie nie opłacało mu się robić za te marne hajsy z diamonda.

Niedługo ma ruszać serwera Essenia bardzo podobny do Diamonda tak tylko mówię dla tych co są fanami Oldschoolowych Mediumów.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Raczej wątpię Crive ma serwery WoW-a i olał metina totalnie nie opłacało mu się robić za te marne hajsy z diamonda.

Niedługo ma ruszać serwera Essenia bardzo podobny do Diamonda tak tylko mówię dla tych co są fanami Oldschoolowych Mediumów.

A ty wróżbita Maciej jesteś? Diamond opłacał mu się na tyle,  że szkoda było by go zamykać tak o. 

Czekać tylko na reaktywację. @ShowMustGoOn. ponoć ma pliki Diamonda. Jeżeli ktoś jest ogarnięty, to niech je odkupi, ew. zaproponuje współpracę what ever, bo serwer był the best, a teraz same gówna startują. Sukces gwarantowany.

Opublikowano

A ty wróżbita Maciej jesteś? Diamond opłacał mu się na tyle,  że szkoda było by go zamykać tak o. 

Czekać tylko na reaktywację. @ShowMustGoOn. ponoć ma pliki Diamonda. Jeżeli ktoś jest ogarnięty, to niech je odkupi, ew. zaproponuje współpracę what ever, bo serwer był the best, a teraz same gówna startują. Sukces gwarantowany.

Crive ( Matiego ) znam od paru lat i pisanie głupot że mu się opłacało trzymać serwer to beka. On w realu jest bogaty jego ojciec ma własną firme. Crive ma swoje serwery WoW-a.

Do tego przez jakieś 3 miechy przed upadkiem serwer licznik był podkręcany a w rzeczywistości Crive już prawie nie zarabiał. Ogarniałem z nim na testowym VPS-ie update który miał być dodany na diamka ( nowy dung  + nowe itemy , odbugwalismy te dziwne hity w pvp i sporo innego syfu tylko Mati uznał że nie ma sensu i poszedł grać w lola i wtedy ostatni raz go widziałem. )

Więc nie gadaj głupot jak nie wiesz.

@pliki diamka zrobić na podstawie prezki to 7/10 dni roboty max.

Opublikowano

Crive ( Matiego ) znam od paru lat i pisanie głupot że mu się opłacało trzymać serwer to beka. On w realu jest bogaty jego ojciec ma własną firme. Crive ma swoje serwery WoW-a.

Do tego przez jakieś 3 miechy przed upadkiem serwer licznik był podkręcany a w rzeczywistości Crive już prawie nie zarabiał. Ogarniałem z nim na testowym VPS-ie update który miał być dodany na diamka ( nowy dung  + nowe itemy , odbugwalismy te dziwne hity w pvp i sporo innego syfu tylko Mati uznał że nie ma sensu i poszedł grać w lola i wtedy ostatni raz go widziałem. )

Więc nie gadaj głupot jak nie wiesz.

@pliki diamka zrobić na podstawie prezki to 7/10 dni roboty max.

Primo, ja też go znam. Jestem jego ojcem.

Uno, czekamy, aż zrobisz.

Opublikowano

Strona zaczęła działać. Więc chyba jednak coś robi.

Opublikowano

Strona zaczęła działać. Więc chyba jednak coś robi.

up zanim napiszesz coś to sprawdź pierw ponad 7 miesięcy nie działa strona serwer i forum

a to co działa to tylko grafika na stronie nic poza tym

Opublikowano

up zanim napiszesz coś to sprawdź pierw ponad 7 miesięcy nie działa strona serwer i forum

To akurat kolego wiem, bo od tych siedmiu miesięcy regularnie sprawdzam status serwera. Tylko po prostu napisałem, że znowu zaczęła chodzić strona i ktoś musiał ją włączyć - tak? A to, że Crive ma serwer w dupie i nic nie robi w kierunku aby serwer stanął na nogi to ja o tym doskonale wiem.

Opublikowano

Jedno jest pewne - bazę danych (czy jak to się nazywa) szlag trafił, więc nic nam nie zostało z naszych kont. Sądzę, że 7 miesięcy wystarczy na naprawę ew. błędów, więc można śmiało twierdzić, że serwer padł.

Opublikowano

Możemy tylko liczyć na to, że serwer stanie na nogi,  a szkoda bo fajnie się na nim grało.

Nie ważne co rozum mówi, ważne co serce czuje. ♥

&

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem !

Opublikowano

Jedno jest pewne - bazę danych (czy jak to się nazywa) szlag trafił, więc nic nam nie zostało z naszych kont. Sądzę, że 7 miesięcy wystarczy na naprawę ew. błędów, więc można śmiało twierdzić, że serwer padł.

Skąd takie info ? Baza jest w porządku wszystkie plotki o tym że  był włam na serwer to pieprzenie głupot.

Opublikowano

Skąd takie info ? Baza jest w porządku wszystkie plotki o tym że  był włam na serwer to pieprzenie głupot.

Ze strony. Spróbuj się zalogować (nie na forum)

Opublikowano

Ze strony. Spróbuj się zalogować (nie na forum)

Strona stoi na innym hoscie niż serwer i dedyk na którym stał serwer nie jest opłacony stąd brak połączenia z bazą.

Opublikowano

Myślę, że należy odpuścić czekanie na ten serwer, jak powstanie to powstanie. Ale nie sądzę, że ludzie zagrają tu na nowo.

Opublikowano

Myślę, że należy odpuścić czekanie na ten serwer, jak powstanie to powstanie. Ale nie sądzę, że ludzie zagrają tu na nowo.

Oj myślę że zagrają.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Jeżeli by wystartował od nowa, pewno bym zagrał... 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Strona stoi na innym hoscie niż serwer i dedyk na którym stał serwer nie jest opłacony stąd brak połączenia z bazą.

Baza jest wspólna. Nie ma to nic wspólnego z hostem.

Serwer już nie wstanie to jest pewne bo jak by miał stać to by stał nawet w takim stanie jakim był wcześniej 

Był to jeden z najpopularniejszych serwerów. Wątpię, że nikt by nie zagrał. Sądzę nawet, że mogłoby zagrać znacznie więcej, bo brak teraz takich serwerów.

Opublikowano

Będzie  online napewno ;] tylko reset eq :D

Skąd takie wieści?

Opublikowano

Fajne serwery padają nowe również oraz stare !

Wezcie się ludzie do roboty a nie zaangażowanie a potem wypinacie się :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...