Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uridium Wars back !

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co dodałeś saturna kicka goal reffere bo to są dresy juz z nowego darka usun je, i zostaw podstawowe enforcer solace spectrum linghting venom..

Opublikowano

Musi Ci działać , mi na firefox wszystko ładnie śmiga , a aa wypo , statek odrazu masz wyposażony .

@Edit Zapraszam na 4-4 jak już coś ;)

I działają niektóre dresy (venom spectrum itp) Emp, wszystkie rodzaje ammo (x1-x4 sab rsb) niewidki stabilki smartbomby przedmioty high tech

Nie dizałają: Aegis Cytka speheard , niektóre dresy.

A i nie wbijać na mmo , bo nie ma kogo bić , wszyscy na mmo są :D , zapraszam do Vru lub Eic ;) czekam na 4-4 :)

Na środku 1-1 macie portal na 4-4 jakby co ;)

Opublikowano

No no widzę że nawet szogun zawitał ;) mam nadzieję że będziecie grali :D miłego awansowania w rankingu , widzimy się na 4-4 ;)

Serwer jest od czasu do czasu restartowany ze względu na bug związany z EMP, prosimy go nie używać ponieważ potem gra siebuguje i nie można namierzać wrogów ;)

@Edit każdy gracz który lata desingiem który NIE DZIAŁA czyli SHIP TYPE** NOT DEFINED zostanie nieodwołalnie ZBANOWANY , z racji tego że takiego gracza nie można namierzyć , prosimy nie używać Tych desingów.

Opublikowano

Arwanii niemoge cię namierzyć i biłem twojego kolege tylko po 900. Bug? 

Tak ale w nadchodzącym wielkim Up date zostanie to naprawione ;) , sorki :D

Opublikowano

nie za bardzo moge sie zalogowac czemu ktos wie?non stop mi ładuje

I moje pytanie czy ktos wogole jest online?

Podoba mi sie serwer strasznie fajnie wyglada ale pusto

Opublikowano

Siemka ,mam taki problem.Wchodzę na Uridrium wars wszystko jest ok ale jak latam to neichodzi m iczat ani nikt nie lata o co z tym chodzi??,a i jak się z kimś skontaktować? Bardzo proszę o odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...