Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combo u MG

MPCwaRRior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym tutorialu chciałem wam opisać jak zrobic Combo Magic Gladiatora.

Pewnie wielu z was sobie pomyśli "Jak to Combo u mg .. to nie możliwe !" a jednak was zaskoczę (Nie wszystkich ktoś to może znac) bardzo malutka ilość osób wie o tym i chciałem się tym z wami podzielić po to abyście nie lekceważyli MG :).

Te Combo jest tylko i wyłącznie pod sMG (siłowy MG). Żeby zrobić Combo musimy posiadac:

-MG z wyuczonym skillem "orb of fireslash"

-Miecz z skillem np AA sword bądź Sword of Destruction.

Combo robi się poprzez uderzenie przeciwnika najpierw skillem fireslash a następnie skillem z broni (np cyclone) Efekt jest taki że zamiast skilla z broni atakujemy znowu fireslashem który uderza przeciwnika z większą prędkością niż normalnie (Wygląda to jak 2 bardzo szybie uderzenia przerwa i znowu 2 szybkie), jedno uderzenie zadaje 2xDMG np: Hit i 2x1000 dmg. Najlepsze w tym jest to że nie musimy powtarzać tego za każdym razem, gdy wykonamy combo Fireslah-->Cyclone to nasza postać uderza około 8 razy tzn 8x 2x szybkie dmg, gdy zauważymy że atakujemy skillem z broni powtarzamy Fireslash-->Cyclone aż znowu zaczniemy bić cyclonem.

Nie piszcie odrazu że to jest nie prawdą, najpierw sprawdźcie. Od razu ostrzegam nie działa to na każdym servie, niestety nawet nie wiem dokładnie na jakim sezonie ponieważ grałem na s6ep3 i działał a na innym nie.

Tutaj działa na 100%

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę
<--- Bardzo fajny server no RR :)

Jeśli czegoś nie rozumiecie piszcie :) Postaram się odpisać jak najszybciej.

Jeżeli będziecie znali versie MU na którym wam zadziałało Combo to napiszcie, dopisze do tematu.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przydatne informacje, przynajmniej dla mnie. Wielkie dzieki! Warto jednak troche je rozwinac, tak zeby poczatkowi gracze tez mieli pojecie jak rozne tego rodzaju rzeczy wykorzystac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...