Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe klucze do Rise of Metin!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie.

Teoretycznie na forum mamy wolność słowa(co gwarantuje konstytucja), tak?

hmmm...

"Wolność słowa rozpoczyna się na poziomie administratora"

czy jak to tam szło.

Art. 5. 1. Usługodawca podaje w sposób wyraźny, jednoznaczny i bezpośrednio dostępny poprzez system teleinformatyczny, którym posługuje się usługobiorca, informacje podstawowe określone w ust. 2-5.

Art. 23. Kto wbrew obowiązkom określonym w art. 5 nie podaje danych, o których mowa w art. 5 ust. 2, 3 lub 5 albo podaje dane nieprawdziwe lub niepełne, podlega karze grzywny.

USTAWA
z dnia 18 lipca 2002 r.
o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
Ale dobra. Whatever. To jest wiedza made in google, więc może jest inaczej, niż opis mówi. Nie znam się. I tak nie mam zamiaru w to grac, dopóki nie otrzymam konkretnych informacji nie tylko o firmie ale o samej wiarygodności gry ROM.
Jak ktoś chce mieć drugi kod, to proszę bardzo:
To jest ukryta treść, proszę
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Art. 5. 1. Usługodawca podaje w sposób wyraźny, jednoznaczny i bezpośrednio dostępny poprzez system teleinformatyczny, którym posługuje się usługobiorca, informacje podstawowe określone w ust. 2-5.

Art. 23. Kto wbrew obowiązkom określonym w art. 5 nie podaje danych, o których mowa w art. 5 ust. 2, 3 lub 5 albo podaje dane nieprawdziwe lub niepełne, podlega karze grzywny.

USTAWA
z dnia 18 lipca 2002 r.
Ale dobra. Whatever. To jest wiedza made in google, więc może jest inaczej, niż opis mówi. Nie znam się. I tak nie mam zamiaru w to grac, dopóki nie otrzymam konkretnych informacji nie tylko o firmie ale o samej wiarygodności gry ROM.

Więc... mówisz mi o Polskim prawie które ma dotyczyć np. chińskiej firmy? (nie wiem skąd są, ale prawo nie wszędzie jest takie samo)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano (edytowane)

USTAWA
z dnia 18 lipca 2002 r.

A jakie konkretnie informacje Cie interesują? Adres siedziby? Firma nie jest zarejestrowana w Polsce więc NIP i tym podobnym nie możemy podać, tak samo cytowane przez Ciebie Polskie ustawy są mało adekwatne :)

Pozdrawiam BeQuiet, Mega Cheer International.

Edytowane przez BeQuiet
Opublikowano

KF545308DEBB6FF2DB6D218EF12AB5DB

Myślę, że całkiem fajna inicjatywa, jednak nie zagram.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma co zrobić z kluczami, to informuję, że na PW przyjmę każdą ich ilość ;3

gram, bo mój wooden pc sobie o dziwo z tym radzi :P

who cares?

Opublikowano

tumblr_m6pi7pGai01rqfhi2o1_250.gif

Gra jest chujowa. Nie warto brać kluczy. Bez obrazy, fajna akcja ale to MPC zostało tutaj wykorzystane do wypromowania zwyczajnego gówna, daliście się zrobić....

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

tumblr_m6pi7pGai01rqfhi2o1_250.gif

Gra jest chujowa. Nie warto brać kluczy. Bez obrazy, fajna akcja ale to MPC zostało tutaj wykorzystane do wypromowania zwyczajnego gówna, daliście się zrobić....

Rozeszło się tylko 700 kluczy, więc jaka tam promocja...

Opublikowano

Świetnie, że mpcforum angażuje się w takie akcje!

Myślę, że fanom Metina na pewno się przyda ;)

To nie metin, a po drugie, mi się wydaje że to jeden wielki przekręt. Nie mają pojęcia co robią.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To nie metin, a po drugie, mi się wydaje że to jeden wielki przekręt. Nie mają pojęcia co robią.

Dla Twojej informacji Metin2 to też nie metin.

<- prawdziwy metin.

Mógłbyś wyjaśnić na czym polega nasz brak pojęcia na temat tego co robimy?

W imieniu Mega Cheer International BeQuiet.

Opublikowano

Dla Twojej informacji Metin2 to też nie metin.

<- prawdziwy metin.

Mógłbyś wyjaśnić na czym polega nasz brak pojęcia na temat tego co robimy?

W imieniu Mega Cheer International BeQuiet.

To co wy, ty, nie wiem kim jesteś, zrobiliście to nie nowy projekt, a jakaś kopia którą każdego dnia śmieciarka wywozi na wysypisko. Może gra ma fanów ale takiej ilości nikt nie oczekiwał. Myśleliśmy że to będzie naprawdę szał, coś mega, ale 95% się pomyliło.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano (edytowane)

To co wy, ty, nie wiem kim jesteś, zrobiliście to nie nowy projekt, a jakaś kopia którą każdego dnia śmieciarka wywozi na wysypisko. Może gra ma fanów ale takiej ilości nikt nie oczekiwał. Myśleliśmy że to będzie naprawdę szał, coś mega, ale 95% się pomyliło.

Po pierwsze Mega Cheer International tylko publikuje grę, podobnie jak gameforge publikuje metin2.

Po drugie usłyszeliśmy już że skopiowaliśmy chyba każde możliwe MMO, począwszy od wow'a a kończąc na 4story. Zastanów się, czy jeszcze coś można wymyślić w dziedzinie gier MMO? Każda gra mmo jest do siebie w jakimś stopniu podobna i o sukcesie decyduje łut szczęścia.

W imieniu Mega Cheer International, BeQuiet

Edytowane przez BeQuiet
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...