Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wypakowaniem plików .epk

Edii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Tak jak w temacie am problem z rozpakowaniem plików epk probowalem pakerem, filer archiverem GUI i by Kamer zawsze to samo.. Prosze o pomoc

50486747834815519403.jpg

Opublikowano

Ziomuś mam jakiś problem z mailem aktywacyjnym, moglbys wrzucic mi to na jakis hosting? klikne kilka lubie to ;)

Opublikowano

widzisz roznice miedzy epk a eix? no własnie, w resthea nie ma w packu plików eix co uniemożliwia wypakowanie, dodatkowo sa tam zmienione klucze

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Żaden amator tego nie rozpakuje, jak kolega UP napisał wasze unpackery nie widzą archiwum bo nie ma tam plików .eix tylko same epk. Oczywiście gdzieś jest ta druga część archiwum, tylko musiałbyś postzrelać który do którego pasuje i po prostu zmienić rozszerzenie na .eix. drugą rzeczą jest Izo key , który trzeba najpierw wyciągnąć z launchera, ale to już rzeczy skomplikowane i musicie sporo posiedzieć i poczytać żeby to ogarnąć jak na wasz aktualny poziom wiedzy. :D Myślę, ze wyjaśniłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...