Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne serwery padają nowe również oraz stare !

Wezcie się ludzie do roboty a nie zaangażowanie a potem wypinacie się :/

Kłopotem nie jest zaangażowanie w serwer, a słabnąca z dnia na dzień popularność metina, w wyniku czego trzymanie priva jest nie opłacalne.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kłopotem nie jest zaangażowanie w serwer, a słabnąca z dnia na dzień popularność metina, w wyniku czego trzymanie priva jest nie opłacalne.

Możliwe ;)

Ja osobiście też nie żyje metinem,z miłą chęcią czasami wchodzę pograć

ale ludzi ubywa :)

Bo każdy ma życie prywatne

I nie chcą calego życia przegrać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda mi serwera, diamond to było coś... Najlepszy serwerek na jakim się grało. Pewna dosyć bliska mi osoba twierdzi, że ma do sprzedania pliki diamonda za 200 zł. Jest założycielem dobrze trzymającego się mediuma w Polsce. Postanowili zniszczyć sobie konkurencję.

Opublikowano

Serwer nie padl, zostal wylaczony, logowania na stronie nie dziala dlatego, ze baza jest wylaczona.

Po co wlaczac serwer, skoro wiekszosc graczy bedzie bez eq ? ( np.250lvl )- eq warte nawet i x tys zl . . . Niektorzy maja/mieli 5x 250lvl + full eq, Mialem podobnie, nie 5x, ale niewiele brakowalo ;)

Jesli padl to serwer a****s - serwer ProBoszcza, nie zostal oplacony i raczej nie zostanie, bo hajs zostal zgarniety.

Opublikowano

wedlug mnie serwer lepiej zeby nie zostal ponownie otwierany, a jak juz to na pewno nie przez starego wlasciciela poniewaz moze znowu doporwadzic do samodestrukcji.
Dobrym wyjsciem jest sprzedaz plikow komus kto ma ambicje i potrafi cokolwiek zrobic, oraz ma czas na cokolwiek. Chetnie bym kupil od Crive'a ale po co mi cos co musialbym jeszcze poprawiac i bawic sie, wolalbym kupic  gotowca zamiast bawic sie w poprawki.

Opublikowano

A właśnie było już tak raz że serwer padł a w wakacje został włączony? czy mi sie tylko wydajee?

A on w wakacje przypadkiem nie został wyłączony? xD

ruU3AnC.png

Opublikowano

Chodzą ploty że ma go stawiać od nowa.. Czy tak będzie? Zobaczymy. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

znam osobe która ma do sprzedania pliki serwerowe diamonda za 200 zł. mega się na niego wkurzyłem. człowiek z konkurencji. szkoda mega diamonda, jeden z najlepszych serwerów metina jaki kiedykolwiek był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...